- 2 Ocak 2015
- 114
- 11
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğmelerinine basınca rüzgar üflüyor diğer üç düğmede çeşit çeşit ses çıkarıyor ortasındaki toplar hareket ediyor çok özellikli bir oyuncak ayrıca basket atma yeride var yanındaBirçok özelliği olan oyuncağımız
buda müzikli benekli köpekçiğim merdivenler hareket ediyor müzik çalıncaBenekli köpek ciğim müziklidir merdivenler müzik çaldığında hareket ederEki Görüntüle 1377084 Eki Görüntüle 1377087
bunu ben ayırtıyorum ekliceklerinizle bakıp alıcam.düğmelerinine basınca rüzgar üflüyor diğer üç düğmede çeşit çeşit ses çıkarıyor ortasındaki toplar hareket ediyor çok özellikli bir oyuncak ayrıca basket atma yeride var yanında
fiyat 10 tl
tamam canım ayırıyorum bu oyuncağı sanabunu ben ayırtıyorum ekliceklerinizle bakıp alıcam.
Birçok özelliği olan oyuncağımız
akşam eklermisiniz ?bu oyuncak ayrıldı
bunun parçalarının olması lazım birde onlarıda ekliyecekmisniz.Birçok özelliği olan oyuncağımız
başka eklicekmisniz?barbie nin motosikletli kızı tahtadan hareket eden pinokyo ve bir kız ve zeka küpleri
Birçok özelliği olan oyuncağımız