- Konu Sahibi mothergroup
-
Merhaba bende orjınal değil konusmanızı görünce geldım.almanyadan schafer orjınal fabrıkasondan aldıgım çatal biçak takımıma burda çakma dediler.asıl bizim ülkemizdeki marka sandığımız şeyler çakma.almanyada kesinlikle bu çakma meselesi yasak.kedı ellerinle kendım öeyizime koydugum sertıfıkalı takıma burda çakma dediler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1133702 Eki Görüntüle 1133703
Buda benim istanbul avcılarda bir avm den orjınal adıdas mağzasından aldığım çantam
bakın anlamadınız sanırım ben almanyaya hiç gitmedm n biliim etiketleri nasl. oldukça ön yargılısınz. nese iade yapılacak şey için knşmanın bi anlamı yok artk. sadece brz empati lütfen....Benim almanyadan aldiğim eski çanta ve montlardada el yazısı ile yazıyor.annem atmadıysa onları foto çekıcem muhakkak.sonucta para sizin.pazarda bile 15liraya çanta yok.neyse ya herkesın kendı süşüncesı ama ben kesinlikeş bu kadar uğraşmazdım
Pekı nerden anladınız çakma olduğunu o zaman.kadını siz burda yargıladınız resmen yalan söylüyor dediniz.ayıp 15 lira için bilmediğiniz bir konuda tobe yarrabım.siz empatı yapın biraz bencebakın anlamadınız sanırım ben almanyaya hiç gitmedm n biliim etiketleri nasl. oldukça ön yargılısınz. nese iade yapılacak şey için knşmanın bi anlamı yok artk. sadece brz empati lütfen....
Pekı nerden anladınız çakma olduğunu o zaman.kadını siz burda yargıladınız resmen yalan söylüyor dediniz.ayıp 15 lira için bilmediğiniz bir konuda tobe yarrabım.siz empatı yapın biraz bence
Pekı nerden anladınız çakma olduğunu o zaman.kadını siz burda yargıladınız resmen yalan söylüyor dediniz.ayıp 15 lira için bilmediğiniz bir konuda tobe yarrabım.siz empatı yapın biraz bence
yazdklarımı okumadan bilmeden konuşmadığınız çktı ortaya evt cnm aynen öle bilmeden arastrmadan sormadan insanları zan altında bırakmak en büyük hobim. k. bakmada ALLAH KORKUM VAR. çok şükür ama szde yok demekki şuan blmeden konuşan sizsinz. evde küçük çocuğum var ona ayıracağım vkti burda harcamışım yazıkkk!!! yalnz beni kınadığınız bu konu muhakkak başınıza gelecektr. ben hakka da grmiş olablrm bilerek yapsam helallik istemezdm.
yalan söylüyor dedm öle mi ltfen bunu ispat edinnnnnnn hemnnn
Sen nasıl emir kipiyle konusuyorsun ki bana.
size hakkımı helal etmiyorummmmmmmm!!!!! rahat uyursunuz şmdiiii
snde haklısndr snde doru sölüosundur. ben bilmedğim için sordum araştrdım tersnini söledler. kafamdan uydurmadm ztn. orjinal olsada olmasada bnm içim rahat dedim ama kndisi iade istedi. yapacak bişi yok..
canım bana da kızdın sanırım ama yanlış düşünüyorsun hiç bir nike da made in england made in germany vs göremezsin hatta bir nike mağazasına gidip bak bunun ben kötü niyetle birşey demedim ama baskası da aynı şeyi düşünürse biraz karalama olur gereksiz yere ki beğenmediysen zaten bayan paranı iade etmiş ilerde bu durumla kimse karşılaşmasın diye diyorum..sorun olmadığına göre problem yok ben bayanı tanımıyorum sadece arkadaşım olarak ekli olduğundan bende görüp yazmak istedim..
yanlış anlaşlmaya devam ediyorum cnm snde bnde ekli olduğun için yazıyorum. bu konu bnm için kapanmıştır. olayda çantanın orjinelliğnden çoktaaaaan çıkmış ztn baksana hakaretler ve iftiralar. panayıra çevirdiler. nese cnm senden yaptığm alışverşten memnundum hakkını helal et. mothergroupla olan alış verş için yine sölüorum içim rahat. ben ona o bana hep açıklama yaptık ama brbirimize hiçç hakaret etmedk. nese adresi bekliorm verrvermez kapatıp çıkıorum. hoşçakaln.
çakma değildir arkadaşlar.
ben
Marks & Spencer dan şapka almıştım çin malıydı. etiketinde yazıyordu.
şimdi bu büyük markalar çinde işçilik ucuz olduğundan bazı ürünlerini oralarda yaptırıyorlar
bakın bu nike sırt çantam. nike mağazasından aldım. bakın etiketine.yani orjınal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?