- Konu Sahibi mothergroup
yani çinde yazsa orjinaldr diyorsun öle mi? bliorm almanyada çalma makma olmas çok akrabağm var . ben senn hakkına grmek istemem ve asla iftira fln atmam atamam okuduğum yazının resmini çekip yolladım ve nike ı amerika ürünü olark bldğim için çin yazısını görünce çakma olduğunu düşündüm. nie sana iftira atayım ki. benm bu güne kadr kmseyle böle bi iletşimm olmadı. ama nike in kendi mağzasında sordurucam sende bana hak ver lütfen sen olsan şaşrmazmıydın sormazmıydn. üzülmezmydn çakma almışım die. bnce sen yinede içlerndeki etiketleride çekip sayfana koymalısın alıp almamak insanlara kalsın.
Simdi ben size ne dersem muhtemelen inanmayacaksiniz veya şüphe edeceksiniz. O yüzden en iyisi siz bir Mike magzadina gidin lütfen. Ve orda bir kaç ürünün etiketine bakin. Hani nerde üretildiğine dair bilgi alin. Muhtemelen göreceğiniz ülke isimleri: cin,Endonezya,Vietnam vb olacaktır. Ondan sonra ürünlerin orijinal olup olmadigni bir sorun isterseniz. Akacaginiz cevaptan sonra tekrar konusalim isterseniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.