Markalı çantalarımı satıyorum (Nike,Adidas,Esprit)

Merhaba bende orjınal değil konusmanızı görünce geldım.almanyadan schafer orjınal fabrıkasondan aldıgım çatal biçak takımıma burda çakma dediler.asıl bizim ülkemizdeki marka sandığımız şeyler çakma.almanyada kesinlikle bu çakma meselesi yasak.kedı ellerinle kendım öeyizime koydugum sertıfıkalı takıma burda çakma dediler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

almanya ya veya yurtdışına hiç gtmedm buradaki sorumlular bunu söyledi. bnde bana söylenenlerle konuştuğumu ennn başından beri belttim ztn. ama şmdide ben itham altında bırakılıyorum. benm hatam bu çanta orjinal değilmiş demek oldu sanırım. bayanda orjinal dedi. bnm içim rahat dedim. kendisi içim rahat etmedi dedi. sz aldığınız bir ürünün orjinalliğini ispat edemedğinzde satan kişiye bunu belrtmezmiydnz? satan kişi hayr bu ürün orjinaldr die malınn arkasnda durduğunda, peki tamam deyip helallik istedeğinzde vermezse ne düşünürdünz? ben iade kelimesini ağzıma ble almadm yne kndisi istedi. yapılacak ne vardı ve ben yapmadm?

Beni orjınal veya değil tartışmanız itti bı konuya o zaman sizin iddanıza göre benim çantamda çakma.faturalı adresine kadar verdiğim çanta çakma.hiçbir marka kendı ürünlerini kendi ülkesinde üretmiyor.işcilik daha uygun diye çin vietnam gibi ülkelerde üretiyor.araba bile benim arabam fransız malı ama türkiyede toplanip birleştiriliyor.neden?çakma oldugundan mı?

Benim almanyadan aldiğim eski çanta ve montlardada el yazısı ile yazıyor.annem atmadıysa onları foto çekıcem muhakkak.sonucta para sizin.pazarda bile 15liraya çanta yok.neyse ya herkesın kendı süşüncesı ama ben kesinlikeş bu kadar uğraşmazdım

Benim almanyadan aldiğim eski çanta ve montlardada el yazısı ile yazıyor.annem atmadıysa onları foto çekıcem muhakkak.sonucta para sizin.pazarda bile 15liraya çanta yok.neyse ya herkesın kendı süşüncesı ama ben kesinlikeş bu kadar uğraşmazdım

bakın anlamadınız sanırım ben almanyaya hiç gitmedm n biliim etiketleri nasl. oldukça ön yargılısınz. nese iade yapılacak şey için knşmanın bi anlamı yok artk. sadece brz empati lütfen....

bakın anlamadınız sanırım ben almanyaya hiç gitmedm n biliim etiketleri nasl. oldukça ön yargılısınz. nese iade yapılacak şey için knşmanın bi anlamı yok artk. sadece brz empati lütfen....
Pekı nerden anladınız çakma olduğunu o zaman.kadını siz burda yargıladınız resmen yalan söylüyor dediniz.ayıp 15 lira için bilmediğiniz bir konuda tobe yarrabım.siz empatı yapın biraz bence

Pekı nerden anladınız çakma olduğunu o zaman.kadını siz burda yargıladınız resmen yalan söylüyor dediniz.ayıp 15 lira için bilmediğiniz bir konuda tobe yarrabım.siz empatı yapın biraz bence

yazdklarımı okumadan bilmeden konuşmadığınız çktı ortaya evt cnm aynen öle bilmeden arastrmadan sormadan insanları zan altında bırakmak en büyük hobim. k. bakmada ALLAH KORKUM VAR. çok şükür ama szde yok demekki şuan blmeden konuşan sizsinz. evde küçük çocuğum var ona ayıracağım vkti burda harcamışım yazıkkk!!! yalnz beni kınadığınız bu konu muhakkak başınıza gelecektr. ben hakka da grmiş olablrm bilerek yapsam helallik istemezdm.

yalan söylüyor dedm öle mi ltfen bunu ispat edinnnnnnn hemnnn

yazdklarımı okumadan bilmeden konuşmadığınız çktı ortaya evt cnm aynen öle bilmeden arastrmadan sormadan insanları zan altında bırakmak en büyük hobim. k. bakmada ALLAH KORKUM VAR. çok şükür ama szde yok demekki şuan blmeden konuşan sizsinz. evde küçük çocuğum var ona ayıracağım vkti burda harcamışım yazıkkk!!! yalnz beni kınadığınız bu konu muhakkak başınıza gelecektr. ben hakka da grmiş olablrm bilerek yapsam helallik istemezdm.

Valla allah seni bildiği gibi yapsın kızıma yemek yediriyorum arada sana yazdiğim için pişmanlik duyuyorum ben hepsini okudum merak etme.ama sen cantayı kücük buldun yada lekelerinden dolayı pişman olup bu duruma getirdin simdi sana güle güle kardeş.bende içimden geçenleri söyledim herkes gayet sakın sen her yazmanda tepkılısın tpbe yarrabım ya

çanta, parfüm vs orjinalliğinden hiç anlamam
ama çoğu firma işçilik vs ucuza gelmesi için çin'de üretim yaptırıyor
mesela nokia'nın bazı telefonları da çin malı bunada mı çakma dememiz gerekiyor ?
kii kaldı ki 2006 senesinin çantasıymış öyle orası burası yırtık sökük falan da dememişsiniz demekki o kadar da dandik bi çanta değildir..
kimseye itham etmiyorum ama ben olsam kullanmaya devam ederdim çantayı.. zaten olay çözülmüş neyse..

iyileri tenzih ederek söylüyorm ki burada çok çirkef insanlar var. bnm onlara ayıracak vaktim yok. bir çantanın kk üyeliğime sebep olacağı aklıma ble gelmezdi. nefret ettm resmen miğdemi bulandrdı bu muhabbet bilende konuşuor blmeyende. bz konuyu çözüme kavuştrsakta birileri gelip çalkalayıp gdiyor. ben bu seviyeye inmem. mothergroup tanda ne hakaret duydum ne bişi bnde ona karşı hiç kötü bir söz sarfetmedm. ama sonradan dahil olanlar gereksz muhabbet yapıyorlar. dediğim gbi benm mothergroupla yaptğm alış verişn sonnda içimn raht ettiğini söledm kendisi istemedi ve iade olarak anlaştık. bana burda beddua edilio hakkımı kesnlikle ama kesnikle helal etmiyorum. mothergroupla olan iade işlemi tammlanır tamamlanmaz üyeliğimi kapatıyorum. abuk subuk insanların seviyesine inecek halim yok. bu da kk ya yazdığım son yazı!!!

snde haklısndr snde doru sölüosundur. ben bilmedğim için sordum araştrdım tersnini söledler. kafamdan uydurmadm ztn. orjinal olsada olmasada bnm içim rahat dedim ama kndisi iade istedi. yapacak bişi yok..

canım bana da kızdın sanırım ama yanlış düşünüyorsun hiç bir nike da made in england made in germany vs göremezsin hatta bir nike mağazasına gidip bak bunun ben kötü niyetle birşey demedim ama baskası da aynı şeyi düşünürse biraz karalama olur gereksiz yere ki beğenmediysen zaten bayan paranı iade etmiş ilerde bu durumla kimse karşılaşmasın diye diyorum..sorun olmadığına göre problem yok ben bayanı tanımıyorum sadece arkadaşım olarak ekli olduğundan bende gördüm tartışmanızı yazmak istedim..bizde alışveriş yaptık senle ve sorun yaşamadık mesela...

Son düzenleme:
canım bana da kızdın sanırım ama yanlış düşünüyorsun hiç bir nike da made in england made in germany vs göremezsin hatta bir nike mağazasına gidip bak bunun ben kötü niyetle birşey demedim ama baskası da aynı şeyi düşünürse biraz karalama olur gereksiz yere ki beğenmediysen zaten bayan paranı iade etmiş ilerde bu durumla kimse karşılaşmasın diye diyorum..sorun olmadığına göre problem yok ben bayanı tanımıyorum sadece arkadaşım olarak ekli olduğundan bende görüp yazmak istedim..:1:

yanlış anlaşlmaya devam ediyorum cnm snde bnde ekli olduğun için yazıyorum. bu konu bnm için kapanmıştır. olayda çantanın orjinelliğnden çoktaaaaan çıkmış ztn baksana hakaretler ve iftiralar. panayıra çevirdiler. nese cnm senden yaptığm alışverşten memnundum hakkını helal et. mothergroupla olan alış verş için yine sölüorum içim rahat. ben ona o bana hep açıklama yaptık ama brbirimize hiçç hakaret etmedk. nese adresi bekliorm verrvermez kapatıp çıkıorum. hoşçakaln.

çakma değildir arkadaşlar.
ben
Marks & Spencer dan şapka almıştım çin malıydı. etiketinde yazıyordu.
şimdi bu büyük markalar çinde işçilik ucuz olduğundan bazı ürünlerini oralarda yaptırıyorlar
bakın bu nike sırt çantam. nike mağazasından aldım. bakın etiketine.yani orjınal..
10409788_1455570991351728_5386353277701999115_n.jpg
10341659_1455569934685167_794712685232409764_n.jpg

Son düzenleme:
yanlış anlaşlmaya devam ediyorum cnm snde bnde ekli olduğun için yazıyorum. bu konu bnm için kapanmıştır. olayda çantanın orjinelliğnden çoktaaaaan çıkmış ztn baksana hakaretler ve iftiralar. panayıra çevirdiler. nese cnm senden yaptığm alışverşten memnundum hakkını helal et. mothergroupla olan alış verş için yine sölüorum içim rahat. ben ona o bana hep açıklama yaptık ama brbirimize hiçç hakaret etmedk. nese adresi bekliorm verrvermez kapatıp çıkıorum. hoşçakaln.

Canim bence kapatma uyeligini ya bir sinirle. Hicbirimiz marka experi degiliz ne cakmadir ne degildir bilemeyiz. Sen zaten yetkili kisiye nike satis sorumlusuna sormussun degil demis eger yalansa da bu onun hatasidir olay senden cikti artik. Iki tarafta da suc yok bence ki siz gayet usluplu konusup halletmistiniz. Iade yaparsiniz veya yapmassiniz onu siz ikiniz halledersiniz biliyosun benim de basima geldi geri gonderdim cantayi. Lutfen olayla ilgili olmayan kisiler kirici yorumlar yapmasin polemige girmesin.. ha fikir belirtilebilir goruldugu gibi ben de belirtiyorum ama bunu hakaret boyutuna vardirmayin lutfen.. bisoluk cum sen de burada yazilanlara daha fazla cevap verme siz zaten mothergroup adli arkadasla hallettiniz aranizda bence. Daha fazla sinirlerini yipratma canim..;) Hayirli gunler..

çakma değildir arkadaşlar.
ben
Marks & Spencer dan şapka almıştım çin malıydı. etiketinde yazıyordu.
şimdi bu büyük markalar çinde işçilik ucuz olduğundan bazı ürünlerini oralarda yaptırıyorlar
bakın bu nike sırt çantam. nike mağazasından aldım. bakın etiketine.yani orjınal..
10409788_1455570991351728_5386353277701999115_n.jpg
10341659_1455569934685167_794712685232409764_n.jpg

evet bendede var çekip gösterebilirim

Back