Markalı çantalarımı satıyorum (Nike,Adidas,Esprit)

mothergroup

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
80
4
18
34
İstanbul
Merhaba Sayin KK Üyeleri,

Yurtdışından getirdiğim bazı cantalarımı satiyorum.

Buyrun.....

Adidas: 35 TL (ön fermuarin tutma yeri koptu. Ama yinede acılıp kapanabiliyor)
Nike:15 TL
Esprit:20 TL

Eklentiler

• $Adidas 1.1.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 87
Salı günü kargolarım çantayı. Güle güle kullanin.güzel dileklerinin için teşekkür ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

Asagidaki cantalarida satiyorum. Umarim begendiklerinizde vardir.

Saygilar

Eklentiler

• $Nike 4.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $Nike 2.3.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $Nike 2.2.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $Nike 1.1.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $Mango 1.2.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $Mango.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 100

Canim çok acil cep.numarana ihtiyacim var.

Canim özel mesaj göndermeye calistim ama sanırım teknik sorun var. Mesaj maalesef gitmiyor. Senin ptt kargo takip numaran:KP01542721033.Güle güle kullan canim.

ewt cnm dün ban yedimde msjlar gelmedi maalesef çok teşekkür ederm cnm yarn alıcm kısmetse:)

çantalarınızn hepsi çin malı mı? bnm nike çin malı çıktı keske orjinal olmadığını belrtseydnz almazdm gerçekten. ayrıca beyaz bölgesinde lekeler mevcut. hayal kırıklığına uğradığımı belrtmek istedim. açıklamanıza çantalarım orjinal değildr die belrtseniz daha güven verici olur. ii gnler.

ben anlamıyor olablrmiym acaba?:26::26:

Merhaba,
Satişa cikardigim bütün cantalarimi Almanyadan aldim. Almanyada markaların imitasyonunu satmak kesinlikle yasaktır. Bilginiz olsun. O yüzden şuan günahimi alıyorsunuz bende bunu belirtmek isterim. Tabiki Nike Cin gibi farklı ülkelerde de üretim yapıyor. ama bunlarda Nike markanin denetimi altında yapiliyor. Yoksa siz bugüne kadar hepsi bir ulkedemi üretiliyormu zannediyordunuz? Neyse beyaz kismindaki lekeye gelince ben zaten fiyatini çanta kullanilmis diye o kadar düşük tuttum. İnsanlara iftira atmadan önce bende internete girip marka hakkında biraz bilgi toplarsaniz daha uygun olur. Ben en azindan öyle yapardim.

nike amerika malı cnm sende brz araştr istersen
iftira derken?

nike amerika malı cnm sende brz araştr istersen
iftira derken?

Amerikan mali olduğu doğrudur. Aksi birşey söylenmedi zaten. Fakat her ülkenin kendine gore kanunları vardır. Bende size diyorumki Almanyada orijinal olmayan bir marka satmak kesinlikle yasaktır. Bu arada bu cantayi ben Almanyada her hangi bir dükkandan değil,direk Nike in kendi magzasindan aldim. Yani fake olması imkansız Hanim efendi onu demek istedim.

yani çinde yazsa orjinaldr diyorsun öle mi? bliorm almanyada çalma makma olmas çok akrabağm var . ben senn hakkına grmek istemem ve asla iftira fln atmam atamam okuduğum yazının resmini çekip yolladım ve nike ı amerika ürünü olark bldğim için çin yazısını görünce çakma olduğunu düşündüm. nie sana iftira atayım ki. benm bu güne kadr kmseyle böle bi iletşimm olmadı. ama nike in kendi mağzasında sordurucam sende bana hak ver lütfen sen olsan şaşrmazmıydın sormazmıydn. üzülmezmydn çakma almışım die. bnce sen yinede içlerndeki etiketleride çekip sayfana koymalısın alıp almamak insanlara kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…