- Konu Sahibi mothergroup
-
Merhaba Sayin KK Üyeleri,
Yurtdışından getirdiğim bazı cantalarımı satiyorum.
Buyrun.....
Adidas: 35 TL (ön fermuarin tutma yeri koptu. Ama yinede acılıp kapanabiliyor)
Nike:15 TL
Esprit:20 TL
Eki Görüntüle 1115054 Eki Görüntüle 1115056 Eki Görüntüle 1115055 Eki Görüntüle 1115057 Eki Görüntüle 1115059 Eki Görüntüle 1115060
peki onu akşama kadar ayırrmısınz bana eşimle görüşüp dönüş yapıcam size:)Takas düsünmüyorum, maalesef.
Tamamdir.Aksama kadar ayiririm size.
Tamamdir.Aksama kadar ayiririm size.
cnm eftni yaptım yalnz buğün haftasonu yarnda 19 mayıs die salı günü hesabında göreblrsn sanırm. eşim internet üzernden yaptı eft ni. salı günü sanada uyarsa çantayı kargolarsın. şmdiden çok teşekkür ederm.. bol satışlarr:)))
cnm eftni yaptım yalnz buğün haftasonu yarnda 19 mayıs die salı günü hesabında göreblrsn sanırm. eşim internet üzernden yaptı eft ni. salı günü sanada uyarsa çantayı kargolarsın. şmdiden çok teşekkür ederm.. bol satışlarr:)))
Canim özel mesaj göndermeye calistim ama sanırım teknik sorun var. Mesaj maalesef gitmiyor. Senin ptt kargo takip numaran:KP01542721033.Güle güle kullan canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim özel mesaj göndermeye calistim ama sanırım teknik sorun var. Mesaj maalesef gitmiyor. Senin ptt kargo takip numaran:KP01542721033.Güle güle kullan canim.
çantalarınızn hepsi çin malı mı? bnm nike çin malı çıktıkeske orjinal olmadığını belrtseydnz almazdm gerçekten. ayrıca beyaz bölgesinde lekeler mevcut. hayal kırıklığına uğradığımı belrtmek istedim. açıklamanıza çantalarım orjinal değildr die belrtseniz daha güven verici olur. ii gnler.
çantalarınızn hepsi çin malı mı? bnm nike çin malı çıktıkeske orjinal olmadığını belrtseydnz almazdm gerçekten. ayrıca beyaz bölgesinde lekeler mevcut. hayal kırıklığına uğradığımı belrtmek istedim. açıklamanıza çantalarım orjinal değildr die belrtseniz daha güven verici olur. ii gnler.
Merhaba,
Satişa cikardigim bütün cantalarimi Almanyadan aldim. Almanyada markaların imitasyonunu satmak kesinlikle yasaktır. Bilginiz olsun. O yüzden şuan günahimi alıyorsunuz bende bunu belirtmek isterim. Tabiki Nike Cin gibi farklı ülkelerde de üretim yapıyor. ama bunlarda Nike markanin denetimi altında yapiliyor. Yoksa siz bugüne kadar hepsi bir ulkedemi üretiliyormu zannediyordunuz? Neyse beyaz kismindaki lekeye gelince ben zaten fiyatini çanta kullanilmis diye o kadar düşük tuttum. İnsanlara iftira atmadan önce bende internete girip marka hakkında biraz bilgi toplarsaniz daha uygun olur. Ben en azindan öyle yapardim.
nike amerika malı cnm sende brz araştr istersen
iftira derken?
Amerikan mali olduğu doğrudur. Aksi birşey söylenmedi zaten. Fakat her ülkenin kendine gore kanunları vardır. Bende size diyorumki Almanyada orijinal olmayan bir marka satmak kesinlikle yasaktır. Bu arada bu cantayi ben Almanyada her hangi bir dükkandan değil,direk Nike in kendi magzasindan aldim. Yani fake olması imkansız Hanim efendi onu demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?