Markalı Çantalar

1-10-11 nolu çantalarınızın ebatlarını ve fiyatlarını yazar mısınız? eğer bana uyarsa bunlara talibim.

Oo unutmuşum ben bu başlığı düzenlemeyi, 1 numaralı çanta gerçek deri, İtalyadan, çok az kullanıldı. Fiyatı 40tl. 2 numaralı çanta 15 tl, 3 numaralı çantayı satacağımı duyunca bir arkadaşım çok beğendi bende hediye ettim o iptal o yüzden. 4 numaralı çanta 10 tl yalnız boyutu diğer çantalardan daha küçük el çantası boyutunda, fotoğrafta pek anlaşılamamış. 5 numaralı çanta ortalama boyutta rahatlıkla kol çantası olarak kullanabilirsiniz, 6 numaralı çanta 5 tl 7 numaralı çanta 5tl 8 numaralı çanta 20tl laptop çantası, kol askısı da var 9 numaralı çanta ninewest, büyük boy bir çanta fiyatı 25 tl, 10 numaralı çanta 20 tl bir uzakdoğu ülkesinden getirildi hiç kullanılmadı, 11 numaralı çanta yanlışlıkla tekrar eklenmiş, 12 numaralı çanta büyük boy siyah deri fiyatı 30 tl.

Fiyatlarda çantaya ve alım miktarına göre ufak tefek oynamalar yapabilirim.

ben de bu çantanın fiyatını merak ettim

Eki Görüntüle 880848

Burberry çanta orjınal mi ne kadar fiyatı

1-10-11 nolu çantalarınızın ebatlarını ve fiyatlarını yazar mısınız? eğer bana uyarsa bunlara talibim.

Eki Görüntüle 878905
bu çantanın boyutu nasıl
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

Merhaba fiyat listesini hazırladım. Umarım İşinize yarayacak ürünler bulabilirsiniz.

Eski kullanılmış çantqlarınızı da satışa çıkarabilirsiniz aslında

:) Tam anlamadım ne demek istediğinizi aslında. Bunlar zaten kullanılmış çantalar.

Son düzenleme:

11 Nolu cüzdan şeklindeki çantanın fiyatı nedir ve takas düşünürmüsünüz düşünürseniz benim ürünlerimede bakabilirsiniz güzel şeyler var üstelik yeni ürünler ekleyecek akşama http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083&highlight=Dolab%FDm%FD+bo%FEalt%FDyorum benim ürünlerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…