Bebek İkinci El Markalı bebek kıyafetleri-2

6-9 aylık bebekle 9-12 aylık bebek kıyafetleri arasında 5 cm fark var , oda sadece pantolonda farkediliyor.

Canım özel msj atamıyorum.Ben bej rengi astronot tulumu almak istiyorum.Ödemeyi nasıl yapabilirim ve ne zaman elimde olur?

Pardon cnm bir önceki msj yanlışlıkla gönderdim.Canım özel msj atamıyorum.Ben bej rengi astronot tulumu almak istiyorum.Ödemeyi nasıl yapabilirim ve ne zaman elimde olur?Sana bunu sorucaktım.mervedeniiz@hotmail.com

Canım bebeğimin boyu 66cm,6.5kilo , kışa kadar 74cmlik bedenler olur diye düşünüyorum,
Senin eski başlığındaki ürünlerden de seçtim,içlerinde belki satılanlar olmuştur,ben yine de sana sormuş olayım.

Sırayla resimlerdekilerin 6-9aya uygun olanları ve fiyatlarını yazarsan sevinirim.
1.resimdekiler kadife mi?Önlüğe de talipliyim,eklediğim şapka satılmış sanırım,bu tarz satmayı düşündüğün şapka varsa eklersen sevinirim,düz renk şapka bulamıyorum buralarda.
sibelkilinc@gmail.comdan da görüşebiliriz.Teşekkür ederim :)

Eki Görüntüle 756713 Eki Görüntüle 756711 Eki Görüntüle 756712 Eki Görüntüle 756708 Eki Görüntüle 756709 Eki Görüntüle 756706 Eki Görüntüle 756707 Eki Görüntüle 756705 Eki Görüntüle 756710

Canım 1. Resimdeki beyaz tütlü şapkayı bu kış giydirebilirsin,5 tl

5.resim deki tulum sana uygun, oldukça kalın bir polar,üşüme şansı hiç yok,15 tl.kollarıda eldiven oluyor.
6. Reimdeki takım 74 cm.15 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…