Markafoni Sipariş

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Kızlar markafoniden sipariş verdim fakat o ürünü almaktan vazgeçtim. henüz kargoyoda verilmemiş. Ben iptal et seçeneğii seçsem sorun yaşar mıyım ? Yani ürünü göndermedikleri halde parasını alırlar mı ? Bu ilk siparişim bilgilendirirseniz sevinirim

ürünün kampanya süresi bitti ise,iptal edemezsin.kargoyla sana ulaştığı zaman bir ay içerinde geri gönderdikten sonra paranı 24 saat içindde geri yatırıyorlar.

bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum yoksa dağıtıma çıkmayan ürünü iptal et seçeneği sunulmazdı

Kızlar markafoniden 2 kere sipariş verdim 1. sipariş 6'lı kahve fincanıydı , 2. sipariş de mutfak eldiveni ,önlüğü ve torşonuydu.
Fincanların 3 tanesi elime ağız kısmı kırık olarak ulaştı.
Diğer siparişte de hepsini mor seçtiğim halde torşon pembe geldi. Aradığımda siz pembe vermişssiz diyor fakat netten baktığımda ürün mor. Ayrıca ben sipariş verirkende pembe torşonlar tükenmişti nasıl oluyorda ben pembe sipariş verebiliyorum anlamış değilim doğrusu.
Bügün hepsini iade ettim...
2 siparişin 2 sininde sorunlu olması şans işimi yoksa markafonin sorumsuzluğumudur karar veremedim.

dediklerin benimde başıma geldi, bu konuda çok şikayet eden var yalnız değilsin
baharat takımı ve 3 lü saklama kabı almıştım öylesine paketlemişler hepsi kırılmış koliye dağılmıştı
başka bir alışverişimde tablo aldım farklı bir tablo göndermişlerdi
elbise aldım resimdekiyle alakası yoktu renkler farklıydı
3 şans verdim hepsi hüsran, bir daha alışveriş yapmam

Bende kesinlikle bir daha alışveriş yapmıcam. Tamam 1.5 hafta gibi kısa bir sürede getiriyorlar , 10 numarada müşteri hizmetleri yönetimleri var, ama lojistik faaliyetleri berbat!... İlk netten siparişimi markafoniden yaptım. Elime ulaşmadığından dolayı evim.net ten de alışveriş yapmıştım o 1 ay kadar süre de teslimat yapıyor. Umarım onda da hayal kırıklığına uğramam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…