Markafoni kitchen world kampanyası kızlarrr

beğendim ve sepete attım henüz karar veremedim pahalımı diye kararsız kaldım açıkçası :)

beklemedeyim o yüzden fikir edinmeye çalışıyorum resmleri aldım ama baya bi küçük yinede paylaşayım :)

$bambu ekmek býçaðý ve sebze býçaðý.webp$kurabiyelik.webp$zeytinlik.webp$kalp tabaklarým.webp$kahvaltý takýmý porselen.webp$inekli çatallarým.webp$bambu salata kasesi ve kesme tahtasý.webp$5 li set.webp$3 lü kek kalýplarým.webp$3 boy saklama kaplarým.webp$2 li  türk kahvesi bardaklarým.webp$naranciye ve havann.webp

beğendim ve sepete attım henüz karar veremedim pahalımı diye kararsız kaldım açıkçası :)

beklemedeyim o yüzden fikir edinmeye çalışıyorum resmleri aldım ama baya bi küçük yinede paylaşayım :)

Eki Görüntüle 565083 Eki Görüntüle 565089 Eki Görüntüle 565092 Eki Görüntüle 565087 Eki Görüntüle 565086 Eki Görüntüle 565085 Eki Görüntüle 565084 Eki Görüntüle 565082 Eki Görüntüle 565081 Eki Görüntüle 565080 Eki Görüntüle 565079 Eki Görüntüle 565090

canım o zeytinlikler varya bizim pazarda bi porselen satan abi var ondan kırmızısından aldım 1.5 mu 2 mi ne vermiştim yani normalde çok ucuzlar ama nette veya büyük yerlerde pahalıya satılıyo yine porselen tahta kapaklı kahvaltılıkda almıştım 10 tl ödemiştim tek katlı kurabiyelik 3.5 tl ye almıştım kırık falanda değil sağlamlar yani o inekli çatalı 5 tl ye satan sitelerde var ben çok araştırmacı olduğum için çoğunun aşşağı yukarı fiyatlarını biliyorum eğer paradan yana sıkıntım yok diyosan alabilirsin beğendiklerin güzel şeyler :1:

ya işte kararsız kaldım canımmm tek tek baktığında çok fazla pahalı gibi görünmüyor ama toplu bişeyler aldığında baya bi pahalıya geliyo gibi hisseidyorum 12 parça ey 160 lira açıkçası bana çok pahalı geldii sadece sepete attım beğendiklerimi düşünmekteyim ama vazgeçicem gibi düşünüyorum :) çarşı pazar dolaşcak gibi bi imkanım da yok ama sanırsam biraz dolaşmalıyım:)

ya işte kararsız kaldım canımmm tek tek baktığında çok fazla pahalı gibi görünmüyor ama toplu bişeyler aldığında baya bi pahalıya geliyo gibi hisseidyorum 12 parça ey 160 lira açıkçası bana çok pahalı geldii sadece sepete attım beğendiklerimi düşünmekteyim ama vazgeçicem gibi düşünüyorum :) çarşı pazar dolaşcak gibi bi imkanım da yok ama sanırsam biraz dolaşmalıyım:)

bence de dolaşman gerekiyor yani şuan çalıştığım için bende gezemiyorum eskisi gibi ama gerçekten gezince aynı şeyi çok daha ucuza buluyosun o 160 tl ye ben fakirin şarjlı süpürgesini alıcam inş. :1:

:) tamam tamm şimdi gerçekten vazgeçtim almaktan böle mutfak ıvır zıvırlarnı değişik şeyleri aldığın bi site varmı önerebilceğin yada marka:)

benimde şarjlı süpürge almam lazım :)

:) tamam tamm şimdi gerçekten vazgeçtim almaktan böle mutfak ıvır zıvırlarnı değişik şeyleri aldığın bi site varmı önerebilceğin yada marka:)

benimde şarjlı süpürge almam lazım :)

şöyle söylim markafoniden kalpli çay takımı aldım bi bardağı defolu kırık degıl ama.vip dükkandan da 6 lı porselen yumurtalık almıştım oda kırık kusurlu geldi artık kırılcak bişeyi almamaya karar verdim kırılcak şeyi en iyisi gözünle canlı canlı görmek ama çaydanlık aldım çünkü çok ucuza aldım ve 2 gün önce elime geçti hiçbir problemei yoktu netten alışverişi gerçekten uygun bulursam kullanıyorum. ama takip ettiğim en önemli site bu ikisi... :1:
alcaklarımı 2013 senesinde yani :1: buraya bulup koyuyorum değerlendirmek sana kalmış ama hepsini yakın çevreme sora sora kesinleştirdim daha kesinleştirmediğim bir sürü şeyde var yemek takımı ve çatal bıçak takımı özllikle çok pahalı olsun istemiyorum ama nasıl bulucam onuda bilmiyorum... :1:
ama kesin alıcaklarımı buraya koyuyorum fikir olur sanada :1:

seni takipliyorum o zamn :) her aldğını resmle paylaşrsan çok iyi olur :)

ben yemek takımım,kahvaltı takımım,çkb takımım, çelik ve teflon tencere setlerimi bardak takımlarımı çay setimi hepsini schaferdan aldım paylaşmıştım resimlerini çok beğenerek aldım umarım bi sorun yaşamam

günlük yemek takımım kütahya porselenden aldım 12 kişilik çkb takımımıda günlük olanı nüansdan aldım 12 kişilk aldım

öncelikle farklı renk gördüklerini de kırmızı olarak düşün şuan aklıma gelenler bunlar ama bunlar 100 de 100 alıncaklar :1:
ama şarjlı süpürge bu renk olucak fakirin kırmızısıda var ama en iyisi bu kullanandan biliyorum süper bişey yani bizim evdeki hiç güzel değil ama bu on numara

Eklentiler

• $a1516kirmizi_k.webp
    $a1516kirmizi_k.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 216
  • $780ed121-cd80-4ce0-8493-f059c181b411.webp
    $780ed121-cd80-4ce0-8493-f059c181b411.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 217
  • $10901_buyuk_zoom.webp
    $10901_buyuk_zoom.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 226
  • $11263_buyuk_zoom.webp
    $11263_buyuk_zoom.webp
    7 KB · Görüntüleme: 240
  • $B1.webp
    $B1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 194
  • $B2.webp
    $B2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 239
  • $B9.webp
    $B9.webp
    6 KB · Görüntüleme: 301
  • $DSCF3343.webp
    $DSCF3343.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 217
  • $Fakir-RCT144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__65800165_0.webp
    $Fakir-RCT144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__65800165_0.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 182
  • $FB,2641,16,korkmaz-a329-04-tostkolik-kirmizi-tost-makinesi-tost-ve-ekmek-kizartma-makines-ko...webp
    $FB,2641,16,korkmaz-a329-04-tostkolik-kirmizi-tost-makinesi-tost-ve-ekmek-kizartma-makines-ko...webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 255
  • $king-fancy-sac-kurutma-makinesi-k-052.webp
    $king-fancy-sac-kurutma-makinesi-k-052.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 212
  • $p-44-cezvem-turk-kahve-makinesi-kirmizi-3262342-220.webp
    $p-44-cezvem-turk-kahve-makinesi-kirmizi-3262342-220.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 196
anlaşılan kırmızıyı çok seviyosunn :)

ben katı meyve sıkıcağını gereksiz buluyorum canım almayı düşünmüyorum ama diğerleri kesinlikle olmalıı :)

seni takipliyorum o zamn :) her aldğını resmle paylaşrsan çok iyi olur :)

ben yemek takımım,kahvaltı takımım,çkb takımım, çelik ve teflon tencere setlerimi bardak takımlarımı çay setimi hepsini schaferdan aldım paylaşmıştım resimlerini çok beğenerek aldım umarım bi sorun yaşamam

günlük yemek takımım kütahya porselenden aldım 12 kişilik çkb takımımıda günlük olanı nüansdan aldım 12 kişilk aldım

bunları 1 ay oldu alalı yeni başlıcağım taksitlerine benim o kadar çok ıvır zıvırım varki ama hepsi kolide ablamın düğünü haziranda şubat gibi düzenleme yapıcaz tüm aldıklarımı da eklerim hepsine bakarız beraberr :1:
bide yemek takımının ve çatal bıçağının fiyatlarını söyleyebilir misin :1: :34:

Eklentiler

• $12720_buyuk_zoom.webp
    $12720_buyuk_zoom.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $miray_kirmizi-800x800.webp
    $miray_kirmizi-800x800.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
bunları 1 ay oldu alalı yeni başlıcağım taksitlerine benim o kadar çok ıvır zıvırım varki ama hepsi kolide ablamın düğünü haziranda şubat gibi düzenleme yapıcaz tüm aldıklarımı da eklerim hepsine bakarız beraberr :1:
bide yemek takımının ve çatal bıçağının fiyatlarını söyleyebilir misin :1: :34:

çok güzeller çok beğendimm mutlu günlerde kullanmak nasip etsin:) canım bende günlük kendime kahvaltı takımı oluştrcam onu kırmızı alıcammm :)

tam olarak hatrlamıyorum canım ama ikğisi 1000 küsürdü canım

anlaşılan kırmızıyı çok seviyosunn :)

ben katı meyve sıkıcağını gereksiz buluyorum canım almayı düşünmüyorum ama diğerleri kesinlikle olmalıı :)

bir zamanlar bende gereksiz buluyordum ama artık bulmuyorum çocuğum olunca bol bol sıkarım önceden meyve suyunu sevmezdim ama taze sıkılmışı güzel oluyomuş (içtikten sonra tabi) ondan değişti fikrim yoksa gerçekten bende almıcaktım :34:

çok güzeller çok beğendimm mutlu günlerde kullanmak nasip etsin:) canım bende günlük kendime kahvaltı takımı oluştrcam onu kırmızı alıcammm :)

tam olarak hatrlamıyorum canım ama ikğisi 1000 küsürdü canım

bencede kendin oluştur ben çok pahalıya aldım ama taksitle böyle alabildim :s bizim burda bi porselen satan bi dükkan var servisinden tut yumurtalığından tut herşey satılıyo fiyatlarıda çok uygun taş çatlarsa 60 70 e hazırlarsın temelini :1:

şuan için eksik olsunn :)

belki uygun fiyata denk falan gelrse öyle alırım :)

ben günlük 12 kişilik kütahya porselen yemek takımımla 12 kişilik günlük nüans çkb takımımı çok uyguna aldım ikisini 360 liraya almıştım canım :)

nerde oturuyosun canım sen yaaaa :)

şuan için eksik olsunn :)

belki uygun fiyata denk falan gelrse öyle alırım :)

ben günlük 12 kişilik kütahya porselen yemek takımımla 12 kişilik günlük nüans çkb takımımı çok uyguna aldım ikisini 360 liraya almıştım canım :)

nerde oturuyosun canım sen yaaaa :)

ciddi misin çok uyguna almışsın sen nereden aldın onları :1: ben istanbul da oturuyorum sen ? :1:

ciddi misin çok uyguna almışsın sen nereden aldın onları :1: ben istanbul da oturuyorum sen ? :1:

ben kütahyanın 6 kişilik yemek takımından 2 takım aldım 12 kişilik yaptım günlük için çorba tenceresi falan yok ki günlük içinde gereksiz buluyorum çorba tenceresini misafr takımımn içinde olması yeterli yemek takımını 120 liraya aldım çkb takımımıda nüansda indrm vardıı 12 kişilk sandıklı olark aldım 200 lira istanbul gaziosmanpaşada otryorum canım ya sen :)

öncelikle farklı renk gördüklerini de kırmızı olarak düşün şuan aklıma gelenler bunlar ama bunlar 100 de 100 alıncaklar :1:
ama şarjlı süpürge bu renk olucak fakirin kırmızısıda var ama en iyisi bu kullanandan biliyorum süper bişey yani bizim evdeki hiç güzel değil ama bu on numara

fakirin bu şarjlı süpürgesini kaç yıldır kullanıyorum bekarlık hayatımda, cidden emiş gücü iyi ve aparatı çok öneririm :)

ben kütahyanın 6 kişilik yemek takımından 2 takım aldım 12 kişilik yaptım günlük için çorba tenceresi falan yok ki günlük içinde gereksiz buluyorum çorba tenceresini misafr takımımn içinde olması yeterli yemek takımını 120 liraya aldım çkb takımımıda nüansda indrm vardıı 12 kişilk sandıklı olark aldım 200 lira istanbul gaziosmanpaşada otryorum canım ya sen :)

evet bencede gereksiz iste bende catal kasıgı bu fıyatlarda arıyorum ama duz desensız ıstıyorum senınkellrı koyar mısın buraya bakalım. :1:
kartalda oturuyorum bende :)

Back
X