Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta şu anda bir alışveriş sitesinde Seiko bin 1600 TL kim saati 500 TL
Nisanlinizin zevkine göre değişir. Internetten alin. Böylece indirimden faydalanabilirsiniz. Seiko, Swatch olabilir. Indirimde güzel saatler bulabilirsiniz 500 liraya kadar. Fiyat limiti belirttiginiz icin başkası gelmiyor aklıma. Ama limiti arttirsaniz Guess Collection'un saatleri harika. Dedem senelerdir kullanıyor. Tık demedi masallah.Kızlar merhaba ,
Düğünde nişanlıma annem saat takacak.
Ancak tercih olarak 3 tane marka var.
Daniel , zenna , revello.Hangisini önerirsiniz.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.Yardımınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
Güncel : Kızlar ben vazgeçtim bu markalardan siz bana iyi bir saat markası söyler misiniz 500 liraya kadar limitim var ama.
CasioKızlar merhaba ,
Daniel , zenna , revello.Hangisini önerirsiniz.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.Yardımınızı bekliyorum.
Güncel : Kızlar ben vazgeçtim bu markalardan siz bana iyi bir saat markası söyler misiniz 500 liraya kadar limitim var ama.
500 tl ye iyi bir saat markası öneremeyiz tatlım.Kızlar merhaba ,
tissot ve seiko .işte budurDuyduğum markalar değil bunlar çok mu cahilim nedir?
Ben saat modellerinde tissot ve seikoyu beğeniyorum açıkçası fiyatları da çok yüksek değil. Hatta annemin seikosu bana geçti kaç yıldır tık demedi.
Fossil de fiyat olarak uygun ve erkek modelleri de güzel ama sanırım çok dayanıklı değilmiş.