Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Hatta şu anda bir alışveriş sitesinde Seiko bin 1600 TL kim saati 500 TL
Mesajla link atabilir misiniz :)
- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Nisanlinizin zevkine göre değişir. Internetten alin. Böylece indirimden faydalanabilirsiniz. Seiko, Swatch olabilir. Indirimde güzel saatler bulabilirsiniz 500 liraya kadar. Fiyat limiti belirttiginiz icin başkası gelmiyor aklıma. Ama limiti arttirsaniz Guess Collection'un saatleri harika. Dedem senelerdir kullanıyor. Tık demedi masallah.Kızlar merhaba ,
Düğünde nişanlıma annem saat takacak.
Ancak tercih olarak 3 tane marka var.
Daniel , zenna , revello.Hangisini önerirsiniz.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.Yardımınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
Güncel : Kızlar ben vazgeçtim bu markalardan siz bana iyi bir saat markası söyler misiniz 500 liraya kadar limitim var ama.
- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Beraber almaya gidelim değil de ben bunları beğendim sence nasıl veya şurası şöyle olanı mı güzel diğeri mi gibi sorularla ona göre karar alırsan daha doğru olur. Saat konusunda iyisi kötüsü yok belli bir fiyatın üstüne çıkınca. Sadece tercih farkı oluyor. Veya kullandığı saatlerden yola çıkarak bakabilirsin.
- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.196
- 798
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
CasioKızlar merhaba ,
Daniel , zenna , revello.Hangisini önerirsiniz.Ben pek anlamıyorum bu işlerden.Yardımınızı bekliyorum.
Güncel : Kızlar ben vazgeçtim bu markalardan siz bana iyi bir saat markası söyler misiniz 500 liraya kadar limitim var ama.
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Saat tamamen zevk meselesi. İsterseniz nişanlınıza bir sorun, özellikle sevdşpi veya sevmediği bir özellik var mıymış veya siz bilirsiniz, zevkiniz benzer mi?
Eşime biz evlenmeden önce, doğum gününde saat hediye almıştım. Fossil marka saatlerin modellerini beğeniyorum, genelde iskeleti görünen modeller çok hoşuma gidiyor erkek saatinde. Modelin adı "Fossil FME1098" imiş, baktım şimdi. O zaman 600 liraydı ama şimdi 1000 liraya çıkmış fiyatı Boynerde. Ben %50indirim bulmuştum, öyle olunca 300 lira gibi çok iyi bir fiyata aldım bu saati. Fossilin garantisi de çok güzel, en ufak sorun olursa gönderiyoruz, yapıp geri yolluyorlar :)
Eşime biz evlenmeden önce, doğum gününde saat hediye almıştım. Fossil marka saatlerin modellerini beğeniyorum, genelde iskeleti görünen modeller çok hoşuma gidiyor erkek saatinde. Modelin adı "Fossil FME1098" imiş, baktım şimdi. O zaman 600 liraydı ama şimdi 1000 liraya çıkmış fiyatı Boynerde. Ben %50indirim bulmuştum, öyle olunca 300 lira gibi çok iyi bir fiyata aldım bu saati. Fossilin garantisi de çok güzel, en ufak sorun olursa gönderiyoruz, yapıp geri yolluyorlar :)
- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
İ watch almayin da fosil markasının modellerini üretir daha uyguna ama hep arıza çıkar biz 2 tane aldık 2 si de arıza yaptı 4 er kere servise gittik arrik garantisi bitti kullanamadan. Klasik değil daha spor büyük saat seviyorsa fosil markasına bakın saat saatte indirim olur genelde. Klasik alacaksa metal kordonlu yani romanson a bakın benim saatim o marka servis hizmeti iyi pil değişimi kaliteli ve ücretsiz. Hiç sorunda cikarmadi bi kere taşı düştü tamamen dış kasa değişti kısa sürede
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
500 tl ye iyi bir saat markası öneremeyiz tatlım.Kızlar merhaba ,
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
tissot ve seiko .işte budurDuyduğum markalar değil bunlar çok mu cahilim nedir?
Ben saat modellerinde tissot ve seikoyu beğeniyorum açıkçası fiyatları da çok yüksek değil. Hatta annemin seikosu bana geçti kaç yıldır tık demedi.
Fossil de fiyat olarak uygun ve erkek modelleri de güzel ama sanırım çok dayanıklı değilmiş.
- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
Ben esime revello aldim gayet memnun 5 senedir hergun takiyor yaz kis memur zaten ona begendirdim tarz saatlerden baya pahaliya almistim deydi bi sorun yasamadik ama esine begendir sende benimde dugun takisiydi ona begendirdim severek kullaniyor herkesde soruyor benim butcemde musaitti ama o revello begendi
- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49