- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu canta kumas mi? Deri degil sanirim oyle gorunuyor? Bir de ebati nedir olcebilirmisiniz en boy?kızlar bende de Pierre cardin var 60 a bırakıyorum
ilk sıradaki çamtayı beğendim fiyatı nedir acaba![]()
![]()
![]()
![]()
İlginizi çeken varsa özelden görüşebiliriz...
canım kumaş değil sert bir yapısı var yani deri diyemiyorum ama kumaş da değil çok temiz bir çanta 23 e 23 boyutlarıMerhaba bu canta kumas mi? Deri degil sanirim oyle gorunuyor? Bir de ebati nedir olcebilirmisiniz en boy?
Ozelden yaziyorum canimcanım kumaş değil sert bir yapısı var yani deri diyemiyorum ama kumaş da değil çok temiz bir çanta 23 e 23 boyutları
Canim bu cantaya arkadas bin lira istiyordu en sonilk sıradaki çamtayı beğendim fiyatı nedir acaba
Canim bu cantaya arkadas bin lira istiyordu en son
Cok hos bir canta gercektenevet evet o civardaydı bende sormuştum bayıldıydım çantaya:))
Evet gercekten bin liraydi1000 mi?şuan o kadarda beğenmediğimi anladım![]()
Benimde gözler oyle acilmisti ilk duydugumda hatta bir sıfır yanlislikla fazladan atildi sanmistim1000 liramı ?![]()
Benimde gözler oyle acilmisti ilk duydugumda hatta bir sıfır yanlislikla fazladan atildi sanmistim![]()
1000 mi?şuan o kadarda beğenmediğimi anladım![]()
Mağaza fiyatı 5000 TL 1.000 Tl ye verebilirim. Orjinal JimmyChoo çantadır..sadece bir kaç kez kullanıldı.ilk sıradaki çamtayı beğendim fiyatı nedir acaba
Haklısınız bu çanta modelinin kısa saplısının mağaza fiyatını yazayım internette araştırabilirsiniz.. 1.495 usd........Jimmy Choo Large Biker Bag olarak geçer...Haklısınız ne diyebilirim :)1000 mi?şuan o kadarda beğenmediğimi anladım![]()