marka çanta arıyorum.

bende vakkonun siyah büyük bi çantası var kulpları yarı deri yarı zincir.. 1 yıl oluyor alalı ama büyük çanta çok kullanmadığım ve sevmediğim için sadece mecbur olduğum zamanlarda kullandım bayağıdırda kullanmıyorum ilk tek ve son büyük çantam. eğer düşünürüm dersen akşam fotosunu çekip koyabilirim bende satsammı diye düşünüyordum zaten.garanti belgesi ve faturasıda mevcut

Ebatlatini yazip kolunuza takarak resmini yollar misiniz rica rtsem.saygilar.

tommy çanta düşünürseniz resim atarım.marka derken lv gibi markalar mı aradığınız??

çevrenizde kullanıp sıkılan satmak isteyen varsa teşvik edin lütfennn satsın:))

Benim elimde Nine West'in bu çantası var sağlam, deformasyonu olmayan bir ürün 10 tl'ye satıyorum.

büyük ve siyah elinde olan varsa fotosunu eklerse ((

ben orjinal marka çanta istiyorum. 100 150 200 ikinci eli çogunun aradığım farklı biraz. teşekkür ederim. baktım sayfanıza .. kolay gelsin hepimize.
bende DKNY messenger çanta var.sıfır, orjinel torbasında. newyorktan aldım. hiç kullanmadım. istersen 300 tlye veririm.

Eklentiler

• ıphone 1746.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 110
  • ıphone 1747.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 131

Vakko çanta..

Vizon rengi matmazel marka orjinal çantam var. Bu renk düşünür müydün? Fotoğrafı müsait olduğumda koyarım istersen.. Hiç kullanılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…