marka çanta arıyorum.

elfnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
176
24
38
45
Arkadaşlar elinizde kullanmaktan sıkıldığınız ve değerlendirmek istediğiniz çantanız varsa lütfen resmi ile beraber fiyatını yazar mısınız.Benimde sıfırına fazla para vermek yerine kazancım olur_?

mrhaba canta konum var
canta alımına kot pantolon 2 tane ve ayakkabı hedıyesıyle
ılgılenırsenız yollayabılırım

ben orjinal marka çanta istiyorum. 100 150 200 ikinci eli çogunun aradığım farklı biraz. teşekkür ederim. baktım sayfanıza .. kolay gelsin hepimize.

lacoste düşünürsen bunlar var elimde.. yşil olan 55 kahverengi 75 lira..

siyah olması özellikle isteğimdir. ama vakko da kahverengi hariç. diğer renkleri istiyorum . ilginiz ve zahmetiniz için teşekkür ederim.

siyah olması özellikle isteğimdir. ama vakko da kahverengi hariç. diğer renkleri istiyorum . ilginiz ve zahmetiniz için teşekkür ederim.
rica ederim.. siyah bir çanta var elimde hatta durun resmini ekliyim beğenirseniz

bu beğenirseniz görüşürüz..

Canim bende orjinal Armani çanta var bir ay önce aldım.kullanmadım büyük ebatlarda yalnız rengi parlak turuncu.siyah istiyorum demişsin düşünürsen resim koyarim

İKİNİZEDE TŞK EDERİM ARKADAŞLAR. malesef bunlar değil turuncu zaten düşünmüyorum. aradığım şu ve benzeri model olarak arkadaşlar.

Eklentiler

• orjinal-vakko-canta-modelleri-2.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 3.703
kime niyet kime kısmet:) ovestin 2. sıradaki istediğime yakın ama ben sap kısmını begenmedim. yasemin haanım buyrun alabilirsiniz.

teşekkür ederim... elfnz...nasip diyelim... :) Umarım siz de istediğiniz gibi bir çantabulabilirsiniz.

Dün size gönderemedim ama ilginizi çekerse diye yolluyorum...İngiltereden bir mağazadan alındı. Marka değil ama çok şıktır.. Severim kendisini..Hiç Kullanmadım ama kedim ip kısmında (halat) bir kaç iplik çıkartmış.. onun haricinde keyifle kullanılabilinecek bir model..

ilginiz ve zahmet edip mesaj yolladığınız için teşekkür ederim. siyah bir çanta arıyorum. saygılar .

Bende de koyu kahve var tommy hilfiger amerikadan aldim dusunurseniz daha kullanmaya yeni basladim.

Eklentiler

• 20141017_113055.jpg
    3,3 MB · Görüntüleme: 108
çok güzel. fiyatı nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…