mrhaba canta konum varArkadaşlar elinizde kullanmaktan sıkıldığınız ve değerlendirmek istediğiniz çantanız varsa lütfen resmi ile beraber fiyatını yazar mısınız.Benimde sıfırına fazla para vermek yerine kazancım olur_?
Arkadaşlar elinizde kullanmaktan sıkıldığınız ve değerlendirmek istediğiniz çantanız varsa lütfen resmi ile beraber fiyatını yazar mısınız.Benimde sıfırına fazla para vermek yerine kazancım olur_?
rica ederim.. siyah bir çanta var elimde hatta durun resmini ekliyim beğenirsenizsiyah olması özellikle isteğimdir. ama vakko da kahverengi hariç. diğer renkleri istiyorum . ilginiz ve zahmetiniz için teşekkür ederim.
Canim bende orjinal Armani çanta var bir ay önce aldım.kullanmadım büyük ebatlarda yalnız rengi parlak turuncu.siyah istiyorum demişsin düşünürsen resim koyarimArkadaşlar elinizde kullanmaktan sıkıldığınız ve değerlendirmek istediğiniz çantanız varsa lütfen resmi ile beraber fiyatını yazar mısınız.Benimde sıfırına fazla para vermek yerine kazancım olur_?
İKİNİZEDE TŞK EDERİM ARKADAŞLAR. malesef bunlar değil turuncu zaten düşünmüyorum. aradığım şu ve benzeri model olarak arkadaşlar.
ben de çanta bakıyorum. bana da mesaj gönderirseniz sevinirim. 2. sıradaki DK yazan çantanız için ne düşünüyorsunuz? tabii arkadaş eğer beğenmediyse.
İlginizi çeken varsa özelden görüşebiliriz...
çok güzel. fiyatı nedir acaba?Dün size gönderemedim ama ilginizi çekerse diye yolluyorum...İngiltereden bir mağazadan alındı. Marka değil ama çok şıktır.. Severim kendisini..Hiç Kullanmadım ama kedim ip kısmında (halat) bir kaç iplik çıkartmış.. onun haricinde keyifle kullanılabilinecek bir model..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?