• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El marka bebek oyuncakları

Neresiniz acaba? Ben hepsini almak istiyorum kargo ne kadar tutar bilginiz var mı
slm :) kalan oyuncaklar;
beyaz örtü üzerinde farklı açılardan ve toplu çekilmiş tak çıkar evler,
minik balık ve parmak ayıcık,
salyangoz kabuğu ve altında dönen sarı ördekçik ve kurbağa(fisher price) vakumlu yemek yeme dönencesi,
yine fisher price çubuğa geçirilmiş 4 adet halka,
sevimli yüz ifaderi olan ve resimde bir parçasını koymayı unuttuğum üst üst konulan halka benzeri 5 adet şekiller.
bunların hepsi için toplu alımda istediğim ücret 35 tl.
resimler ilk sayfada mevcut.bilgisayarım ve tel.den resimleri sildiğim için buraya malesef tekrar yükleyemiyorum.
satılanlar,toplu olarak bulunan minik bebek diş kaşıyıcısı,ses çıkaran çıngırak v.b oyuncaklar.
ayrıca almayı düşünürseniz henüz resmini çekmediğim ama oğlumun oynamak istemediği neredeyse sıfır hem minik hemde büyük kaliteli,marka pelüş oyuncaklar da var.

elinizde hangılerı kaldı isim isim yazmanız mumkun mu anlayamıyorum da hepsi örtü üstündeymıs gıbı :)
slm :) kalan oyuncaklar;
beyaz örtü üzerinde farklı açılardan ve toplu çekilmiş tak çıkar evler,
minik balık ve parmak ayıcık,
salyangoz kabuğu ve altında dönen sarı ördekçik ve kurbağa(fisher price) vakumlu yemek yeme dönencesi,
yine fisher price çubuğa geçirilmiş 4 adet halka,
sevimli yüz ifaderi olan ve resimde bir parçasını koymayı unuttuğum üst üst konulan halka benzeri 5 adet şekiller.
bunların hepsi için toplu alımda istediğim ücret 35 tl.
resimler ilk sayfada mevcut.bilgisayarım ve tel.den resimleri sildiğim için buraya malesef tekrar yükleyemiyorum.
satılanlar,toplu olarak bulunan minik bebek diş kaşıyıcısı,ses çıkaran çıngırak v.b oyuncaklar.
ayrıca almayı düşünürseniz henüz resmini çekmediğim ama oğlumun oynamak istemediği neredeyse sıfır hem minik hemde büyük kaliteli,marka pelüş oyuncaklar da var.

Back