Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm :) kusura bakmayın bugün nete pek giremedim o nedenle msj'ınızı şimdi gördüm.örtü üzerinde toplu olarak duran bebek oyuncaklarının hepsi başka bir annemiz tarafından ayırtıldı.onun dışında kalan diğer oyuncaklar hala satışta :)Oyuncaklar satıldi mi
örtü üzerinde ki toplu bebek oyuncakları hariç diğer oyuncakları toplu almak isteyene oldukça uygun bir fiyattan gönderebilirim.
Merhaba.. fiyat olarak ne düşünüyorsun?
aslında hepsi tek tek maliyetli oyuncaklar :) ama evde çok oyuncak var ve elimden çıksın istiyorum artık.
hepsine 35 istiyorum. ama daha önce de belirttiğim gibi bez üstündeki toplu bebek oyuncakları hariç.henüz satılmadılar ama bir annemiz için bayramda alınmak üzere ayırtıldılar :)
slm,kusura bakmayın bazen buraya bakmayı unutuyorum.Aslında söyle bir durum var.ben o resimleri telden yüklemiştim.şuan bilgisayarımda kayıtlı değil.o yüzden hemen size yardımcı olamayabilirim :) ama daha net anlatabilmek adına şöyle söyleyebilirim;Soyle yapalim. Algi kargasasi olmasin diye benim mesajimdan sonra kalanlari bi yukler misin?
merhaba oyuncaklarınız satıldı mı
bez üstünde duran bebek oyuncakları satıldı.(daha önceden ayırtılan oyuncaklardı ve annemiz o oyuncakları aldı) onun dışında ki diğer oyuncaklar duruyor.2 çocuktan vakit bulamadığım için aktif olarak satış yapmıyorum.bu nedenle yazınızı yeni gördüm :)merhaba oyuncaklarınız satıldı mı
elinizde hangılerı kaldı isim isim yazmanız mumkun mu anlayamıyorum da hepsi örtü üstündeymıs gıbı :)bez üstünde duran bebek oyuncakları satıldı.(daha önceden ayırtılan oyuncaklardı ve annemiz o oyuncakları aldı) onun dışında ki diğer oyuncaklar duruyor.2 çocuktan vakit bulamadığım için aktif olarak satış yapmıyorum.bu nedenle yazınızı yeni gördüm :)
öncelikle merhaba; ben İstanbuldayım.2 kiloya kadar adrese teslim ptt kargo 7,75 eğer size yakın ptt şubeden teslim almalı yaparsanızda 5,25 gibi bir fiyat var.eğer yanlış hatırlamıyorsam.Neresiniz acaba? Ben hepsini almak istiyorum kargo ne kadar tutar bilginiz var mı