office Ben sizden değilim... Pro Üye 9 Eylül 2007 21.429 66.418 1.123 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #21 elif190 .!.: Bu arada benim eşim de yazılımci. Belki bilgisayarla ugrasan insanların genel özelliğidir Genişletmek için tıkla... Evet bence kesin oyle.. benim esim de hoodie ve tshirtleri ile yasiyor.. o yuzden onun kiyafet alisverisi 15 dakika falan suruyor Adam kendi isinde izin almis bizimkiler olsa yayarlardi birkac ay daha
elif190 .!.: Bu arada benim eşim de yazılımci. Belki bilgisayarla ugrasan insanların genel özelliğidir Genişletmek için tıkla... Evet bence kesin oyle.. benim esim de hoodie ve tshirtleri ile yasiyor.. o yuzden onun kiyafet alisverisi 15 dakika falan suruyor Adam kendi isinde izin almis bizimkiler olsa yayarlardi birkac ay daha
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.691 698 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #22 jooker .!.: Kimmiş o ya. Yalnız ben birkaç kişiye daha sordum sen misin diye, evet dediler ama benimle dalga geçmişler. isim de vereyim feraceli ve limoncu Genişletmek için tıkla... onlar şaka yapmış. ama bu ciddiydi. hoş böyle ciddi kandıracağını sanan çok kişşi oldu.. ama foyaları çıktı ortaya o ayrı Son düzenleme: 26 Ocak 2016
jooker .!.: Kimmiş o ya. Yalnız ben birkaç kişiye daha sordum sen misin diye, evet dediler ama benimle dalga geçmişler. isim de vereyim feraceli ve limoncu Genişletmek için tıkla... onlar şaka yapmış. ama bu ciddiydi. hoş böyle ciddi kandıracağını sanan çok kişşi oldu.. ama foyaları çıktı ortaya o ayrı
A atlantistengelenkadin İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 2.317 4.183 133 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #23 Size bir arkadaşımın iş arkadaşımdan bahsedeyim. Bu kadını arkadaşın tanıdı tanıyalı yani 25 senedir aynı tişörtü ,aynı pantolonu giyermiş. Bu kadar da değil,aynı parfümü kullanır,aynı pudrayı sürer ve aynı ruj ve rimeli kullanırmış. duyunca dehşete düşmüştüm.
Size bir arkadaşımın iş arkadaşımdan bahsedeyim. Bu kadını arkadaşın tanıdı tanıyalı yani 25 senedir aynı tişörtü ,aynı pantolonu giyermiş. Bu kadar da değil,aynı parfümü kullanır,aynı pudrayı sürer ve aynı ruj ve rimeli kullanırmış. duyunca dehşete düşmüştüm.
A atlantistengelenkadin İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 2.317 4.183 133 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #24 okypete .!.: onlar şaka yapmış. ama bu ciddiydi. hoş böyle ciddi kandıracağını sanan çok kişşi oldu.. ama foyaları çıktı ortaya o ayrı Genişletmek için tıkla... valla kendi resmim . ne manyak insanlar var hayret bişey.
okypete .!.: onlar şaka yapmış. ama bu ciddiydi. hoş böyle ciddi kandıracağını sanan çok kişşi oldu.. ama foyaları çıktı ortaya o ayrı Genişletmek için tıkla... valla kendi resmim . ne manyak insanlar var hayret bişey.
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.691 698 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #25 atlantistengelenkadin .!.: valla kendi resmim . ne manyak insanlar var hayret bişey. Genişletmek için tıkla... atlantis bu resminden bahsetmiyorum ya zaten. bundan önceki. şu denize karşı tuğbanın avatarından bahsediyorum. üstüne alınma canım sen
atlantistengelenkadin .!.: valla kendi resmim . ne manyak insanlar var hayret bişey. Genişletmek için tıkla... atlantis bu resminden bahsetmiyorum ya zaten. bundan önceki. şu denize karşı tuğbanın avatarından bahsediyorum. üstüne alınma canım sen
A atlantistengelenkadin İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 2.317 4.183 133 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #26 okypete .!.: atlantis bu resminden bahsetmiyorum ya zaten. bundan önceki. şu denize karşı tuğbanın avatarından bahsediyorum. üstüne alınma canım sen Genişletmek için tıkla... anladım da resmi kullanamam artık. çok da beğenmiştim .neyse. kendim kalayım hem benim neyim eksik ? fazlam bile var. :))))))))))))))))))))))
okypete .!.: atlantis bu resminden bahsetmiyorum ya zaten. bundan önceki. şu denize karşı tuğbanın avatarından bahsediyorum. üstüne alınma canım sen Genişletmek için tıkla... anladım da resmi kullanamam artık. çok da beğenmiştim .neyse. kendim kalayım hem benim neyim eksik ? fazlam bile var. :))))))))))))))))))))))
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #27 atlantistengelenkadin .!.: anladım da resmi kullanamam artık. çok da beğenmiştim .neyse. kendim kalayım hem benim neyim eksik ? fazlam bile var. :)))))))))))))))))))))) Genişletmek için tıkla... Kullan canım ne olacak ya, şöyle püfür püfür Boğaz manzarası. :)))) sen bizim örneklere bakma. :)
atlantistengelenkadin .!.: anladım da resmi kullanamam artık. çok da beğenmiştim .neyse. kendim kalayım hem benim neyim eksik ? fazlam bile var. :)))))))))))))))))))))) Genişletmek için tıkla... Kullan canım ne olacak ya, şöyle püfür püfür Boğaz manzarası. :)))) sen bizim örneklere bakma. :)
A atlantistengelenkadin İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2015 2.317 4.183 133 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #28 jooker .!.: Kullan canım ne olacak ya, şöyle püfür püfür Boğaz manzarası. :)))) sen bizim örneklere bakma. :) Genişletmek için tıkla... yok keyfim kaçtı . Benim de aynı pozdan var . Rumeli Hisarı'nda çekilmiş . O resmimi de anımsattığı için hoşuma gitmişti. Neyse .
jooker .!.: Kullan canım ne olacak ya, şöyle püfür püfür Boğaz manzarası. :)))) sen bizim örneklere bakma. :) Genişletmek için tıkla... yok keyfim kaçtı . Benim de aynı pozdan var . Rumeli Hisarı'nda çekilmiş . O resmimi de anımsattığı için hoşuma gitmişti. Neyse .
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #29 atlantistengelenkadin .!.: yok keyfim kaçtı . Benim de aynı pozdan var . Rumeli Hisarı'nda çekilmiş . O resmimi de anımsattığı için hoşuma gitmişti. Neyse . Genişletmek için tıkla... Sormaz olaydım.
atlantistengelenkadin .!.: yok keyfim kaçtı . Benim de aynı pozdan var . Rumeli Hisarı'nda çekilmiş . O resmimi de anımsattığı için hoşuma gitmişti. Neyse . Genişletmek için tıkla... Sormaz olaydım.