Benimki de yazılımcı, bi iki yıl öncesine kadar düğünde dernekte, yazın sıcağında kışın ayazında, bayramda seyranda sadece düz siyah kısa kollu tişört giyiyordu. Ama bunun da bir sınırı var bence. Toplum içine giriyorsun, neyse ki artık ufku açıldı sayemde.Bu arada benim eşim de yazılımci. Belki bilgisayarla ugrasan insanların genel özelliğidir
üzme kadını . :)Benimki de yazılımcı, bi iki yıl öncesine kadar düğünde dernekte, yazın sıcağında kışın ayazında, bayramda seyranda sadece düz siyah kısa kollu tişört giyiyordu. Ama bunun da bir sınırı var bence. Toplum içine giriyorsun, neyse ki artık ufku açıldı sayemde.ahaah okuyor yorumumu, hiç güleceği yokmuş, siyah tişört bulamamaya başlamış. ondan renklilere yönelmiş hahah.
üzme kadını . :)
yok öyla kafana göre giyinmek artık.
bizim aile dostumuz bir abi var onu hatırlattı bana nedense.Düğüne hala spor ayakkabı giyerek gidiyor olsa da çok şükür gömlek kazak falan da giyiyor artık. Ama kazakları hiç hatırlatma, siyah tişörte yeniden dönüyor. restart atıyorum arada.
Şaka bi yana, herkes istediğini giysin de toplumsal giyinme şeylerinin de cılkını çıkarmamak lazım. Her gün aynı tipteki tişörtü giymek de çaba ister. O tişörtü ne şekilde alıyorsan aynı şekilde bir başka tişörtü de alabilirsin, bunun kafa yormakla, vakit kaybetmekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kafasını aynı şeyi giymeye şartlandırarak daha çok yoruyor.
Ya bu 30 binlik arabayla gezen adam mıydı?
Hehebizim aile dostumuz bir abi var onu hatırlattı bana nedense.
adam eski devrimcilerden,kat kuralları olan birisi.
Nikahında kravatı taktırana kadar akla karayı seçmiştik.
Kravat esareti temsil ediyor ona göre.
Nikahı da 50 yaşında yaptı.
MAndra filozofu tiplemesinin aynısı .
evet tanıdık birisi :))))))))))HeheBak bi hayal et, bir aile bireyine kız istemeye gidiyorsun söz ve isteme. Saç sakal karışık, bir de saçı da uzun o zamanlar, sakalı da uzun, siyah tişört kot. Herkes gömlek kravatlı bizimki böyle.
Artık filozofluktan mıdır nedir bilemiyorum. Benim sözümde çok şükür takım elbiseliydi de sakallar zaten o biçim olduğundan takım elbise sönük kaldı.
Neyse öyle işte. Benimki zamanında böyle olunca zukenberge de 'ee o kadar da olmayın abicim' diyesim geliyor. :)
Profilindeki kadın tanıdık biri mi? :)
profilindeki kadını sorma . daha doğrusu hatırlatma. bir kaç sene önce birininde avatarııydı bu. ve ben saftoriklik yaptım..bir konuda yazmışlar senmisin diye oda benim yazmış. bende ne kadar güzelmişsin yazdım. taki netten o kişinin kim olduğunu bulana kadar eski türkiye güzeli tuğba karacaymış.HeheBak bi hayal et, bir aile bireyine kız istemeye gidiyorsun söz ve isteme. Saç sakal karışık, bir de saçı da uzun o zamanlar, sakalı da uzun, siyah tişört kot. Herkes gömlek kravatlı bizimki böyle.
Artık filozofluktan mıdır nedir bilemiyorum. Benim sözümde çok şükür takım elbiseliydi de sakallar zaten o biçim olduğundan takım elbise sönük kaldı.
Neyse öyle işte. Benimki zamanında böyle olunca zukenberge de 'ee o kadar da olmayın abicim' diyesim geliyor. :)
Profilindeki kadın tanıdık biri mi? :)
hadi yaprofilindeki kadını sorma . daha doğrusu hatırlatma. bir kaç sene önce birininde avatarııydı bu. ve ben saftoriklik bir konuda yazmışlar senmisin diye oda benim yazmış. bende ne kadar güzelmişsin yazdım. taki netten o kişinin kim olduğunu bulana kadar eski türkiye güzeli tuğba karacaymış.
hey sen okursan bunu. ,
sadece kendini kandırıyorsun . ve eninde sonunda çıkyor işte karamanın koyunu.
yok yok. 2 sene kadar oluyor.. ben onun nickini biliyorum. sitede bilinen bir üye. bu bölümede arada yazar kendileri.hadi ya
başkası da mı kullanmıştı.
benim diye mi yazmıştı salak.
jookere özelden atmıştım zaten kim olduğunu okypete .
O bahsettiğin kişi ben değilim aman ha..
şimdi insanların aklı karışır .
zaten bir sürü kişiye benzetmişlerdi.
ben de güzel bir resim koyayım dedim.yok yok. 2 sene kadar oluyor.. ben onun nickini biliyorum. sitede bilinen bir üye. bı bölümede arada yazar kendileri.
Kimmiş o ya.yok yok. 2 sene kadar oluyor.. ben onun nickini biliyorum. sitede bilinen bir üye. bu bölümede arada yazar kendileri.
AhahaBenimki de yazılımcı, bi iki yıl öncesine kadar düğünde dernekte, yazın sıcağında kışın ayazında, bayramda seyranda sadece düz siyah kısa kollu tişört giyiyordu. Ama bunun da bir sınırı var bence. Toplum içine giriyorsun, neyse ki artık ufku açıldı sayemde.ahaah okuyor yorumumu, hiç güleceği yokmuş, siyah tişört bulamamaya başlamış. ondan renklilere yönelmiş hahah.
şu limoncuyu merak etmiyor değilim.Kimmiş o ya.Yalnız ben birkaç kişiye daha sordum sen misin diye, evet dediler ama benimle dalga geçmişler. isim de vereyim feraceli ve limoncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?