Marion Cotillard

Marion Cotillard (d. 30 Eylül 1975) Fransız aktris. 2007 yılı yapımı, sanatçı Edith Piaf’ın hayatını anlatan La Môme filmi ile tanınır. Bu film ile En İyi Kadın Oyuncu – Müzikal veya Komedidalında Altın Küre kazanmış, Oscar’a aday gösterilmiştir. La Vie En Rose ve Jeux D’enfantsfilmlerinde de başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. En iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanmıştır. 2009 yılında vizyona giren Halk Düşmanları filminde Christian Bale ve Johnny Deppile birlikte rol almıştır. 2009 yılında vizyona giren Nine filminde Kate Hudson , Nicole Kidman ,Penelope Cruz , Fergie ,Sophia Loren ve Daniel Day-Lewis gibi aktör ve aktrislerle birlikte rol almıştır. 2010 yılında ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın Başlangıç filminde Leonardo DiCaprioile kameralar karşısına geçmiştir.

alıntıdır ....

Bilinmeyen saat uygulaması adlı bir şarkıya bu bayanın oynadığı bir film'den klip hazırlanmıştı,onda görmüş sonra filmini seyretmiştim.Bu arada filmin adı Cesaretin varmı aşkaydı.Güzel bir kadın...

oyunculuğu da çok iyiydi o filmde

Evet ama açıkçası klibi izlerken filmin çok güzel olduğunu düşümüştüm ve sonunda kavuşamadıklarını ölümden başka çare bulamadıklarını filan düşünmüştüm,filmi seyredince hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

farklı bir güzelliği var ya
onu ilk taksi filmlerinde gördüm orda taksicinin sevgilisiydi,son olarak da başlangıç(inception) filminde gördüm
oyunculuğu da güzel

bir-iki resim de ben atayım

Son düzenleme:
Koyu renk saç,açık ten ve renkli göz kombinasyonunu çok beğeniyorum :)

İşte bu güzelliği tek geçerim, tam fransız tipi var hatunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…