benim doktorumda karsi balik yagina..ben özellikle sordum istedim kullanma dedi.balik ye ne bilim omega3-6 iceren besinler ye dedi..ben Almanyada yasiyorum burda doktorlar mecbur kalmadikca ilac vermiyorlar zaten..ama yengem TR de o kullandi..dogum yapana kadar kullandi..aldigi folik asitte bile omega vardi.ayrica haftada iki kerede balik yerdi..ayrica vitamin kalsiyum ne ararsan vermis doktoru hepsini kullandi..cokta guzelde beslendi..dogumu zorla baslattilar..40. haftada cunku baslamadgi dogum sezeryanla aldilar..sebeb ise cocuk 4.200 gr di..neyse simdi 2 bucuk aylik 7 bucuk kiloda..
Arkadaşlar balık sezonu açıldı. gerçeği varken neden kapsül alıyorsunuz ki? Ben de doktor değiştirdim. Ama her doktor bana balık yiyebilrsen ye, yiyemezsen yazalım dedi. Balıktan nefret ederim. hayatımda sadece hamsi yemişimdir o da toplamda 1kg olmamştır. Ama bebeğim için haftada 2 kez balık yiyorum. Dışarda bir balıkçı buldm hem çiğ satıyor hemde eve yapıp getiriyorlar. Ev kokmadan bol salata ve limonla yiyorum ben. Onun için et-balık-değişik peynirler herşeyi yemeye başladım.
en iyisini yapmissiniz..bende Tr de olsam sizin gibi yapardim...burda hazir aliyorum kizartiyorum artik nabimm..birde omega 3-6 bulunan besinler tüketiyorum :)
İlk aylarda hem nefret ettiğimden hem de sezon açılmadığından dolayı her sabah 10 da ceviz yedim. Balığın yerini tutamaz ama omega6 açısından zengin. Hala da kesmedim. İşyerinde sabah ve öğle arasında ara öğün yaptım kendime. Cevizi de ihmal etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?