- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
-
- Konu Sahibi perrmanganat
Benim alman sevgilim oralarda araba kullanirken kenara çekip ağlamıştıbu saydığıniz 3 şehrinde yolları çok dar.
Van'da iyi araba kullanılır ya batman'ı da beğeniyorumBenim alman sevgilim oralarda araba kullanirken kenara çekip ağlamıştı
Trafik iğrenç, sokaklar dar, kimse asla sinyal vermiyor, motorlar bisikletler ters yoldan geliyor,ışıklara uyulmuyor, herkes yola atlıyor ve anneler asla çocuklarının elini tutmuyor
Yaa benim ne kadar Vanlı arkadaşım varsa Van’a bayılıyorbu saydığıniz 3 şehrinde yolları çok dar.
ama Van'da iyi araba kullanırlar sürücüler bence diğer ikisinden avantajlı .
ayrıca Van'ın doğası çok güzel ve yürüyüş yolları da var
o kadar karışık yazmışsınız ki aradan sece sece cevap veriyorum
ama Van'ın kısın yakıt masrafı çok olur Batman'da da yazın klima masrafı.
ekstra olarak 3 şehirde de belediyeler aktif değil İzmir gibi düşünmeyin.
3 şehirde de iyi özel okullar var .
daha net sorular sorarsanız uzun uzun yazmadan daha net açıklamalar yaparim.
ben depremden önceki halini bilmiyorum ama son 3 yılda Van aşırı gelişti bu doğruYaa benim ne kadar Vanlı arkadaşım varsa Van’a bayılıyorbir de depremden sonra çok gelişti diyorlar doğru mu? Benim hiçbir fikrim yok da merak ettim
Van gölünün Bitlis tarafının yazın çok güzel olduğunu gördüm fotograflarda insanlar deniz gibi giriyormuş Van gölüne inanılmaz berrak bir suben depremden önceki halini bilmiyorum ama son 3 yılda Van aşırı gelişti bu doğru
aşırı ötesi güzel bir doğası var herkese gezmesi için tavsiye ederim açıkçası
Diyarbakır'i da çok seviyorum. Sanki yanık şehir gibi , o kara taş rengi bana ilginç geliyor. En tekinsiz ara sokakta yürürken birden han içinde bir bahçeye denk gelmek, eski sokakları, on gözlü köprüde güneş batırmak, sur cimenlerinde piknik yapmak... Gerçekten çok güzel ya. Güneydoğu'ya bayılıyorum.Ben de Diyarbakır'da öğretmenim.
ben böyle bir şey yazmadım yavDiyarbakır'i da çok seviyorum. Sanki yanık şehir gibi , o kara taş rengi bana ilginç geliyor. En tekinsiz ara sokakta yürürken birden han içinde bir bahçeye denk gelmek, eski sokakları, on gözlü köprüde güneş batırmak, sur cimenlerinde piknik yapmak... Gerçekten çok güzel ya. Güneydoğu'ya bayılıyorum.
Şimdilik sadece turist olarak geldim ama kısa süreli yaşamak isterim
Seni alıntıya koyup silmiştim, demek orada bir hata olmus, düzelttim şimdiben böyle bir şey yazmadım yav
bu alıntı ben de neden çıktı
Van'ın ilkbahari çok ama çok güzeldir.Seni alıntıya koyup silmiştim, demek orada bir hata olmus, düzelttim şimdi
O zaman bir soru sorayım, Van en güzel hangi mevsimde gezilir? Güneyi bitirdim, doğu kaldı bende.