Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 13 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #1 Mardin cihanpol hastanesinde aşılama düşünüyorum yaptıranlar var mı olumlu sonuç alan var mı ve ücretleri nedir bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Mardin cihanpol hastanesinde aşılama düşünüyorum yaptıranlar var mı olumlu sonuç alan var mı ve ücretleri nedir bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #2 Kimse yokmu aşılama yaptiran
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #3 Yaptırdınız mı acaba bende düşünüyorum
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 22 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #4 efsane_kus .!.: Yaptırdınız mı acaba bende düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci de
efsane_kus .!.: Yaptırdınız mı acaba bende düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci de
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 6 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #5 Gercegim .!.: Yok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci de Genişletmek için tıkla... Şu an hangi evredesiniz
Gercegim .!.: Yok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci de Genişletmek için tıkla... Şu an hangi evredesiniz
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 6 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #6 efsane_kus .!.: Şu an hangi evredesiniz Genişletmek için tıkla... Yumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirse siz ne yaptınız
efsane_kus .!.: Şu an hangi evredesiniz Genişletmek için tıkla... Yumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirse siz ne yaptınız
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #7 Gercegim .!.: Yumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirse siz ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Bende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferi
Gercegim .!.: Yumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirse siz ne yaptınız Genişletmek için tıkla... Bende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferi
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #8 efsane_kus .!.: Bende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferi Genişletmek için tıkla... Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsün
efsane_kus .!.: Bende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferi Genişletmek için tıkla... Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsün
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 17 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #9 Gercegim .!.: Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsün Genişletmek için tıkla... Sağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺
Gercegim .!.: Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsün Genişletmek için tıkla... Sağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 17 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #10 efsane_kus .!.: Sağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺ Genişletmek için tıkla... Amin İlaçlar hariç mi canım
efsane_kus .!.: Sağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺ Genişletmek için tıkla... Amin İlaçlar hariç mi canım
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 17 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #11 Gercegim .!.: Amin İlaçlar hariç mi canım Genişletmek için tıkla... Evet ilaçlarda hemen hemen 1000₺
Gercegim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2021 1.226 960 73 33 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #12 efsane_kus .!.: Evet ilaçlarda hemen hemen 1000 Genişletmek için tıkla... efsane_kus .!.: Evet ilaçlarda hemen hemen 1000₺ Genişletmek için tıkla... Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallah
efsane_kus .!.: Evet ilaçlarda hemen hemen 1000 Genişletmek için tıkla... efsane_kus .!.: Evet ilaçlarda hemen hemen 1000₺ Genişletmek için tıkla... Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallah
E efsane_kus Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 74 11 3 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gercegim #13 Gercegim .!.: Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim canım seninde emeklerini boşa çıkarmasın
Gercegim .!.: Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim canım seninde emeklerini boşa çıkarmasın