Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci deYaptırdınız mı acaba bende düşünüyorum
Şu an hangi evredesinizYok yaptırmadım Mardindeki hastanelerin lavabatuarlari pek iyi değil diye duydum tüp bebeğe başladım yeni Diyarbakır bahçeci de
Yumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirseŞu an hangi evredesiniz
Bende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferiYumurtalarim toplandı tek embriyo donduruldu önce histeroskobi sonra transfer olacak Allah izin verirsesiz ne yaptınız
Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsünBende bugün aşılama yaptım progestan verdi fitil olarak rabbim en kısa sürede ikimize de nasip eder yaptın mı transferi
Sağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺Cihanpolda mi yaptırdın bide ücreti nasıldı ben daha histeroskobi olcam sonra transfer ramazan ayında olacak inşaallah canım sende pozitifi görürsün![]()
AminSağol canım Allah ikimize de nasip etsin 2600₺
Evet ilaçlarda hemen hemen 1000₺Aminİlaçlar hariç mi canım
Evet ilaçlarda hemen hemen 1000
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallahEvet ilaçlarda hemen hemen 1000₺
Amin teşekkür ederim canım seninde emeklerini boşa çıkarmasınRabbim emeklerinizin karşılığını versin inşaallah![]()