Maske Tarifleri Marankiden cilt bakım maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Doktor Ahmet marankiden hanımlar için cilt bakım maskesi tarifi…

cilt bakımı için havuç ve yumurta maskesi
-1 yumurta sarısı
-1 tatlı kaşığı dolusu havuç suyu
-yarım tatlı kaşığı zeytinyağı
Uygulanışı:
Malzemeler iyice karıştırılır. Önceden yıkanmış cilde göz ve dudak çevresi harıç sürülür. 15 dakika beklenir.Daha sonra önce ılık sonra soğuk suyla yıkanır.

ben yumurtayı yüzüme sürmeyi hiç sevmiyorum ya kuruyunca iğrenç bişey oluyor :umursamaz: havuçun bronzlaştırıcı keratin maddesi özelliği var acaba sürünce rengimizi koyulaştırırmıkii maranki amcaya sormak lazım delikafadulden

Merhaba ahmet marankinin kendi alışveriş sitesinden kişisel bakım ürünü kullanan varmı? Ben deodorant ve el vücut kremini almak istiyorum? Ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ve kargo yaklaşık ne kadar tutuyor?Teşekkkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…