• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manyak sevgilim yeni face açıp ciplak kızları eklenim

Valla eski sevgilimde 1 gün önce bana seni seviyorum demişti, ertesi gün terk etti. Demem o ki seni seviyorum demek kolay, önemli olan bu söylediğinin içini doldurabilmek, ona göre davranabilmek. Yoksa herkes elindekini kaybetmemek için ortalıkta seni seviyorum diye diye geziyor zaten.

Valla eski sevgilimde 1 gün önce bana seni seviyorum demişti, ertesi gün terk etti. Demem o ki seni seviyorum demek kolay, önemli olan bu söylediğinin içini doldurabilmek, ona göre davranabilmek. Yoksa herkes elindekini kaybetmemek için ortalıkta seni seviyorum diye diye geziyor zaten.
Yok istemeye de geldi ama böyle bisey yapmasına bozuldum

öncelikle nasıl emin oldunuz merak ediyorum, eminim o diyorsunuz ya cidden merak ettim? bir de zaten eminseniz, adam değilmiş boşverin sallayın gitsin derim... her erkek bakar bu tür şeylere, bakmıyorum diyen de gizli gizli bakıyordur ama hesap açıp paylaşmak filan bu biraz çizgiyi aşmak...

Hem arkdslrmi var hem de aptal kızları.kendisininde normal gotolati çay içerken falan

ha yani kendi resimlerinide paylasmis? peki baska biri olma ihtimali varmi?
mesela belki sevgilin yakisikliysa biri onun resimlerini alip hesap acmis olabilirmiki?

ama gerci kendi arkadaslarida varmis dimi...
ozaman neyini inkar ediyor anlamadim

Kızlar yardım bu öküz sevgilim bi yeni face hesabı açıp yabancı ciplak kızları eklemiş.çok kuzdim sinirlendim inkar ediyor.ama onun.sizce ayrilayim mi.

Ayy düşünsene; o hesapta kimbilir hangi yollu kızlarla, ne abuk subuk muhabbetler yapıyordur.. Sanal fantezi de olsa miden kaldırabilir mi sence?? Bu iş telefon muhabbetlerine bile sıçramıştır bak.. uzatma bas tekmeyi gitsin..

Back
X