• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manuel araba kullananlar

manuel araba kullanmayı bilenler. ben çok zorlanıyorum ders alıyorum ama öğrenemiyorum sizler nasıl öğrendiniz püf noktaları yardımlarınızı bekliyorum

Ehliyet kursundayken hocam vitesi değiştirirken vites koluna her baktığında beni yemeğe götüreceksin demişti o gün bugündür vitese bakmadan kullanıyorum , bir sefer 2 ye atacağım diye 4 atmıştım ama olsun azimliyimdir , 10 yıl oldu hemen hemen :rapci: düz yolda gitmekte bir şey yok da yokuş biraz problem ama onu da çabucak öğrenirsin

Araba kullanmayi bilmiyorum :(
( cok istememe ragmen sira ona hic gelmedi )
Esime sık sık soyledigim cumle: bana erkek gibi araba kullanmayi ogret ( korkusuzca )manuel vitesli kesinlikle.:super:

Manuel kullaniyorum ama debriyaj salakligina hala kafam basmiyor.
Kuralina gore kullaniyorum iste.
Ben ehliyetim aldiktan sonra artik debriyaj'i ve vitesi su sekilde adlandiriyorum: " daha hizli/ yavas gittiginde bunu bi buyugune bildirmek gibi bisey, agabey ben simdi gaza basicam,o yuzden debriyajla seni durtuyorum bahhele diye, ve elim viteste, 2 den 3 e gecebilirmiyim? " deme eylemi. Ve vitesi 2den alir 3 e gidersin.

Back
X