Mantra

purring

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
3.705
5.104
Öncelikle herkese merhaba :)
Son zamanlarda yaşadığım karamsarlık, olumsuz düşünce durumundan bıktığım için ruh sağlığımı, iç dünyamı iyileştirmek adına bir şeyler yapmaya karar verdim.
Eğitim hayatımda yaşadığım sıkıntılar olsun, aşk hayatımda yaşadığım olumsuzluklar olsun beni fazlasıyla tükettiği için zor zamanlar yaşamaya başladım. Uyku düzenim, okul hayatım vs bu tükenmişlik nedeniyle olumsuz yönde etkilendi.
Geçenlerde Ajai Alai Mantra diye bir şey duydum, araştırdım fakat hakkında fazla bir bilgi bulamadım maalesef.
Bu konuyla ilgili bilgisi olan, bana yardımcı olabilecek birileri var mı?

Merhaba Purring.
Gecenin bu vaktinde KK'da dolanırken yukarıdaki yazını gördüm. Şimdilerde nasılsın? Umarım ki daha iyisindir.
Ben de merak edip baktım bu mantra neymiş diye. YouTube'da çok hoş bir müziğine denk geldim, araştırmayı bırakıp müziği dinlemeye başladım:)
Bir kaç bilgi kırıntımı paylaşmak istiyorum, belki ilgini çeker, çekmezse de boşver.
Son zamanlarda tembelliğimden bıraktım ama ben 4-5 ay kadar esmalarla çalıştım. Ayrıca her gece sessiz ve karanlık odamda nefes çalışmaları yaptım. Bir sürü nefes tekniği var. Ben basit olanı (ağızdan al-tut-burundan ver) uyguluyordum. Tabi bu alış verişlerde bir ritm tutturmak ve bedenin üzerinde yoğunlaşmak gerek. Bu konuyla ilgili detayları güvenilir kaynaklanrdan bulabilirsin. Ben Ergun Candan'ın bir kitabından yararlanmıştım.
Bunun dışında bir çeşit mantra olarak kabul edebileceğin esmalar var. İslamda Allah'ın 99 ismi olarak bilinir. Yahudilikte bunların sayısı, sanırım 72 idi. Dinlerdeki anlamını kabul edebilir veya etmeyebilirsin; fark etmez. Sadece şu önemli; esmaların her biri, binlerce yıldır insanlar tarafından tekrarlana tekrarlana yoğunlaşmış enerji odakları ve senin için uygun esmayı da, mantra gibi tekrarlarken, aslında o enerji odağını kendine çekmeye çalışıyorsun. Benim çalıştığım esmalar, Ya Vedud, Ya Selam, Ya Basit idi çoğu kez. Başlangıçta ebced değerleri kadar veya sana ne kadarı iyi geliyorsa, o sayıda tekrarlayabilirsin. Ama esmanın anlamını düşünerek, inanarak. Bu tekrarlamaların anlamı, her bir harfin farklı vibrasyonu olmasından. Esma tekrarını bitirdikten sonra son aşamada imajinasyon. Kendine çekip biriktirdiğin esma enerjisini, imajine ettiğin, istediğin şeye hızlıca fırlatmak. Ben bu tür şeylere itibar etmezdim. Ama şimdi mucize gibi olduklarını düşünüyorum. Çalıştığım dönemde ruhsal iyileştirici etkisinin yanısıra, bedenimde bile kısa süreli de olsa fiziksel canlanmalar hissediyordum. İlgini çekerse, bir araştır bunları istersen. Haaa bir de, olur da esmalarla çalışacak olursan aman sakın kötücül esmalarla çalışmayasın. (bunlara lanetleme esmaları deniliyor ki, ben 1 kezcik denedim, o gece hayatımın en derin kabuslarını yaşadım)

Merhaba Purring.
Gecenin bu vaktinde KK'da dolanırken yukarıdaki yazını gördüm. Şimdilerde nasılsın? Umarım ki daha iyisindir.
Ben de merak edip baktım bu mantra neymiş diye. YouTube'da çok hoş bir müziğine denk geldim, araştırmayı bırakıp müziği dinlemeye başladım:)
Bir kaç bilgi kırıntımı paylaşmak istiyorum, belki ilgini çeker, çekmezse de boşver.
Son zamanlarda tembelliğimden bıraktım ama ben 4-5 ay kadar esmalarla çalıştım. Ayrıca her gece sessiz ve karanlık odamda nefes çalışmaları yaptım. Bir sürü nefes tekniği var. Ben basit olanı (ağızdan al-tut-burundan ver) uyguluyordum. Tabi bu alış verişlerde bir ritm tutturmak ve bedenin üzerinde yoğunlaşmak gerek. Bu konuyla ilgili detayları güvenilir kaynaklanrdan bulabilirsin. Ben Ergun Candan'ın bir kitabından yararlanmıştım.
Bunun dışında bir çeşit mantra olarak kabul edebileceğin esmalar var. İslamda Allah'ın 99 ismi olarak bilinir. Yahudilikte bunların sayısı, sanırım 72 idi. Dinlerdeki anlamını kabul edebilir veya etmeyebilirsin; fark etmez. Sadece şu önemli; esmaların her biri, binlerce yıldır insanlar tarafından tekrarlana tekrarlana yoğunlaşmış enerji odakları ve senin için uygun esmayı da, mantra gibi tekrarlarken, aslında o enerji odağını kendine çekmeye çalışıyorsun. Benim çalıştığım esmalar, Ya Vedud, Ya Selam, Ya Basit idi çoğu kez. Başlangıçta ebced değerleri kadar veya sana ne kadarı iyi geliyorsa, o sayıda tekrarlayabilirsin. Ama esmanın anlamını düşünerek, inanarak. Bu tekrarlamaların anlamı, her bir harfin farklı vibrasyonu olmasından. Esma tekrarını bitirdikten sonra son aşamada imajinasyon. Kendine çekip biriktirdiğin esma enerjisini, imajine ettiğin, istediğin şeye hızlıca fırlatmak. Ben bu tür şeylere itibar etmezdim. Ama şimdi mucize gibi olduklarını düşünüyorum. Çalıştığım dönemde ruhsal iyileştirici etkisinin yanısıra, bedenimde bile kısa süreli de olsa fiziksel canlanmalar hissediyordum. İlgini çekerse, bir araştır bunları istersen. Haaa bir de, olur da esmalarla çalışacak olursan aman sakın kötücül esmalarla çalışmayasın. (bunlara lanetleme esmaları deniliyor ki, ben 1 kezcik denedim, o gece hayatımın en derin kabuslarını yaşadım)
Bu mesajını aylar sonra görmüş olmak üzdü beni B benpapatya
Nasıl gözden kaçırmışım, nasıl bildirim gelmemiş anlayamadım. Ya da fal topiklerinden gelen bildirimlerin arasında görememişim :)

Bu süreç içerisinde mantradan biraz uzaklaştım. Aynı videoyu mu izledik bilmiyorum ama sanırım 1 saatlik bir video vardı Ajai Alai diye, bir süre onu dinlemiştim. Etkisi oldu mu açıkçası bilmiyorum, düzenli yapamadım ve sonrasında tekrar çok karamsar bir dönemime girdiğim için dinlemeyi/araştırmayı bıraktım.

Esmalara ise çok ayrı bir ilgim var, instagramda takip ettiğim bir sayfa var, düzenli olarak esma programı paylaşıyor. Onun paylaştıklarını elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. İçimden geldikçe tabii ki :) esmalar konusunda da kafamda oturtamadığım bazı şeyler var, onları çözmeye çalışıyorum. İmgeleme olayını asla yapamıyorum ve nasıl yapabileceğimi de bilemiyorum açıkçası. O yüzden hep bir şeyler eksik kalıyormuş gibi hissediyorum.

Dediğin gibi bazı esmaların söylenmemesi gerektiğini öğrendim, onlara hiç bulaşmıyorum. :)
Daha çok Ya Vedud, Ya Vehhab, Ya Latif gibi esmaları okuyorum. Bunları da bir düzene koymak istiyorum. Çünkü bir yerde bir şey okumuştum, esma okumakla enerji kapıları açılırmış, o nedenle düzenli bir şekilde okumak gerekiyormuş.

Çok konuştum sanırım :) bu arada cevabın için de çook teşekkür ederim. :) Bu konuyla ilgili konuşmak istersen her zaman buradayım :) 💕

Arkadaşlar merhaba, internetten esmalarla ilgili araştırmalar yaptım. Biraz kafam karıştı. Söylenme sayısı birbirini tutmuyor örneğin. Yani farklı mecralarda farklı söyleme sayısı belirtilmiş.
Hangi esmaların söylenmemesi gerekiyor acaba? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım. Yanlış bir uygulamada bulunmak istemem. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba, internetten esmalarla ilgili araştırmalar yaptım. Biraz kafam karıştı. Söylenme sayısı birbirini tutmuyor örneğin. Yani farklı mecralarda farklı söyleme sayısı belirtilmiş.
Hangi esmaların söylenmemesi gerekiyor acaba? Bu konuda hiçbir bilgi bulamadım. Yanlış bir uygulamada bulunmak istemem. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, küçük ebced büyük ebced değerlerine bakmış olabilir misiniz?
Çünkü ben her yerde aynı sayıları gördüm. Örneğin Ya Hafız için her yerde 998 kez diye yazıyor.

Ya Kahhar için zikredilmemesi gerektiğini duymuştum ancak bu konuda benim de fazla bir bilgim yok maalesef.

Esmalar konusu bana biraz karışık geliyor. Bir niyetle okumak istediğin zaman günlerine, sayısına bağlı kalmak gerektiği yazıyor bazı yerlerde.

Ebced ne bilmiyorum henüz o kadar araştıramadım maalesef. Şöyle ki; her biri bir organa iyi geliyor deniliyor. Sağlık açısından şifa bulmak için söylenen esmaların tekrarlanma sayısı sanıyorum farklı. Ya da ben bu konuda bilgi kirliliği yapan sayfaya denk gelmiş olabilirim. Bir de kafamı karıştıran şey Örneğin es sabur ve ya sabur aynı mı? Yani telaffuzları farklı bazı yerlerde es sabur geçiyor bazı yerlerde “ya” hatta bazı esmalar “el” şeklinde başlıyor. Benim de kafam karıştı:)

Ebced ne bilmiyorum henüz o kadar araştıramadım maalesef. Şöyle ki; her biri bir organa iyi geliyor deniliyor. Sağlık açısından şifa bulmak için söylenen esmaların tekrarlanma sayısı sanıyorum farklı. Ya da ben bu konuda bilgi kirliliği yapan sayfaya denk gelmiş olabilirim. Bir de kafamı karıştıran şey Örneğin es sabur ve ya sabur aynı mı? Yani telaffuzları farklı bazı yerlerde es sabur geçiyor bazı yerlerde “ya” hatta bazı esmalar “el” şeklinde başlıyor. Benim de kafam karıştı:)
Ebced değerlerine göre bir büyük bir de küçük sayı çıkıyor diye biliyorum.
Evet, her organa iyi gelen farklı esma varmış ama benim bildiğim genel bir sayıları oluyor.
Dediğiniz gibi farklı niyetler için okuduğunuzda bazı esmaların sayılarının değiştiğini görmüştüm. Açıkçası ben de tam anlayamadığım için içimden geldiği gibi okuyorum. :)
Öncesinde Estağfirullah çekiyorum, dualarımın kabul olmasına engel olan günahlarımı bağışla diyorum sonra da ne için dua edeceksem o konuyla ilgili niyet ediyorum. Niyet etmenin çok önemli olduğunu okumuştum.

Örneğin El Vedud olarak değil Ya Vedud olarak okunuyormuş. Bence çok fazla kafanızı karıştırmadan okuyun, çünkü bu kez işin içine vesvese giriyor. :)

Kızlar bir kitapta şöyle yazıyor, Önemli Bir İkaz başlığı altında kitabın yazari Mehmet Ali Bulut, esmayi belli sayıda tekrar ederek insanlar çok maksatlarina hasıl olurlar.Ama bu Allah'ın razı olduğu hâl değildir.Allah bundan hoşnut da değildir.Esmayi illa da belli sayılar kullanarak bir işin hasıl olmasını isteyen insan, bir tür büyü yapmış oluyor.Cunku hakikatte o isimleri belli sayıda tekrar ettigimizde bir enerji hasıl oluyor.Sonra o enerji ile evrenin mekanizmalarini evirmeye çevirmeye başlarsınız.Boylece bir tür cebir kullanarak amacınızı gerçekleştirmiş oluyorsunuz.İste bu da bir tür büyüdür.Zikir çekiyorum üzerinize bela ve kahır çekmiş olursunuz.Cunki yaptığınız evrenin kurallarını zorla kendine hizmet ettirmektir.Bu meselelerde azami dikkat etmek gerekir.Evet bir ismi belli sayilarda tekrar etmek, dua ve zikir geleneğinde var.Ama o zikirlerin öncesinde büyük bir rizayet ve nefsi terbiye de lazım.Siz nefis terbiyesine ve rizayet uymadan o isimleri belli sayıda ve rehbersiz tekrar edip durursaniz, onlardan bir enerji hasıl olur ve o enerji ile maksatlarinizi belki elde edersiniz ancak o sizi zamanla helak eder.ALINTİ.kizlar bu kitabı tesadüfen aldım yazarın görüşünü ya da herhangi bir gruba üye olup olmadığını bilmiyorum ama yazılanlar bunlar

araştırdığım kadarı ile esmaların belli sayıda çekilmesi, yoga gibi felsefelerdeki çakra açma sistemi ile aynı şekilde işliyor. ve bir kesim esmaları rahmani, bahsettiğim diğer felsefeleri ise zulmani olarak tanımlıyor.
bu felsefelerde de duymuşssunuzdur, bazı kelimeler belli sayılarda tekrar edilmekte. ancak bu kesimin tezine göre o kelimeler yeraltından yani cehennem katından gelen karanlık enerjiyi vücuda çekiyor. esmalar ve Allah isminin zikri ise gökten gelen aydınlık enerjiyi vücuda alıyor deniliyor.
keza eski dönemlerde, gökten gelen aydınlığı kesmemek adına ameliyatlarda vücut hiçbir şekilde enine kesilmezmiş.

Sunay9876 Sunay9876 dediklerinize benzer şeyleri ben de şu şekilde duydum: Allah elbette bize bir kader planı veriyor ve her zaman hakkımızda en güzel olanı sunuyor. ancak çoğu kaynakta şayet kişi belli bir dilekte ısrarcı ise (bu kişi de olabilir, para da, mal da) Allah kulunu kırmayarak dilediğini nasip ediyor. bu noktada değişen kaderin getirdikleri elbette kişinin seçimi oluyor.

İşte ben de bundan çekiniyorum. Bir tarafta Allah’ın isimleriyle dua edin diyenler, Allah isimlerinin zikredilmesini sever diyenler, bir tarafta da böyle kötü enerjiden bahsedenler.

Benim okuduğum, bazı esmalar zikredilmezmiş. Ya Kahhar gibi. Bu Esma’yı zikretmek beddua gibi kötü enerji getirirmiş ama Ya Vedud gibi esmaları düzenli bir şekilde okuduğun zaman enerji kapılarını açarmışsın.
Zaten önemli olan ettiğin dualarda hayırlısını istemek değil mi? Bir de ben niyetin önemli olduğunu düşünüyorum. Dualarını ne düşünerek neye niyetlenerek okuyorsun, bu da önemli.

2 yildir esma cekerim hc bir enerji alani yaratamadim . Bazi zikirler var cektigim internette baksan felaket ustune felaket gelmis gibi anlatiyor insanlar . Ne bir ruhani ne bir ultra enerji alani ne bahsettikleri gb huddam ve 3 harfli goremedim her gece yaparim 1 gun bile birakmadm :KK51: bir urperme korku dahi gelmedi🙄psikoloji derseniz evet kendimi olumlu yonde etkiledi. Fikih kitaplari . Sprituel kitaplar. Dua kitaplari hepsini okudum cildrmak uzereydm hayatmin en kotu gunlerini gecrdm hersym btmekuzereydi.ancak 2 yilin sonunda dinen de bilimsel olarak da akisina birakmak gelecegi vevgecmisi cok dusunmemek serrin icinde hayri hayrin icinde serri gorebilmek icin cabalamak . Kisacasi tevekkul etmek butun herseyin ilaci. Enerji yasalarina gore de an da kalmak. Mevlana olsun dinen, bilimsel olarak da nefes teknikleri telkinler.. hepsinin ortak noktasi tevekkul. An da kalmak 👍 dilerim iyilesmissinizdr daha cok konusmak isterm ama forum kurallari geregi bu kdr ozetleyebiliyorum

İşte ben de bundan çekiniyorum. Bir tarafta Allah’ın isimleriyle dua edin diyenler, Allah isimlerinin zikredilmesini sever diyenler, bir tarafta da böyle kötü enerjiden bahsedenler.

Benim okuduğum, bazı esmalar zikredilmezmiş. Ya Kahhar gibi. Bu Esma’yı zikretmek beddua gibi kötü enerji getirirmiş ama Ya Vedud gibi esmaları düzenli bir şekilde okuduğun zaman enerji kapılarını açarmışsın.
Zaten önemli olan ettiğin dualarda hayırlısını istemek değil mi? Bir de ben niyetin önemli olduğunu düşünüyorum. Dualarını ne düşünerek neye niyetlenerek okuyorsun, bu da önemli.
tasavvuf eğitimi alanlar da her esmayı zikretmiyor. aynen ya kahhar gibi cezalandırıcı, kahredici esmalar verilmiyor.
hayırlısını istemek bence herkes için kolay değil. ben gerçekten birşeyi çok isteyip sırf onun için dua edenlerin dualarının kabul olduğunu çok gördüm. birşey de ısrar etmek kişiyi de kötü yapmaz bana göre. gönlü ondan yanadır, başka birşey olsa isyan edeceğini biliyordur gibi gibi.
ben öyle bakıyorum olaya.
ayrıca allahın birleştirici ve güzel isimleri bence hiçbir zaman negatif enerji vermez.

2 yildir esma cekerim hc bir enerji alani yaratamadim . Bazi zikirler var cektigim internette baksan felaket ustune felaket gelmis gibi anlatiyor insanlar . Ne bir ruhani ne bir ultra enerji alani ne bahsettikleri gb huddam ve 3 harfli goremedim her gece yaparim 1 gun bile birakmadm :KK51: bir urperme korku dahi gelmedi🙄psikoloji derseniz evet kendimi olumlu yonde etkiledi. Fikih kitaplari . Sprituel kitaplar. Dua kitaplari hepsini okudum cildrmak uzereydm hayatmin en kotu gunlerini gecrdm hersym btmekuzereydi.ancak 2 yilin sonunda dinen de bilimsel olarak da akisina birakmak gelecegi vevgecmisi cok dusunmemek serrin icinde hayri hayrin icinde serri gorebilmek icin cabalamak . Kisacasi tevekkul etmek butun herseyin ilaci. Enerji yasalarina gore de an da kalmak. Mevlana olsun dinen, bilimsel olarak da nefes teknikleri telkinler.. hepsinin ortak noktasi tevekkul. An da kalmak 👍 dilerim iyilesmissinizdr daha cok konusmak isterm ama forum kurallari geregi bu kdr ozetleyebiliyorum
Kesinlikle öyle. Anda kalabilmek, bu şekilde yaşamak ve her ne olursa olsun Allah’a bırakmak en doğrusu.
Bu konuyu açtığım dönem çok sıkıntıdaydım, çok şükür bir kısmını hallettim ama tabii her insanda olduğu gibi sıkıntılar hala devam ediyor. :) Dönem dönem çok karamsar bir ruh haline girebiliyorum ya da dua etmeyi bıraktığım dönemler oluyor ama sonra toparlanıyorum.
Dediğiniz gibi belki somut olarak bir şey görmedim ama en azından daha olumlu hissetmeye başladım. Belki de dua etmek, esmalar olmasaydı o dönemi çok daha kötü geçirecektim.
Kimsenin kötülüğünü istemeden, benim ve bütünün hayrına olarak dua ediyorum. Tabii öyle mucizeler yaşamadım ama yaşadığımız her şeyde iyi bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz bana bu arada. :)

tasavvuf eğitimi alanlar da her esmayı zikretmiyor. aynen ya kahhar gibi cezalandırıcı, kahredici esmalar verilmiyor.
hayırlısını istemek bence herkes için kolay değil. ben gerçekten birşeyi çok isteyip sırf onun için dua edenlerin dualarının kabul olduğunu çok gördüm. birşey de ısrar etmek kişiyi de kötü yapmaz bana göre. gönlü ondan yanadır, başka birşey olsa isyan edeceğini biliyordur gibi gibi.
ben öyle bakıyorum olaya.
ayrıca allahın birleştirici ve güzel isimleri bence hiçbir zaman negatif enerji vermez.
Hayırlısını istemek gerektiğini bir duam kabul olduğunda anladım. :)
Birisini çok seviyordum, onun için sürekli dua ettim. Hep istiyorum diye dua ettim, benim için hayırlıysa olsun demedim :) bir gün dualarım kabul oldu, o kişiyle 3 seneye yakın bir ilişkim oldu ve bu bana Allah’ın ‘o kadar istedin yalvardın, bu kadar çok istediğin kişinin sana yaşatacaklarını kendin gör.’ deme şekliydi bana göre. :)

Tabii ki duada ısrarcı olmak lazım ama Allah vermiyorsa da bir bildiği vardır diyebilmek lazım.

Ben de Allah’ın isimlerinin negatif enerji vereceğini düşünmüyorum. Zaten esmaları daha iyi hissedebilmek için okumaya başlamıştım. Açtığım konuda bahsettiğim mantraları da bu nedenle araştırmaya başlamıştım. Ruhsal olarak daha iyi, daha olumlu hissedebilmek...

Hayırlısını istemek gerektiğini bir duam kabul olduğunda anladım. :)
Birisini çok seviyordum, onun için sürekli dua ettim. Hep istiyorum diye dua ettim, benim için hayırlıysa olsun demedim :) bir gün dualarım kabul oldu, o kişiyle 3 seneye yakın bir ilişkim oldu ve bu bana Allah’ın ‘o kadar istedin yalvardın, bu kadar çok istediğin kişinin sana yaşatacaklarını kendin gör.’ deme şekliydi bana göre. :)

Tabii ki duada ısrarcı olmak lazım ama Allah vermiyorsa da bir bildiği vardır diyebilmek lazım.

Ben de Allah’ın isimlerinin negatif enerji vereceğini düşünmüyorum. Zaten esmaları daha iyi hissedebilmek için okumaya başlamıştım. Açtığım konuda bahsettiğim mantraları da bu nedenle araştırmaya başlamıştım. Ruhsal olarak daha iyi, daha olumlu hissedebilmek...
benim içime hiçbir şekilde kötü birşey doğmuyor, ve hiç yanılmadım hislerimde bugüne dek.

ben bir de kenzül arş duasının gücüne çok inanıyoum.

tabi iyi olabileceği kadar kötü olma ihtimali de var :) ben sanırım kötüyü de şahsım adına kabul ettiğimden gözü kara gidiyorum.

ben bir de kenzül arş duasının gücüne çok inanıyoum.
Benden çok ufak bir tavsiye olsun, asla kötüyü hak etmiyorsun :)
Kötünün ne kadar kötü olabileceğini bilemezsin, o yüzden kendin için her zaman en güzelini iste. :)

Kenzül Arş duası en sevdiğim dualardan biridir benim de. :) Gücüne çok inanırım ve ruhuma da çok iyi geliyor.

Benden çok ufak bir tavsiye olsun, asla kötüyü hak etmiyorsun :)
Kötünün ne kadar kötü olabileceğini bilemezsin, o yüzden kendin için her zaman en güzelini iste. :)

Kenzül Arş duası en sevdiğim dualardan biridir benim de. :) Gücüne çok inanırım ve ruhuma da çok iyi geliyor.
işte dediğim gibi içime doğuyor bir şekilde. kötü hissettiğim şey için zaten engel çıkıyor ve dua edemiyorum bile. iyi hissettiğim şey için en uzun dualar çabucak bitiyor :)

fazla kuvvetli sanırım hissiyatım :110:

işte dediğim gibi içime doğuyor bir şekilde. kötü hissettiğim şey için zaten engel çıkıyor ve dua edemiyorum bile. iyi hissettiğim şey için en uzun dualar çabucak bitiyor :)

fazla kuvvetli sanırım hissiyatım :110:
Allah nasip etmeyeceği şeyin duasını ettirmezmiş derler ya zaten :)
İçine doğan şey doğrudur genellikle :) inşallah her şey gönlüne göre olur. :KK68:

Allah nasip etmeyeceği şeyin duasını ettirmezmiş derler ya zaten :)
İçine doğan şey doğrudur genellikle :) inşallah her şey gönlüne göre olur. :KK68:
kesinlikle bunu yaşadım. daha önce dua edicem derken uyuyakaldığım, amaaan çok yorgunum dediğim şeyler de oldu. dua edip sahip olduklarım da..
allah herkesin gönlüne göre nasip etsin :)

Kuantum olumlama ile de aynı ya da benzer enerji yayıldığı söyleniyor peki bu durum yanlış mı, tartışılır. Bence olumlamanın ya da evrene enerji göndermenin hiçbir zararı olmamalı. İşin içine dini tabirler ritüel girince -esmalardan bahsediyorum- tabi insan tedirgin olmuyor değil. Ancak düşünüyorum da örneğin huzur dilemenin, sabır istemenin ne gibi bir zararı olabilir ki?

X