- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Var mı böyle ya hadi var diyelim kabul eden var mı?Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı
Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU
Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?
Ya da ben evleniyorum, bakamıcam size derse?
Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU
Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..
Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:
Evet neden ev açıyor ki sana para versin annenler de bak hem çalışırsın da..ev ne açıyo sana versin parayı iki çocuğunada annenlerin evinde bak sende hem iş bulur çalışırsın
Siz zaten oğlunuza bakıyorsunuz
Zaten Kendi Ailenizin yanındasınız
O halde Ekonomik anlamda size yardımcı olsun
Kızınızada bakın...
Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı
Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU
Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?
Ya da ben evleniyorum, bakamıcam size derse?
Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU
[U]Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?[/U]
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..
Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?