• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantkl hanmlardan akl istiyorum

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
çok uzun uzun anlatmıyacağım kafanıza yatmayan sormak istediğiniz bişey olursa yanıtlarım, şimdi başıma bişey geldi kafam çok karıştı işin içinden çıkamadım nasıl bi yol çizsem karar veremedim mantık yürütemez oldum ve aklıma tek gelen siz oldunuz çevremde üç beş kişiyle konuşsamda bir çok hanımın verecekleri mantıklı çözümler beni doğru yola sevk eder diye düşündüm konuya gelince..

Ben eşimden ayrılalı bir buçuk yıl oldu ve ailemle yaşıyorum 2 çocuğum var velayetleri babalarında fakat oğluma babaanneleri bakarken kızım çok küçük ve bana çok düşkün olduğu için okul çağına kadar benle kalması konusunda yada herhangi bi evlilik durumunda babasına geçmesi şartıyla anlaştık şimdiye kadar hiç bi sorun çıkmadı ancak beyfendinin ailesiyle durumu hiçte iyi değil hatta baya baya ipleri koparmışlar oğlumada artık annelerinin bakmasını istemiyomuş kendisinin evlenmeyede niyeti yokmuş zaten el ne kadar bakar bana geldi bugün sana ev açayım tüm masraflarınızı karşılayım çocukların ikisinede sen bak dedi ama tabii yine evleninceye kadar tamamen vermiyo çocukları bana yalnız benim ona karşı tamamen güvenim yok verdiği üç kuruş nafakada bile sorun çıkaran biri bu dediklerinin arkasında dururmu bilemiyorum daha ailemlede konuşmadım evde değiller bi yandan düşündümmü çok güzel geliyo çocuklarımla başbaşa yalnız kimseye yük olmadan bi evde yaşamak ama sonrasını düşünüyorum bu hayata alışan çocukları sonra ben evleniyorum haydi babanıza demekte bana mantıklı gelmiyor bu hayata şimdi alışmışken böyle devam etmeleri daha doğru geliyor ve herhangi bi sorunda çocukları kendisi almaya kalkarsa benim tekrar baba evine dönmem nasıl olur ayy kafam çok karışık belki siznkinide karıştırdım ne yapmalıyım bu teklif mantıklımı sizce kabul etmelimiyimfisfisfis

(arkadaşlar eğer bana yardımcı olacak sorduğum soruya mantıklı bi açıklama getirecek bi yorum yapmıyacaksanız lütfen özel hayatımı deşifre etmek zorunda bırakılacağım gereksiz soruları sormayalım ve direk neden böyle yaptın diye eleştirilire girmeyelim sonuçta sizlerden hayatımla ilgili eleştiri değil şuan kafamı karıştıran bu konu hakkında mantıklı bi yorum istiyorum ve bir çok detayıda diğer msjlarımda açıkladım zaten, merak edenler okuma zahmetinde bulunsunlar tekrar tekrar aynı sorularla karşılaşmak istemiyorum olursada cevaplamıyacağım direk eleştir yapanlar olursada konuyu kitleteceğim çünkü çok hassasım bu konuda sanırım açmakla hata yaptım ama sizlere saygımdan ötürü silmiyorum lütfen incitici olmayalım yaşananları yaşamak zorunda bırakıldıklarımzı bilmeden yorum yapmayalım)

Son düzenleme:
Ben olsam kabul etmem:umursamaz:

yarin birgün sana ben bakiyorum diye hayatina müdahele etmeye kalkisir:sinifsinif:

neden bir is bulup kendi düzenini kendin kurmuyorsun, annen cocuguna baksa sende calissanCADIARZU

hem neden cocuklarin kücük oldugu halde velayet babasindaki, yavrucagin annesi oldugu halde neden babanesi büyütüyor, acidim simdi oglunamafoldumben

ben senin yerinde olsam bi iş bulur kendi imkanlarımla çocuklarıma bakar bir daha evlenmeyi aklımın ucundan dahi geçirmezdim
keşke boşanmadan önce bir iş bulup velayetleri üzerinize alsaymışsınız gerçi hala bunu yapabilirsiniz dava açarak tabi önce iş bulmanız gerekiyo
bunları yaptıktan sonrada eğer olurda tekrar evlenirseniz lütfen ama lütfen bu kişi sizi çocuklarınızla beraber kabul edicek biri olsun

beyazım canım boyle bı durumun oldugunu bılmıyordum.. :teselli: uzuldum.. soruna gelınce bencede sen calısmaya baslasan.. kendı kendıne aılenın yanındasın ustelık cocuklarına bakarsın.. :delphin: bır de su var henuz gencsın sanırım kac yasındaydın.. CADIARZU hayatın ne getırecegı bılınmez.. Rabbım karsına bırını cıkarır evlenmeye kalkarsın kı bu senın en dogal hakkın.. :kahve: ama esının cocukları sana evlenınceye kadar vermesındekı mantıgı anlamıs degılım cunku.. :bbo: sonucta omrunun sonuna kadar yalnız yasayamazsın .. boyle bı durumda cocuklarından ayrı kalmak ıstemıyecegın ıcınde belkı de hayatın ıcın senın ıcın cok onemlı olacak bı ınsanı gerı cevırmıs olacaksın.. o da belkı de uvey baba ıstemem dıye dusunuyordur haklı da olabılır ama sonucta onların zaten bı babası var.. senın evlenecegın ınsana baba deme durumları yokkı.. bence esınle bı tekrar gorus derım.. :1hug:

Bence de tekark konus eski esinle, evet bi de calissan cok guzel olur, annen bakmaz mi cocuklara ki ?
Allah yardimcin olsun, o evi acaba cocuklarin uzerine yapsa kotu olur mu ki ?

canım bence iş bulmaya çalış, işi bulduktan sonra davanı aç velayetlerini al çocuklarının ikisininde.

beyazım Allah yardımcın olsun diyorum ilk önce bende arkadaşlara katılacam iş konusu hariç çünkü neler yaşadığını nasıl iş aradığını çok iyi biliyorum sen kendin demişsin eşime güvenmiyorum nafaka konusunda bile sorun çıkartıyor diye kabul ettin diyelim bir süre sonra vazgeçmeyeceği ne malum daha geçenlerde sünnet konusunda yaptıkları ortada tutarsız davranışları olan birisi eski eşin onun ipiyle kuyuya inilmez bence ama tabi bu benim fikrim en son kararı yine sen vereceksin inşallah hakkında hayırlı olanı seçersin canımm Rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh:1hug:

Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı

Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU

Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?

Ya da ben evleniyorum, bakamıcam size derse?

Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU

Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..

Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:

Bana hiç makul gelmedi.Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
Nafaka da bile zorluk çıkardıysa .
Çocukları neden yanına almıyorsun?Ailen kabul etmiyor mu?

Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı

Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU

Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?

Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU

Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..

Var mı böyle ya hadi var diyelim kabul eden var mı?

ev ne açıyo sana versin parayı iki çocuğunada annenlerin evinde bak sende hem iş bulur çalışırsın

Siz zaten oğlunuza bakıyorsunuz
Zaten Kendi Ailenizin yanındasınız

O halde Ekonomik anlamda size yardımcı olsun
Kızınızada bakın...

oğlunun yerinde olmak istemezdim...acaba annem neden beni değilde kız kardeşimi seçti diye çok üzülürdüm...
senin yerinde olsam ikisinide kanatlarımın altına alırdım...kendi paramla bakardım..

sanırım bu sebepten dolayı ayrı ev açayım dedi yoksa yardım edicek adam şuanda da eder

benim ona karşı tamamen güvenim yok verdiği üç kuruş nafakada bile sorun çıkaran biri bu dediklerinin arkasında dururmu bilemiyorum

demişken gerek var mı bu konu üstünde düşünmeye?

Bilmem anlatabildim mi?

[U]Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?[/U]

denize katılıyorum hele şu işaretlediklerime. amacı bu bence. sizde hak iddia edecek. çocuklara baktıracak. ev benim evim deyip gelip kalacak falan. sizi kontrol altında tutacak. kimseyle olmamanızı sağlayacak.
sakın evet demeyin.. bakamıyorlarmı oğlana.. peki, versin siz bakarsınız ikisine de. kıza nasıl bakıyorsanız oğlana da. kardeşler içinde iyi olur. ayrılmamış olurlar.

bende bu şeklde düşünüyorum.eşini tekrar biraraya gelme gibi bir düşümcesimi var acab

Back