- 9 Temmuz 2021
- 5.392
- 5.202
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bende böyle düşünüyorum.Mantıklısı yüksek lisans tabi
İnşallah yapabilirimKesinlikle yüksek lisans.
Alese gireceksiniz zaten ama yds ye çok iyi hazırlanın. Çok etkisi var.İnşallah yapabilirim
Haftaya okuldaki hocalarımla konuşup sınavlara çalışmaya başlayacağımAlese gireceksiniz zaten ama yds ye çok iyi hazırlanın. Çok etkisi var.
AnlamadimEvli misin konu sahibesi, evliysen beriki ne is yapiyor? not:beriki
Beriki neden beriki merak ettimEvli misin konu sahibesi, evliysen beriki ne is yapiyor? not:beriki
Anlamadim
Seneye 3 gün çalışmayı düşünüyorum. Okul genelde 4 gün oluyor zaten.Ve dersler sabahtan akşama kadar olmuyor.Tez senesi ders olmuyor zatenYüksek lisans yaparken nasıl çalışacaksınız iş yeri izin verecek mi? Yl bitene kadar daha çok yorulacaksınız iş + okul + tez bunları göze alıyor musunuz?
Evliyim.O şoförlük yapıyor.Oradada bu tarz birsey yapar.Koşa koşa gelirYani evli misin, evliysen eşin ne iş yapar göçersen gelmeye uygun mesleği var mı onu sordumEvli değilsen durma vınla tabi
İngilizce b1 vardi ama köreldim.Almancadan b2 ile rahatlıkla gidebilirim.Dil varmi en onemlisi?
Almanya'da öğretmenlik mı yapacaksınız peki yoksa alanınızda başka bir iş miİngilizce b1 vardi ama köreldim.Almancadan b2 ile rahatlıkla gidebilirim.
Önceliğim yüksek lisans yapıp gitmek.Olmazsa öğretmen olarak gitmeye çalışacağım.Almanya'da öğretmenlik mı yapacaksınız peki yoksa alanınızda başka bir iş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?