- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Slm kızlar biliyorum burası kür sayfası
Bn konumu siz okuyun diye actım yorum yapılsın sayfa sayfa gitsin diye degil
Suna acıklık getirmek istiyorum
Bn hemen hemen siz degerli hanmlar gibi bircok kürü denedim bikac gün fayda gördüm bagısıklık kazanınca fısss hiçbişi yok
Söle bi örnek vereyim etrafımda diyet yapan kürler deneyen cok oldgu için tecrübe var sizler gibi
Yogurt kürünü deneyip midesi agrıdıgı için hadtaneye yatan
Maydonoz kürü içtiginden limonlu hergun tansiyonu düşüp rahtszlnn
Lahana corbası kürünü ayarsız uyguladıgı için bas dönmesine maruz kalan aclık krizi geçirip buldugu yemege girisen:))
Su cay zayıflayıyo bu cay iyi geliyo otları karıstır iç kulanıpta mide hastalıklarına sebeb olan
Su kürü bu kürü......... Anlat anlat bitmez
Sunu düşünmiyoruz hani saglıklı beslenmek hani spor hani su
Maydınoz suyu iyorum boşver bi dilim börekten bişi olmaz
Lahana kürü hafta 3 kılo verdirıyo bu hafta istedigimi yiyim bidahaki hafta beririm nasıl olsa
Bunlar var hep
Hanm arkadaslarım
En az 2 lt su
Bol ve dogru hareket dısarı cıkamıyosak ewde yapılan egzersiz sitesiyle spor yapıp zayıflayan fit olan cok kadında tanıyorum
Bi dogal yeşilcay hergün en az bi fincan
Ekmek kepek ekmegine dönüşse
Sekeri azaltsak
Sabah erken kalkıp güsel bi kahvaltı
Sebze tüketsek
Dengeli beslensek
Dogal beslensek
Abur cubur bıraksak yada azaltsak
Günlük yediklerimizi dengeye sokmayı bilsek ( bıgun bi dilim pizza yedim önmzfeki 2 gün agır yemek yok hamur işi yok atıcam bu pizzanın kalorisi diyip denlesek cunku biz diyeti bızduk mu aaa bozuldu diyetim diyip yemege dewam ediyoruz )
Kan degerlerimze baktırıp ona göre dawransak
Bnde mesela insülin direnci var ac kalmama gerekiyo atıyorum ara ögünümü cok yapmm gerekiyo aclık krizine girdim mi doymal bilmiyorum
Ama 3 ana 3 ara beslendim mi acıkmadıgımdan öle fazla bişi yyemiyorum cunku kriz gelmedi ve ben tokum zaten az yıyroum sık yıyorum
Yani hayat böle kolay degil bir haftada 5 kılo verirsin ama bi gunde 2.5 alırsın
MANTIKLI DAVRANIRSAK
sabırlı olursak saglıklı olucaz zayıf olucaz hanımlar ama yanlış mıyım ???
Ben bu dedıklerimi yaparak
76 kılodan 59 kıloya düştüm son iki ayda malesed bazı rahatsızlıklarımdan dolayı antidepresan kullandım ve serum yedim günde 2 tane 2 hafta sürdü nerdeyse suanda ödemm cok var ve dikkat edemedigimden hep aclık krizi vuruyo 66 yukseldım tekrr azmetmeyr karar verdim kendi diyetisyenim kendimim
Kürümüde kendim bulucam
İnş zayıflıcam ve saglıklı bir anne olucam
İnş sizlerde cok saglıklı ve cıtr anneler olursunuz
Bn konumu siz okuyun diye actım yorum yapılsın sayfa sayfa gitsin diye degil
Suna acıklık getirmek istiyorum
Bn hemen hemen siz degerli hanmlar gibi bircok kürü denedim bikac gün fayda gördüm bagısıklık kazanınca fısss hiçbişi yok
Söle bi örnek vereyim etrafımda diyet yapan kürler deneyen cok oldgu için tecrübe var sizler gibi
Yogurt kürünü deneyip midesi agrıdıgı için hadtaneye yatan
Maydonoz kürü içtiginden limonlu hergun tansiyonu düşüp rahtszlnn
Lahana corbası kürünü ayarsız uyguladıgı için bas dönmesine maruz kalan aclık krizi geçirip buldugu yemege girisen:))
Su cay zayıflayıyo bu cay iyi geliyo otları karıstır iç kulanıpta mide hastalıklarına sebeb olan
Su kürü bu kürü......... Anlat anlat bitmez
Sunu düşünmiyoruz hani saglıklı beslenmek hani spor hani su
Maydınoz suyu iyorum boşver bi dilim börekten bişi olmaz
Lahana kürü hafta 3 kılo verdirıyo bu hafta istedigimi yiyim bidahaki hafta beririm nasıl olsa
Bunlar var hep
Hanm arkadaslarım
En az 2 lt su
Bol ve dogru hareket dısarı cıkamıyosak ewde yapılan egzersiz sitesiyle spor yapıp zayıflayan fit olan cok kadında tanıyorum
Bi dogal yeşilcay hergün en az bi fincan
Ekmek kepek ekmegine dönüşse
Sekeri azaltsak
Sabah erken kalkıp güsel bi kahvaltı
Sebze tüketsek
Dengeli beslensek
Dogal beslensek
Abur cubur bıraksak yada azaltsak
Günlük yediklerimizi dengeye sokmayı bilsek ( bıgun bi dilim pizza yedim önmzfeki 2 gün agır yemek yok hamur işi yok atıcam bu pizzanın kalorisi diyip denlesek cunku biz diyeti bızduk mu aaa bozuldu diyetim diyip yemege dewam ediyoruz )
Kan degerlerimze baktırıp ona göre dawransak
Bnde mesela insülin direnci var ac kalmama gerekiyo atıyorum ara ögünümü cok yapmm gerekiyo aclık krizine girdim mi doymal bilmiyorum
Ama 3 ana 3 ara beslendim mi acıkmadıgımdan öle fazla bişi yyemiyorum cunku kriz gelmedi ve ben tokum zaten az yıyroum sık yıyorum
Yani hayat böle kolay degil bir haftada 5 kılo verirsin ama bi gunde 2.5 alırsın
MANTIKLI DAVRANIRSAK
sabırlı olursak saglıklı olucaz zayıf olucaz hanımlar ama yanlış mıyım ???
Ben bu dedıklerimi yaparak
76 kılodan 59 kıloya düştüm son iki ayda malesed bazı rahatsızlıklarımdan dolayı antidepresan kullandım ve serum yedim günde 2 tane 2 hafta sürdü nerdeyse suanda ödemm cok var ve dikkat edemedigimden hep aclık krizi vuruyo 66 yukseldım tekrr azmetmeyr karar verdim kendi diyetisyenim kendimim
Kürümüde kendim bulucam
İnş zayıflıcam ve saglıklı bir anne olucam
İnş sizlerde cok saglıklı ve cıtr anneler olursunuz