- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.377
Anacım çok arabesk bu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anacım çok arabesk bu ya
Soruyu tekrar oku istersenO zaman sevmemiştir bebek
Kusura bakma vallahi hiç.geri dönüp o güzel gözlerimi yoramam. Yeri haydin eyi geceler ablacımSoruyu tekrar oku istersen
Ben ne okudum şimdi? Gözlerim, senden özür dilerim.Seni sewdim lan ben ben den baskasi olmasin istedim hep kiskandim hep benimsedim seni öperken bile mutlu olan ben yanimda dünyalari huzuru mutluluğu veren sendin hep sakindim erkeklerden hep bana ayit kal gözün baska kimse g9örmesin diye urastikça sen aksi olanini yaptin bana hep aci cektirdin sewdim lan be ben bi tek seni sewdim lan yemin ederim kimseyi sewmedim hayatimda senden sonra hiçkimse olmadi yemin ederim ama kaybettim bana hep bi yara verdin hep bi erkek hep bi erkek okadar istedim o keskinle oynama konusma dedikce sen aksini yaptin kopamadin seni kiskandimmmm adini kalbine döwme yapmiş benim sewdigimin adi baskasinin kalbinde bunu sen anlayamazsinnn ama naptim ettim seni ondan koparamadim hep gittin hep aci cektirdin bogazim aciyo sesim cikmiyo iyi degilim dedikce sen başka başka erkekleri araya aldin neden ben sewdim benim seni sewdigimi g9rdün ve sana cesaret geldi baskalarini araya aldin sen bumuydun sen bu degildin bam baska birisi oldun ama Allah şahidim olsun değmesin onu anladim benim piskolojim bozuldu ben benlikten ciktim niyeee sewdim sana belli ettim diye kendimi bukadar düsürmemeliydim senin gözünde ama ettim işte Allah benim belami versin senin değil ama bigün benim değerimi öyle bi anlicaksin ki bin pisman olucaksin bu yazdiklarimi oku es geçme anlayarak oku ben nekadar aptal olduğumu anla ve gül geldim o piskolojiyle ewine kadar seni öldürmeye ama degermiy di değmezdi sana tek diceğim sey git belani Allahindan bul beni yemin ederim gercekten öldü bil korkma seni öldürmicem yemin ederim SENDEN TEK İSTEĞİM BANA UZAK OLUN SEN VE ÇOCUĞUN BABASI OLARAK BİLMESİN BEN ONU EWLATLİKTAN SİLDİM EWLADİN DA SANA BANA UZAK ALLAHA YAKİN OLUN BEN YOKUM buda ben den sana gelicek ömür boyu ilk ve son msjim Allaha ematsiniz. Bunları yazan birimi sevmiyo artik
Arabeske bağladın yine abla yaSeni sewdim lan ben ben den baskasi olmasin istedim hep kiskandim hep benimsedim seni öperken bile mutlu olan ben yanimda dünyalari huzuru mutluluğu veren sendin hep sakindim erkeklerden hep bana ayit kal gözün baska kimse g9örmesin diye urastikça sen aksi olanini yaptin bana hep aci cektirdin sewdim lan be ben bi tek seni sewdim lan yemin ederim kimseyi sewmedim hayatimda senden sonra hiçkimse olmadi yemin ederim ama kaybettim bana hep bi yara verdin hep bi erkek hep bi erkek okadar istedim o keskinle oynama konusma dedikce sen aksini yaptin kopamadin seni kiskandimmmm adini kalbine döwme yapmiş benim sewdigimin adi baskasinin kalbinde bunu sen anlayamazsinnn ama naptim ettim seni ondan koparamadim hep gittin hep aci cektirdin bogazim aciyo sesim cikmiyo iyi degilim dedikce sen başka başka erkekleri araya aldin neden ben sewdim benim seni sewdigimi g9rdün ve sana cesaret geldi baskalarini araya aldin sen bumuydun sen bu degildin bam baska birisi oldun ama Allah şahidim olsun değmesin onu anladim benim piskolojim bozuldu ben benlikten ciktim niyeee sewdim sana belli ettim diye kendimi bukadar düsürmemeliydim senin gözünde ama ettim işte Allah benim belami versin senin değil ama bigün benim değerimi öyle bi anlicaksin ki bin pisman olucaksin bu yazdiklarimi oku es geçme anlayarak oku ben nekadar aptal olduğumu anla ve gül geldim o piskolojiyle ewine kadar seni öldürmeye ama degermiy di değmezdi sana tek diceğim sey git belani Allahindan bul beni yemin ederim gercekten öldü bil korkma seni öldürmicem yemin ederim SENDEN TEK İSTEĞİM BANA UZAK OLUN SEN VE ÇOCUĞUN BABASI OLARAK BİLMESİN BEN ONU EWLATLİKTAN SİLDİM EWLADİN DA SANA BANA UZAK ALLAHA YAKİN OLUN BEN YOKUM buda ben den sana gelicek ömür boyu ilk ve son msjim Allaha ematsiniz.Seni sewdim lan ben ben den baskasi olmasin istedim hep kiskandim hep benimsedim seni öperken bile mutlu olan ben yanimda dünyalari huzuru mutluluğu veren sendin hep sakindim erkeklerden hep bana ayit kal gözün baska kimse g9örmesin diye urastikça sen aksi olanini yaptin bana hep aci cektirdin sewdim lan be ben bi tek seni sewdim lan yemin ederim kimseyi sewmedim hayatimda senden sonra hiçkimse olmadi yemin ederim ama kaybettim bana hep bi yara verdin hep bi erkek hep bi erkek okadar istedim o keskinle oynama konusma dedikce sen aksini yaptin kopamadin seni kiskandimmmm adini kalbine döwme yapmiş benim sewdigimin adi baskasinin kalbinde bunu sen anlayamazsinnn ama naptim ettim seni ondan koparamadim hep gittin hep aci cektirdin bogazim aciyo sesim cikmiyo iyi degilim dedikce sen başka başka erkekleri araya aldin neden ben sewdim benim seni sewdigimi g9rdün ve sana cesaret geldi baskalarini araya aldin sen bumuydun sen bu degildin bam baska birisi oldun ama Allah şahidim olsun değmesin onu anladim benim piskolojim bozuldu ben benlikten ciktim niyeee sewdim sana belli ettim diye kendimi bukadar düsürmemeliydim senin gözünde ama ettim işte Allah benim belami versin senin değil ama bigün benim değerimi öyle bi anlicaksin ki bin pisman olucaksin bu yazdiklarimi oku es geçme anlayarak oku ben nekadar aptal olduğumu anla ve gül geldim o piskolojiyle ewine kadar seni öldürmeye ama degermiy di değmezdi sana tek diceğim sey git belani Allahindan bul beni yemin ederim gercekten öldü bil korkma seni öldürmicem yemin ederim SENDEN TEK İSTEĞİM BANA UZAK OLUN SEN VE ÇOCUĞUN BABASI OLARAK BİLMESİN BEN ONU EWLATLİKTAN SİLDİM EWLADİN DA SANA BANA UZAK ALLAHA YAKİN OLUN BEN YOKUM buda ben den sana gelicek ömür boyu ilk ve son msjim Allaha ematsiniz.
Ben ne okudum şimdi? Gözlerim, senden özür dilerim.
Gizemmyyyyyy kullanıcı adıyla geri gelecek.
Seni sewdim lan ben ben den baskasi olmasin istedim hep kiskandim hep benimsedim seni öperken bile mutlu olan ben yanimda dünyalari huzuru mutluluğu veren sendin hep sakindim erkeklerden hep bana ayit kal gözün baska kimse g9örmesin diye urastikça sen aksi olanini yaptin bana hep aci cektirdin sewdim lan be ben bi tek seni sewdim lan yemin ederim kimseyi sewmedim hayatimda senden sonra hiçkimse olmadi yemin ederim ama kaybettim bana hep bi yara verdin hep bi erkek hep bi erkek okadar istedim o keskinle oynama konusma dedikce sen aksini yaptin kopamadin seni kiskandimmmm adini kalbine döwme yapmiş benim sewdigimin adi baskasinin kalbinde bunu sen anlayamazsinnn ama naptim ettim seni ondan koparamadim hep gittin hep aci cektirdin bogazim aciyo sesim cikmiyo iyi degilim dedikce sen başka başka erkekleri araya aldin neden ben sewdim benim seni sewdigimi g9rdün ve sana cesaret geldi baskalarini araya aldin sen bumuydun sen bu degildin bam baska birisi oldun ama Allah şahidim olsun değmesin onu anladim benim piskolojim bozuldu ben benlikten ciktim niyeee sewdim sana belli ettim diye kendimi bukadar düsürmemeliydim senin gözünde ama ettim işte Allah benim belami versin senin değil ama bigün benim değerimi öyle bi anlicaksin ki bin pisman olucaksin bu yazdiklarimi oku es geçme anlayarak oku ben nekadar aptal olduğumu anla ve gül geldim o piskolojiyle ewine kadar seni öldürmeye ama degermiy di değmezdi sana tek diceğim sey git belani Allahindan bul beni yemin ederim gercekten öldü bil korkma seni öldürmicem yemin ederim SENDEN TEK İSTEĞİM BANA UZAK OLUN SEN VE ÇOCUĞUN BABASI OLARAK BİLMESİN BEN ONU EWLATLİKTAN SİLDİM EWLADİN DA SANA BANA UZAK ALLAHA YAKİN OLUN BEN YOKUM buda ben den sana gelicek ömür boyu ilk ve son msjim Allaha ematsiniz. Bu son msjiydi sevmiyo diyen arkadaşlarım iyi okuyun
Adam yemin etmiş seni öldürmicem diye. Kıyamaz ki zaten, seviyor.Gülüyoruz ediyoruz iyi hoş da Gizem' in adını anitsayac.com da görebilirdik bugün.
Belli mi olur yine içer içer de dayanır kapıya bu sefer, kafa bi geliyor bi gidiyor.Adam yemin etmiş seni öldürmicem diye. Kıyamaz ki zaten, seviyor.
Aynalı TahirNe izliyor, ne okuyor,
ne yeyip içiyor bu kafalar
Ne izlediğini yukarıda bol bol paylaştık.Ne izliyor, ne okuyor,
ne yeyip içiyor bu kafalar
Bence adamın bunu sallamaması yerinde olur. Anladığım kadarıyla ablamız herkese mavi boncuk dağıtmış. Değmez yani, önüne bakmalı.Belli mi olur yine içer içer de dayanır kapıya bu sefer, kafa bi geliyor bi gidiyor.