Mantıklı cevap verin lütfen

soufly3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
21
-2
24
Ablalarım şimdi benim bir ilişkim oldu bu ilişkim olurken herhangi bir boşalma olmadı zevk suyu etki eder mi bu ilişki yaşanırken doğum kontrol hapı kullanmaya başlayalı 8 gün olmuştu koruma yapar mi birde bu doğum kontrol hapını kullanırken hasta olmuştum bi yerde okumuştum antibiyotik etkisini azaltılmış ne kadar doğru bilmiyorum bana akıl verir misiniz

Şöyle söyleyeyim ilişki oldu ama boşalma vs olmadı
Tam ilişki olduysa böyle bir ihtimal elbette var.8 günde doğum kontrol hapı koruma sağlamaz..çok basit gidin test alın içiniz içinizi yiyeceğine.Ben anlamıyorum niye burada sürekli gebe miyim konuları açılıyor.Testi var gidin alın ve yapın aylarca insanlar gebe oldmadıgına inanamıyor hayret verici

Tam ilişki olduysa böyle bir ihtimal elbette var.8 günde doğum kontrol hapı koruma sağlamaz..çok basit gidin test alın içiniz içinizi yiyeceğine.Ben anlamıyorum niye burada sürekli gebe miyim konuları açılıyor.Testi var gidin alın ve yapın aylarca insanlar gebe oldmadıgına inanamıyor hayret verici
Ama doktor aradim sordum ertesi gün hapı alacaktım doktor dediki ilacı içmeye devam et dedi

Mantıklı cevaplar istiyorsanız mantıklı sorular sorabilirsiniz. Testislerinde üretilen spermler şırıngayla vajinanıza enjekte edilmediği sürece hamile kalma ihtimaliniz yok.

X