- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evet evet o canım..ömrümü yedi..
Mqntik aslinda cok basit sembolerin anlamlalrini ogren tak tak yap boz gibi yerlesir.evet evet o canım..ömrümü yedi..
Canımmm Youtube ye aker Kartal sözel mantık yaz çok faydalı oluyor video olacak 1 küsur saatlik onu dinle istersen bi.kızlar dan diye konuya gireceğim ama, lütfen bir fikri olan varsa akıl versin..
dgs'ye hazırlanıyorum.. malum sözelciyiz.. sözel mantık mahfetti beni.. ne yapsam ne etsem yapamıyorum.. anlamıyorum bu konuyu.. çalışıyorum anlamış gibi oluyorum.. hah tamam kaptım bu işi diyorum.. soru çözmelere başlayınca durum rezalet.. ne yapmam lazım, nerden nasıl bir teknik ve yol izleyerek çalışmalıyım biri bi akıl versin lütfen.. tablo çizme konusunda yerleştirme konusunda püf noktalara ihtiyacım var... moralim sıfır...
kızlar dan diye konuya gireceğim ama, lütfen bir fikri olan varsa akıl versin..
dgs'ye hazırlanıyorum.. malum sözelciyiz.. sözel mantık mahfetti beni.. ne yapsam ne etsem yapamıyorum.. anlamıyorum bu konuyu.. çalışıyorum anlamış gibi oluyorum.. hah tamam kaptım bu işi diyorum.. soru çözmelere başlayınca durum rezalet.. ne yapmam lazım, nerden nasıl bir teknik ve yol izleyerek çalışmalıyım biri bi akıl versin lütfen.. tablo çizme konusunda yerleştirme konusunda püf noktalara ihtiyacım var... moralim sıfır...
YouTube da aker kartal hocayı izle . 2 saatte sözel mantık öğretiyor.kızlar dan diye konuya gireceğim ama, lütfen bir fikri olan varsa akıl versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?