mantik evliligi yapip pisman olanlar....

bir de ben cok terliyorum.sabahtan aksama kadar çalışıyorum disarda is evde is cok cabuk ve fazla terleyen bir yapım da var bana iki lafınin biri "leş gibi kokuyorsun.sirf bu kokun yuzunden bile boşanabilirim." diyordu.sorsan saka yollu diyor ama...
Öz güveninizi çok kırmış sanırım.Her insan işte güçte koşturup terleyebiliyor.Eve gelip duş alınca tertemiz olursunuz.İnsanız yani.

Adamın yaptığı resmen haksızlık. Ya mantık evliliği yapmayacaksın ya da kararından pişman olup eşine zehir etmeyeceksin hayatı. Madem boşanmak istiyor insan gibi gelip konuşamamış mı ? Onca gurur kırıcı lafı söylemeye onurunuzu zedelemeye ne hakkı var. Boyu devrilesice. 😐

hep mucadele ettim bir gun iyi olacak her sey diye ama daha da degersizlestirdim kendimi.

hayattan anladigim insan degeri once kendine verecek.karsi tarafa degil.ben kendime deger vermiyorsam karsidaki neden bana deger versin ki?
Siz değer vermezseniz mutlu olmanız imkansız ama

Hanımlar. Lütfen orman ayılarıni doğal ortamından çıkarıp da evlerinize sokmayın.

Sonra böyle şeyler oluyor işte.

Bu ayı bey evlenmeden önce nasıldı?

Herhalde evlenmeden önce insandı, sonra ayıya evrildi.

Aksi halde aklı başında hiçbir insan gönül rızası ile bununla evlenmez.

Gerçekten "akıllara durgunluk veren" deyimini bana canlı canlı yaşattı.

Ha siz de az değilsiniz. Bu adamla evlenmek, çocuk yapmak sizin hatanız.

Eminim ki sizin "iyi" sandığınız evliliğinizden de bi cacık olmaz.

Ben de seni sevmemiştim zaten diyin. İnsanı sinir ederler ya. Madem sevmedin niye bu işe girdin demi. Bence manevi tazminat davası acin. Evi de varmış. Bu sözlerinin delili var mı? Mesajda filan hiç yazdı mi öyle şeyler. Yada sahidiniz var mı bilemiyorum ama bence bu mesele kesinlikle bir tazminati hak ediyor. Size bunu yasatmamaliydi sizi kandırmış.

blasi kizmis buna bosanacagimizi duyunca...niye hemen cocuk yaptin demis.o da ben istemedim hemen olmasini bu iliskiden sonra ayaklarini havaya dikti demis....
Bunu diyen adama bende sırf canını acıtmak ve kendini kötü hissetmesini sağlamak için "bende seninle sadece çocuğum olsun diye evlendim seni sperm donörü olarak kullandım.Artik o görevinde bitti seninle gönül rahatlığıyla bosanabilirim "derdim

Bildiğin evli adama nafaka veriyorsun sen. Hala bu adamla bir çmür yasamayı düsündügüne emin misin? Annen oldukca haklı. Sizin kaçma zamanınız gelmis

X