• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Mantı yapmayı biliyor musunuz? :)

Mantı yapmayı biliyor musun?

• Yapmayı bildiğim gibi yemeyi de severim

OY: 59 50,0%
  • Mantı hamurunu açmayı değil kapamayı biliyorumnaniknanik

OY: 26 22,0%
  • Hiç tek başıma denemedim

OY: 20 16,9%
  • Bir kaşığa 40 tane sığdırabilecek kadar güzel yaparım

OY: 6 5,1%
  • Sağolsun o işlerle annem/ablam vs. ilgileniyor

OY: 7 5,9%

• Ankete Katılan
    118
Yapmasını biliyorum ama şu hamuru açma mevzusu acemilikten ötürü biraz uzun sürdüğünden dolayı tam bir işkence haline dönüyor benim için ama yeme kısmına gelince hiç affetmem. :D

biliyorum ama sadece bir kere yaptım.
çok vakit gerekiyor,boşa vakit kaybı gibi geliyor bana yemek için saatlerce uğraşmak.
cok özel bir durum olmazsa yapmam yani.
daha faydalı seylerle uğraşırım boğazım için uğraşmak yerine şakkıdı

hiç bilmem..hiç de denemedim..boş vaktim olursa içimden gelirse belki denemeye başlarım hihoyyyt

kaynanam yapıp yolluyor sağolsunhihoyyyt

:lepi:offf bilmemmi oglumun en çok sevdigi şey hergün yapsam yok demz valla çok severler tabiki bende severim ama yorucu cnmm yaaa :oklava:a.s.

Yok be ya nerdeee.....açmayı diil ama kapamayı güzel yaparım...bide hazır alıp tencereye atmayı bilirim..bu kadarıda yeterli sanırsam....sırnaşık şey

en sevdım şeylerden bırı hatta bızm bı kac çeşit mantımız bulunmaktadr cokacimcoook hepsını bılıyom çok şükür :dilcikar:benı alan yaşadı:1rolleyes:

Anket sonuçlarına bakılırsa ne çok mantı yapmayı bilen varmış bravo kızlar a.s. Bende kapamayı bilenlerdenim hamurunu açma cesaretine henüz varamadım. Aslı börekdeki mantılar inanın pek çokmev yapımından güzel tavsiye ederim :icecream:

bu sene ailemle son senem sonra malum kociş evinde olceemm .. ouzden kendı ailem bu sene iyi çalıştırdılar benı kaydirigubbakcemile ev makarnası ,mantısı yaptık gectımız yaz nerdeyse dukkan acacaktım ev makarnası ve mantısı için kaydirigubbakcemile3

Back