Anket Mantı yapmayı biliyor musunuz? :)

Mantı yapmayı biliyor musun?

• Yapmayı bildiğim gibi yemeyi de severim

OY: 59 50,0%
  • Mantı hamurunu açmayı değil kapamayı biliyorumnaniknanik

OY: 26 22,0%
  • Hiç tek başıma denemedim

OY: 20 16,9%
  • Bir kaşığa 40 tane sığdırabilecek kadar güzel yaparım

OY: 6 5,1%
  • Sağolsun o işlerle annem/ablam vs. ilgileniyor

OY: 7 5,9%

• Ankete Katılan
    118

kanka biliyom senin kriterleri
zengin yakışıklı
bakımlı :lepi: kanka Allah belanı vermesin ne hazır cevap bi makluksun sen
Allah cezanı verecek kanka

ölürüm mantıya annem hamurunuŞeniz açar geriye kalan ne varsa benden :asigim:daha pişmeden bile yerim :asigim::sm_cool:

kanka biliyom senin kriterleri
zengin yakışıklı
bakımlı :lepi: kanka Allah belanı vermesin ne hazır cevap bi makluksun sen
Allah cezanı verecek kanka

tuz+tablet+parlatıcı gibi hepsi birarda olsunmu diyor????

biliyorum.
15 yaşındayken hayatımda yaptığım ilk yemektir kendisi. Yanlış anlamayın, mutfak merakı falan yoktu, sadece canım mantı çektiğinde rahmetli anneanneme muhtaç olmak artık dokunmaya başlamıştı ve yine bir şey yüzünden tavır yaptığım bir gün, o içerde odada mantı açarken ben de mutfakta istemiştim malzemeleri annemden. Akşam büyük rekabet olmuştu. Bir de babam benim mantıları övünce anneannem sinir olmuştu:jeyyar:

Not: yıllardır evde yapmayız, el yapımı satan yerlerden alıyoruz artık, o kadar saat uğraşmayı göze alamıyoruz.

yaa yemeyi biliyorum çok zevkli ayrıca ama arkadaşlar yapaarken yardım etmişliğim var sadece.olsa da yesem yaa

yemeyi cok severim..
yapmayı da bilirim ama sadece bir kez kendi başıma denedim..
çok uğraştırıcı..
kayınvalidem yapıyor zaten,pek uğraşmaya niyetim yok bundan sonra da..

Çok güzel olmasada yapabilirim ama öyle kaşığa 40 tane falan değil en fazla 7-8 tane sığar :))
Uğraşamam öyle ince ince bir yemeğe.....

çok zahmetli olduğu için sık yapmam,arada bi yaparım,ama süper yaparım yiyen parmaklarınıda götürür yaani...

hazır mantıyı yapıp sofraya koymayı çok iyi biliyorum evet kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: naniknanik

Ramazanın 30 günüde pişer benim evde misafirler bayılır cokacimcoook
Çokta güzel yaparım. Hiç üşenmem aklıma düşmesi yeterlidir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…