Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfak işini ve yemek yapmayı çok sevmeme rağmen, hayatımda ilk defa bir tarifi yaparken kendi kendime söylenip durdum.Tarifi yazdım umarım işine yarar. :) bende tek başıma yetişemedim. Anneme sadece içlerini koydurdum. Dediğin gibi kuruyor hamur.
Mutfak işini ve yemek yapmayı çok sevmeme rağmen, hayatımda ilk defa bir tarifi yaparken kendi kendime söylenip durdum.
O derece yoruldum, bittim, tükendim.
Teşekkürler tarif için, bir çoğumuzun işine yarayacağından eminim.
Sizin tarifinizde yumurta sayısı fazla olduğundan, fazladan bir lezzet katıyordur mutlaka mantıya.
Ben yaptığımda neredeyse 1 kiloya yakın kıyma kullandım dört beze için.
İçleri köfte gibi oldu, demek fazla koyduğumdanmış.Eki Görüntüle 1566608
Sıcak havalardada yolluyo hala kuzenlere falan.hatta bi defa kargoya verdi 2-3güne ulaştı paket ama ona ragmen kokmamıştı.Önemli olan iyi fırınlamak,fırınladıktan sonra bir gecede örtünün üzerinde bekletir iyice kurusun diye bu arada.
Maraştan 2-3 günlük mesafeye dondurma gidiyor, köpükten yapılan özel kapları var onların, öyle bişey bulursanız neden olmasın
onların içinde kıyma yoktur diye düşünüyorum.olsa olsa soya kıyması yada baharatlı bayat ekmek vardır.ozaman kuru mntıyı nasıl muhafaza ediyorlar?
marketlerde falan var köpük tabaklarda dolapta da değil.. acaba önce kurutuyorlar mı?
Bakındım ama bulamadım internette. Tam olarak nasıl bir şey ve hangi markette görmüştün? migros vs. tarzı yerlerde var mıdır ki?
Tabiki de olur canimmantıları dondurucuya atmadan, normal dolaptan çıkarıp direkt ona koysam olur dimi yine?
Nasıl yani, neden yenmiyor? Mantı yemenin mevsimi olduğunu da ilk sizden duydum.Yok artık! Bu sıcakta tee oraya mantı gitmez
bu sıcakta zaten mantı yenmez..
istanbulda hersey var da mantı mi yok?