Yokluğunu aratmıyorsunOrtak yoğun bu aralar mahrum kalmayın yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokluğunu aratmıyorsunOrtak yoğun bu aralar mahrum kalmayın yinede
Demek öyle pink hanım. Bende senin attığın ilk fotoda kilolarından dem vuracağım Aliyar beyde gitti zaten mutsuzumKörle yatan şaşı kalkar Nevoş, pusuda bekleyip ilk hatasında kibleyelim
Sen Pinko'ya şişko mu diyorsunDemek öyle pink hanım. Bende senin attığın ilk fotoda kilolarından dem vuracağım Aliyar beyde gitti zaten mutsuzum
Bugün çok niyetliydim aslında yarışma için ama Halim kalmadı fotolamaya.Dur sana daha neler yapacağız
Benim aklıma bir fikir geldiBize yarın bir iftar sofrası hazırlarsan belki peşini bırakırız
Neyse daha vaktimiz varBugün çok niyetliydim aslında yarışma için ama Halim kalmadı fotolamaya.
Hiç der miyimSen Pinko'ya şişko mu diyorsun
Inşallah ♡♡Neyse daha vaktimiz var
Neyse şimdi söyleme 2 ay sonra söyleyebilirsinHiç der miyim
Çin işkencesi işte öyle yapınca beyin çatlıyormuşAy o nasıl bi işkence yöntemi yaa
Belli oluyorGüne Müge Anlıyla başlıyorum, Gece uyumadan vampir romanı okuyorum
Daha bunun yabancı polisiye dizileri var seri katiller vs taşındığımdan beri izleyemedimBelli oluyor
Seni çok sevdiğimi daha önce söylemiş miydimDaha bunun yabancı polisiye dizileri var seri katiller vs taşındığımdan beri izleyemedim
Evet ama arada söylemeyi unutuyorsunSeni çok sevdiğimi daha önce söylemiş miydim
Bundan sonra daha sık söyleyeceğimEvet ama arada söylemeyi unutuyorsun
Bu sefer sona kalmak istemedimBugün yapmasaydım bir daha yapamazdımAaa nevrestede katilmis
Bekliyordum ama sonlara doğru
Ben yarismadan cekiliyorum
Bu ne güzelliktir boyle
Meg'im çok teşekkür ederimDöktürülmüş her zamanki gibi
Ellerine sağlık canım