- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- Konu Sahibi gullerdiyari
tavsiye ederim canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzel,ellerine sağlık.mutlaka denicem bu güzel tarifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavsiye ederim canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzel,ellerine sağlık.mutlaka denicem bu güzel tarifi
ic malzememizi hazirlayalim. öncelikle sogan ve renkli biberlerimizi kücük kücük dograyalim pembelesinceye kadar kavuralim daha sonra mantari ve domates sosumuzu ilave edelim biraz kaynayinca baharatlarimizida ekleyelim.
besemel sos: bir tencereye sivi yag koyup 4 kasik unu koyalim devamli karistiralim un biraz pembelesmeye baslayinca sütü ilave edelim bu arada devamli karistiralim ardindan tuz ve rendelenmis kasarda ekleyelim besemelimiz hazir.
lazanyayi dikdörtgen borcama bir kat siralayalim mantar harcimizdan biraz üzerine yayalim bir kepce besemelde gezdirelim bu islemi üc kat yapalim en üstünede besemelin kalanini dökelim
250 derecede isittigimiz firini 200 e indirip tepsimizi firina verelim üstü hafif kizarincaya kadar pisirelim.
afiyet olsun.
yengosummmm bana bu lasanyayi ögretmen lagzim benimkinin en sevdigi yemek......opuyorumnanaktan
harika.... :lepi: gece gece ağzım sulandı valla...... kaydirigubbakcemile3 zaten lazanyayı ve mantarı çok severim... cokacimcoook ama mantarlı hiç yemedim... en kısa zamanda deneyeceğim... ellerinize sağlık..... a.s. yutkunuyorum valla........ kaydirigubbakcemile3
dün lazanya aldim en kisa zamanda yapip resmi ekliyecem
uzun zamandir yapmiyordum
gece gece nasıl canım çekti şimdi...çok harika görünüyo ellerine sağlık arkadaşım..
Bende kıyma problemi olduğu için bu tarz şeyleri daha çok tercih ediyorum ,ellerine sağlık...
gercekten cok güzel olmus ellerine saglik bidenemm..
aynisini bende yapiyorum bi ara vaktim olursa resmni eklerim harika oluyor mantarli.ben kiymada koyuyorum muhtesem oluyor...