mantarla ilgili yardım lütfen

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
kızlar mantarım çok fena azdı artık dayanamıyorum krem kullanıyorum ama hiç bi faydası yok bana önerebileceğiniz kullanıpta faydasını gördüğünüz farklı bi ilaç yada hap varsa yazın lütfen çok fenayım

bende aynı dertten muzdaribim arkadaşım:1no2:
1 ay oldu doğum yapalı..dr. gidicem ama ben bugün nizoral diye bi kreme başladım hamileyken doktorum vermişti yine mantar olmuştum bakalım şimdi iyi gelcekmi olmazsa dr. gidicem yine...
üffffff ya bu kadınların çileside ne bee bitmiyoookafamçokkarıştı

bendede mantar sorunu oldu doğumdan sonra ped kulanmaktan ben trovagen krem kullanıyorum çok memnunum kulanabilirsiniz kızlar gayet iyi bir krem

Bende böyle durumlarda Canesten diye bi kremi kullanıyorum.Dr.um hamile olduğum için başka bi ilaç veremeyeceğini söylemişti.Gerekte kalmadı bi kaç güne geçti.Kaşıntıyı felan alıyor en azından bana yaradı.daha önceden de bi ilaçla içeriyi yıkamıştı ama ilacın adını felan bilmiyorum tentürdiot gibi rengi vardı kafamçokkarıştı bu arada neden bi jinekoloğa gitmiyorsun CADIARZU Geçmiş olsun a.s.

Son düzenleme:
ben mantar olmadım ama arasıra ped kullanmaktan kaşıntılarım oluyor.
bu durumlarda travazol krem kullanıyorum. kaşıntıyı hemen alıyor. ztn mantar kremidir.
hatta ben ağda sonrası tahriş olduğunda bile azıcık sürüyorum iyi geliyor.
tavsiye ederim, geçmiş olsun.

arkadaşıma doktoru suya biraz karbonat at ve o bölgeyi yıka demiş.dene istersen belki işe yarar

bende aynı dertten muzdarıbım,nolcak bızım bu halımız.Banada doktorum fıtıl verdı ama yan etkısı gebelerde denenmemıs bende guvenmedım kullanmadım,doktor kullanabılırsın dedı ama antıbıyotık sonucta.Fazlalasmazsa bende dogumdan sonra halletmeye calıscam gercekten bazen cıldırtıyor

Arkadaslar hamileligimin besinci ayında o fitillerden kullandım ve gecti. Bebegime de bi yan etkisi olmadı. Tek basına krem bir ise yaramıyor. Ancak gectikten sonra bile mantar tekrarlanan birsey. Bunun icin sunlara dikkat etmeniz gerekiyor (tecrübeyle sabittir)
1. O bölgeyi kesinlikle ıslak bırakmayacaksınız, gerekirse sac kurutma makinesi kullanın.
2. Günlük pedlerden pamuklu olanı kullanın, hepsini denedim en iyi carefree geliyor.
3. Korse gibi hava almayacak seyler kullanmayın.
4. Intim jel denen temizleme ürünlerini kullanın.
Gecmis olsun

bende doğumdan sonra olmuştum trakyalı arkadaşım pedden kaynaklanıyor resmen pişik oldum ama arko kremi bol bol sürdüm geçti bana doktor travazol ve travocort vermişti bunlardan herhangi birini bepanthene ilede karıştırabilirsin

Eskiden jinekolog sekreterliği yapmış biri olarak söylüyorum doktora gidip tedavisini olmak daha iyi içeriyi betadin ile birkaç kez yıkamak lazım ayrıca vaginal fitil ve ağızdan hap almak lazım kronikleşmemesi lazım.Evde betadin ile tedaviye başla bence travazol kremi kullanabilirsin ayrıca eşinede hap verebilir çünkü mantar bulaşıcıdır acında bu yüzden oluyor ayrıca numismed vaginal temizleyiciyi de sürekli kullanmak gerekir boşuna çekme gülüm bu derdi

canım iyice ilerlediyse krem nafile.eczaneye git söle sana bir fitil birde tek bir hap vercek.adını unuttum ama zaten hep aynısını veriyolar problem olmaz.ben kullandım 1 2 günde geçti.ben 3 sefer yaşadım ilkinde dr yazmıştı sonra ilacı bildiğim içim gittim eczaneden aldım kullandım.ihmal etme ama sonra bunlarda kar etmez

canım kadın doğumcular 5 günlük fitil veriyorlar ve 5 günde geçiyor ben hamileyken olmuştum hemde çok ama 5 günde bitti çok şükür, bilirim o acıyı geçmiş olsun cnm

kızlar hepinizin cevaplarını okudum ve resmen gıpta ettim.benimki de keşke sizlerinki gibi kremle hemen geçse .ben tam 9 yıldır bu hastalığı çekiyorum.gitmediğim doktor kalmadı.herbiri antifungal ilaçlar veriyor kremle geçmiyor öyle benimki.fitil ve ağız yoluyla alınan biçok ilaç bile geçiremedi.her ay mutlaka bi kez olurum bir hafta boyunça fitillervs geçer.sonraki ay yineeee.hijyenime dikkat ettiğim kadar hiçbirşeye dikkat etmiyorum.kaynatıp ütülemeden tek bir çamaşır giymem.asla ıslak kalmam.günde 5 kez de çamaşır değiştiririm.abartısız bunlar.ama yinede geçmiyor.allah hepimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…