- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi PurpleRain
canımsın ya, keşke yollayabilsem sana mafoldumben,cokacimcoookKardeşceğzim yarım saattir bekliyoruz nerde resimler:mymeka:
Rotarlı tariften dolayı al sana 3 ceza puanı:1ninca:
offf ama nefis göründüğü için geri aldım,of of
hamur işi hamur işi napcez biz yauv
ne onlarla ne onlarsız..
harika canım ellerine sağlık
madem tarifi verdim
ben de 6-7 paket yufka ricidiyim
hatta mümkünse pişmişi olsun-tatlicadiarzu-
hep de burda bulunmayan mamalar yap
e mi
mafoldumben
milfoy ,yufka cart curt:gitme:
canım gerçekten çok lezzetli, benim de kayınvalidemden öğrenip tadına doyamadığım bir börek, şimdiden eline sağlık senin de cokacimcoookellerine emegine saglik canim mantara bayiliyorum herhafta evimde yenir elimden gelse hergün yiyicem yakinda :)
harika görünüyo en kisa zamanda denicem insallah
okypetem çok teşekkürler canım benim :1hug:, sıkıntıdan kendimi oyalamaya çalışıyorum işte Şenizoy oy oy . tuçem. yine döktürmüşsün. bu ne kadar iştah açıcı bir börek. mantarlara bak. vayyyy.
ellerine sağlık.
ayyy akşam akşam insanın canını çektiriyosunuz ama kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
tucem bana börekler açmış opuyorumnanaktan
çok severim mantarı deneycem eline koluna sağlık:)
kısss tuce bu ne şekerim canım çekti gece gece...seni hamarat hatun seni...bensiz mi yiyeceksin onu...lmaz:
afiyet bal şeker olsun arkadaşıma...ellerine kollarına sağlık..
cemrem sana börekler feda olsun :1hug:a.s. denersen fotolarını koyarsın canım benim opuyorumnanaktan
bende böyle bi tarif arıyodum yapcem canım mantar alayımdaopuyorumnanaktan
tucem mantarlar süper görüünüyor ağzım sulandı yeminle
çok severim ben mantar , kesin deniycem eline sağlık Şeniz
mantar severler durmasın, denesin hihoyyyta.s.bende mantar sevenlerdenim, teşekkürler a.s.
neyseki sever benimki, o konuda da iyi anlaşıyoruz kaydirigubbakcemile3Yaa super görunuyor ama eşimmantarı sevmıyoryaaaa
hemen adres alayım canımhihoyyyt, yollarım tabi lülülülülülüEllerine sağlık tucem...Çok güzel görünüyor.cokacimcoook.
Karnımda şu an nasıl aç bir bilse, acır yapar gönderirsin o kadar yanisırnaşık şey
ellerine saglik canim cok güzel görünüyor,