mantarı yendim diyenler

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
318
Diğer
Yanlış anlaşılmasın ben yenemedim:)Bir başlıkta da bahsettim bu gün 4. doktorun yanından da lanet gelsin diyerek çıktım antidepresan falan araştırmaya başladım.20 gün oldu daha ne diyim.

şimdi ben diyorum ki mantarı yendim diyen şanslılar yazsın sadece biz kadersizlerde okuyalım.Ama ricam detaylı olarak ilaç ismi olmasada kullanım şekli içeriği ile olabilir detaylı yazsınlar.Konu aşağılara inerse bi msjla yukarı taşıyayım bende yorum yapmayayım.Kısaca bende de var ne yapayım msjları değilde ben böyle böyle yendim diyenlerin yöntemleri biraraya toplanmış olur.

Ben gecen senenin basinda ogrendim buna nedense hic inanmak istemedim ic kisimda giris tarafinda yuvarlik beyaz bi halka goruyodum ve cok canimi yakiyodu doktor mantar olmus dedi kasinti da vardi kasinti icin bi krem vermisti suan bulamiyorum bulunca adini yazarim o kasintimi inanilmaz hafifletti bide tek kullanimlik fitil verdi gece yatmadan kullan ama itebildigin kadar iceriye it demisti yaptim da o an keske yapmasaydim dedim cunku fitilden 5 dk sonra bi yanma bi sizlama basladi bide boyle sanki icimden bisey cikacakmis ama zorlaniyomus gibi hissettim keske kullanamasaydim dedim bi 20 dk boyle surdu sonra gunluk ped kullaniyodum pedin islandigini bi rahat ettigimi farkettim lavaboda degistirmek icin gittigimde ilacla beraber boyle tortular gordum 2-3 gun sonra baktigimda o vajina girisindeki beyazlik yok olmustu ve rahatlamistim son kontrolw gittim iste bu kadar dedi doktorum ve Allaha sukur 1 senedir bi daha yasamadim ama yasamicam anlamina da gelmiyomus bu bazen yenideb tekrarlayabiliyomus doktor pamuklu giy ve utule ic camasirini hep kuru olsun vajinan demisti bunlarda bi kac onlem

bu illetten kurtulan yok mu.Bi el atın her kadının başına geliyor.kimisi 1 günde 2 ilaçla kurtuluyor ben ve onlarca kadın günlerce çekiyor.

ne menem bir hastalıktır allahım 7 günlük ilacın sonuncusunu da içtim.kaşıntı tam hız.bugün tam 24 gün oldu.kontrole gidicem bu gün ama ne fayda doktor baştan söyledi bundan öte tedavi yok diye.ne yapayım 2 çocuğumu kocama emanet edip gideyim mi buralardan

Boyle bir baslik atmişim vakti zamaninda ondan sonra ne mi oldu sekerim vardi kontrol altina aldim ilaclar ne zamanki vucudumdan tam atildi kalan kasinti boylece ve yanlislikla alinan sebamed intim jeli bir kac gun kullanmamla gecti bi 10 gun sonra kadar gecti.Takiii 11 ocak 2018 e kadar 2 yil yani hic olmadim.Simdi yine cebellesiyorum yazdiklarimi arayip buluyorum.Bence hortlamasinin sebebi yine seker stresli donem sonunda tansiyon hastasi olmam ve seker ilacina guvenip yedigim karbonhidratlar.Sekeri birakin arkadaslar ne olursa olsun yemegin

Bir haftadır yine mantar sorunu bu kez aynı klasik hap +fitil dışında maydanoz süt buharı yaptım propolis e ve cranberry hapa başladım.Oncekilerinde de yaptiğım gibi sirke içtim ve sirkeyle yikadim.Zaten öncekilerden daha hafif miydı yoksa bunlar mi fayda verdi bilmiyorum belirtilerini daha çekilebilir düzeyde yaşıyorum.Tabi ilaç yine fazladan kullandim ama bakalım pazartesi kontrolde doktor bitmiş derse ne ala benim için önemli olan ben de yarattığı etkilerin tam olarak bitmesi.

Az önce çok kötü bir atak yaşadım kaşıma ile de geçmeyen kaşıntı nasıl tarif edeceğimi bende bilmiyorum ama vajina girişinde sanki içerden dışarı bir şey çıkacakmış hissi allahım ölüyorum sandım bir doktor yokmu buralarda acile gitsem ne yaparlar ki alerji iğnesimi.Ordan oraya kosturdum aglayarak Batikonu boca ettim en son anormal kaşıntı her zamanki kaşıntıya dönüştü şu an oturabilecek seviyeye gelebildim biraz.

Hayır anlamadığım dün o kadar iyiydim ki bitti diye bile düşündüm allahım sen yardım et
Çok geçmiş olsun bende çok çektim ama ne yazık ki hala ara ara geliyo ve dayanilmaz oluyo benim de bitmeyen bir akıntı tortu seklinde ama bol su tüketip doğal sirkeli su ile yıkamak iyi geliyor bide sakin vajinal duş yapmayın oda sebep olabilir

Ben artık doktor bulamıyorum bu gün kontrole gittim muayenede mantar enfeksiyonu görünmüyor dedi.Ama dün neredeyse acile gidecegimi söyleyince kültür aldı başka enfeksiyon olabilir mi diye.Bu arada dünki krizi dayanamayıp batikon sürerek yani normalde duydugum ama kullanmadığım elime geçen son şeydi azaltabildigimi soyledim.Kesinlikle yapmayın bakteri öldürücüdür ama iyileri de öldürür enfeksiyona açık hale getirir dedi ki bu doğru.Çaresiz kalmıştım.Yine estriol verdi gönderdi östrojen azlığından kuruluk ve kuruluk sonucu kaşıntı olabileceğini söyledi.Sonuçlar 3 güne çıkacak bakalım.

Mantar ve enfeksiyon problemimim 2 senedir ara ara tekrarlıyordu. En son farklı bir doktora gittim, biraz çatlak bir kadındı, çoook sevdim :) onun versiği tesavi sayesinde kurtuldum.
Öncesinde normal hapları kullandım. Bununla beraber vajina içine krem sıkmanızı sağlayan aplikatörleri olan bir kremi kullandım. Kullanması biraz zahmetli, kurşun kalem uzunluğunda enjektöre krem doldurup, o enjektörü vajinada ilerletip kremi içeri boşaltıyorsun.
Bu bittikten sonra da vajinal flora düzenleyici kapsüller var, bunları da 2 ayboyunca düzenli, her gece fitil şeklinde kullandım.
6 ay kadar oldu tedavim biteli, çok şükür bir şikayetim yok.

Isimlerinide yazabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü son iki dediginiz ilaç değil düzenleyici zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…