- Konu Sahibi feylesof123
Yanlış anlaşılmasın ben yenemedim:)Bir başlıkta da bahsettim bu gün 4. doktorun yanından da lanet gelsin diyerek çıktım antidepresan falan araştırmaya başladım.20 gün oldu daha ne diyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir haftadır yine mantar sorunu bu kez aynı klasik hap +fitil dışında maydanoz süt buharı yaptım propolis e ve cranberry hapa başladım.Oncekilerinde de yaptiğım gibi sirke içtim ve sirkeyle yikadim.Zaten öncekilerden daha hafif miydı yoksa bunlar mi fayda verdi bilmiyorum belirtilerini daha çekilebilir düzeyde yaşıyorum.Tabi ilaç yine fazladan kullandim ama bakalım pazartesi kontrolde doktor bitmiş derse ne ala benim için önemli olan ben de yarattığı etkilerin tam olarak
Yok mu yenenler :))
Çok geçmiş olsun bende çok çektim ama ne yazık ki hala ara ara geliyo ve dayanilmaz oluyo benim de bitmeyen bir akıntı tortu seklinde ama bol su tüketip doğal sirkeli su ile yıkamak iyi geliyor bide sakin vajinal duş yapmayın oda sebep olabilirHayır anlamadığım dün o kadar iyiydim ki bitti diye bile düşündüm allahım sen yardım et
Isimlerinide yazabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü son iki dediginiz ilaç değil düzenleyici zaten.Mantar ve enfeksiyon problemimim 2 senedir ara ara tekrarlıyordu. En son farklı bir doktora gittim, biraz çatlak bir kadındı, çoook sevdim :) onun versiği tesavi sayesinde kurtuldum.
Öncesinde normal hapları kullandım. Bununla beraber vajina içine krem sıkmanızı sağlayan aplikatörleri olan bir kremi kullandım. Kullanması biraz zahmetli, kurşun kalem uzunluğunda enjektöre krem doldurup, o enjektörü vajinada ilerletip kremi içeri boşaltıyorsun.
Bu bittikten sonra da vajinal flora düzenleyici kapsüller var, bunları da 2 ayboyunca düzenli, her gece fitil şeklinde kullandım.
6 ay kadar oldu tedavim biteli, çok şükür bir şikayetim yok.