Mantardan zehirleneniz var mı acaba?

hande19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
50
0
merhaba arkadaşlar ben bu gece mantardan çok kötü oldum sağlığın önemli olduğunu ancak kaybedince anlarya insanlar tam 3 saat boyunca ızdıraplı vakitler geçirdim bunu yaşayan varmı aranızda ama doktora gitmedim ve şimdi biraz iyiyim sizce gitmem lazımmı hem alttan çıkardım hem üstünden ...:KK43:

mantarı nerden almıştın bizde hep yeriz ama şimdiye kadar hiç bişey olmadı ben genelde migrostan yada biimden kapalı paketlerden alıyorum geçmiş olsun canım doktorada görünsen iyi olurdu aslında allah korusun mantar zehirlenmesinden ölen bile olmuş

Bir yakınımın bizim ev de başına gelmişti gerçekten çok kötü bir olay bizde bimden aldık mantarı tarihine dikkat etmemişiz alırken, pişirdik afiyetle yedik ama içimizden bir tek o fenalaştı..Sabaha kadar başında bekledim şimdi kendime çok kızıyorum neden hastaneye götürmedim diye ne olursa olsun götürmeliydim..Çünkü hiçte hafifsenecek bir durum değildi yaşadıkları..

yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar derslerimde çok yoğun bu nedenle girip cevaplara bile bakamadım çok şükür kurtuldum sonkez daha fenalaşsam gidicektim çok şükür olmadım kendimi anca toparladım desem yeri mantarı ben almadım memleketten gelmiş toplanmış mantardı yani kültür mantarı değildi bizim oraya özel bir mantardı içine demekki bir tane zehirlisi karışmıştı neyse kurtuldum birdaha mantarmı asla kimse mantar yemesin derim:KK50:

Bende kültür mantarından zehirlendim kimseye bir şey olmadı bana oldu,bazılarının alerjisi olabiliyormuş.

X