Mantar

Jileti unut Tüy dökücü krem yada güvenilir yerde ağda.

Sık duş alıyosun ama kuruluyomusun?
Mantar bayılır nemli ortama.

Birde o iç çamaşırlarını 90 derecede uzuun uzun ya yıkıycaksın ya çöpe atıcaksın.

Valla eğer öyleyse tabikide gitmeliyim ya hemen hemde. .
Tabiki git allah korusun pisman olma sonradan...
Böyle seylerin utanması olmaz. Bende eskiden cok utanirdim. Hatta bi doktora dedimki
Simdi siz benim şeyimi göreceksiniz ben sizin yüzünüze nasıl bakarım
Doktor aynen şöyle söyledi.
Bizim için ha sizin seyiniz ha masadaki not defteri

ya benimde bi sorum olacak mantar oldugunuzu nasil anladiniz benim vulvamin etrafinda hafif beyazlijlar hafif yanma ve kasinti var.ama asil sorunum uc dort gundur devam eden pembe akintim.daha once boyle biseyle karsilasmamistim.ikisi birlikte neyin habercisi olabilir.adetime daha 10 gun var

Ic camasirlarini utuluyor musun? Surekli tekrar etmesinin sebebi olmali. Bir de maydanoz suyuna oturmani tavsiye edecegim. Ama mutlaka bir uzmanla gorus. Sik sik tekrar ediyorsa ona gore bir tedavi uygulasin.
Mrb arkadaşım öncelikle utanılacak bir durum olarak görmemesin. Bunlar herkesin başına gelebilir, doktorlar da hepimiz gibi etten kemikten insan ve bizler için, bizleri tedavi etmelisin varlar.Kaldı ki aynı sıkıntıyı belki onlarda çekmiştir ya da çekecektir. Ben de vajinal mantardan çok çektim kendim doğal yollarla kurtuldum. İç çamaşırlarımı ütülemiyorum ama kesinlikle bölgeyi kupkuru tutuyorum ve her gün günlük değiştiriyorum çamaşırımı. Ben çözümü doğal elma sirkesi ve doğal evyoğurduyla buldum ve de sonuçtan çok memnunum. Suyla seyreltilmiş Elma sirkesini ve de yoğurtla hem vajinal bölgeyi sık sık yıkadım ( tabi yoğurt sürdükten sonra durulmak şart) hem de yedim ve içtim. Günde 2 litreye yakın da limonlu su tükettim ve kurtuldum çok şükür. Kaşıntı için zamanında bana iyi gelen bir mantar kremini önerebilirim istersen özelden

Sürekli konu açmaktan bende bıktım ama akıl almak istiyorum. Ya yine mantar oldum sanırım ben. (Vajinal ) Yine kaşıntı, akıntı, pul pul dökülme arada yanma. Off.. Kronik mi oldu acaba bende neden sürekli tekrarlıyor anlayamıyorum. Ki artık dikkatle ediyordum. Günlük ped kullanmadim, sık sık duş aldım, dediklerinizi uyguladım yani. Doktora git dediğinizi duyar gibiyim. Ama çok çok utanıyorum vajinal muayenede. En son ve ilk muayenem aynı zamanda çok zordu benim için doktorun yüzüne bakamadım. Bunu sürekli yaşayanlariniz var mı nasıl bir önlem buldunuz bu enfeksiyona? Ha bi de belirteyim kaşıntı jilet ile temizlik yaptığımda daha bi artıyor , tüylerin uzamasi ile alakali diyecem ama daha bir sürü belirti de oluyor mantar için. .:KK43::KK43:

Mrb arkadaşım öncelikle utanılacak bir durum olarak görmemesin. Bunlar herkesin başına gelebilir, doktorlar da hepimiz gibi etten kemikten insan ve bizler için, bizleri tedavi etmelisin varlar.Kaldı ki aynı sıkıntıyı belki onlarda çekmiştir ya da çekecektir. Ben de vajinal mantardan çok çektim kendim doğal yollarla kurtuldum. İç çamaşırlarımı ütülemiyorum ama kesinlikle bölgeyi kupkuru tutuyorum ve her gün günlük değiştiriyorum çamaşırımı. Ben çözümü doğal elma sirkesi ve doğal evyoğurduyla buldum ve de sonuçtan çok memnunum. Suyla seyreltilmiş Elma sirkesini ve de yoğurtla hem vajinal bölgeyi sık sık yıkadım ( tabi yoğurt sürdükten sonra durulmak şart) hem de yedim ve içtim. Günde 2 litreye yakın da limonlu su tükettim ve kurtuldum çok şükür. Kaşıntı için zamanında bana iyi gelen bir mantar kremini önerebilirim istersen özelden

Sorunu olan ben değilim.

Back