- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Attraente bende de var bu mantar. Bazen geçiyor ama sarı renkli akıntı baki. Hiç geçmiyor. Mantar olunca da asla kaşıntım olmuyor. 1 senedir çekiyorum geçmiyor. 4 tane farklı doktora gittim. Antibiyotikler, fitiller bezdim canımdan geçmiyor. Kötü koku da yok. Sürekli akıntı bazen mantar şeklinde bazen sarı. Canımdan bezdim şifa bulamıyorum Çamaşır değiştirmekten gına geldi
Kültür yapıldı. Bakteri dengesi bozulmuş dedi doktor mikrop yok dedi. Vajina florasını düzenleyici fitil de kullandım. Yok geçmiyor. En son gittiğimde hem enfeksiyon hem mantar var dedi. Kullandım ama geçmedi yine. Spiral kullanmıyorum. Reglim yaklaştı bitsin yine gideceğim ama hiç umudum kalmadı.Çok geçmiş olsun
Kültür yapıldı mı
Birde spriral kullanıyor musun, bazen bakırlı spiralde yapıyor bunu
Kültür yapıldı. Bakteri dengesi bozulmuş dedi doktor mikrop yok dedi. Vajina florasını düzenleyici fitil de kullandım. Yok geçmiyor. En son gittiğimde hem enfeksiyon hem mantar var dedi. Kullandım ama geçmedi yine. Spiral kullanmıyorum. Reglim yaklaştı bitsin yine gideceğim ama hiç umudum kalmadı.
Yani tuvaletten tuvalete suyla yıkıyorum. Duş aldığım zamanda genital temizleyici sürüyorum. Eskiden sabun sürüyordum duşta 1 aydır genital temizleyici sürmeye başladım ama sadece duşta bir kez. Pudrayı da alayım madem. Kurulamaya da çok dikkat ediyorum. teşekkür ederim umarım artık ben de kurtulurum. Şeffaf akıntı nedir bilmez oldum. Tüplerime yerleşirse diye aklım çıkıyor.Tedavim sırasında benimde başıma geldi bu durum
Enfeksiyon tedavisinden sonra Gynoflor kullan, bırakmadan ama ilk kutuyu düzenli, sonrakini haftada iki üç kez olmak üzere, Gynoflor zararsız bir şeydir, istediğin kadar kullanabilirsin flora düzenleyici olarak, bir de o bölgeyi çok yıkama, temizlik ürünü kullanma, çok sıcak sudan kaçın. Gün içinde Utalk pudra kullan tuvaletten sonra, ıslak ya da nemli kalmamaya çok özen göster, benim ki bu şekilde geçti
Yani tuvaletten tuvalete suyla yıkıyorum. Duş aldığım zamanda genital temizleyici sürüyorum. Eskiden sabun sürüyordum duşta 1 aydır genital temizleyici sürmeye başladım ama sadece duşta bir kez. Pudrayı da alayım madem. Kurulamaya da çok dikkat ediyorum. teşekkür ederim umarım artık ben de kurtulurum. Şeffaf akıntı nedir bilmez oldum. Tüplerime yerleşirse diye aklım çıkıyor.
Tamamdır çok teşekkür ederimGynoflor u atlama ama
Bir de küçük dipnot Gynoflorun buzdolabında saklaması gerekli, raftan indirip veren eczaneden alma, kendinde buzdolabında tut, geçmiş olsun
Dar pantolan pek giymem. Nasıl yani mayalı süt bildiğimiz hamur mayası mi?Evet hatırlıyorum konunu bi gözden geçir itinayla stresli anlarında nüksediyorsa benim gibi oluyor sende de demektir bi de çok dar pantolon (yani hava almayı engelleyecek şekilde)kıyafet vs giyme o da sebepler arasında bu arada ben mayalı süt içerek atlattım bu durumu şimdi aklıma geldi
Ya o yüksek bir sandelyeye oturup bacak açmak offf çok çok zor oluyo benim için. .Bakire olan kadınlar da jinekolojik muayene olmalıdır. Vajinanız evlendikten sonra faaliyete geçmeye başlamıyor zira.
Çamaşırları ütülemek çok önemli bir konuda, ayrıca mantar kötü koku da oluşturur.
Mutlaka doktora gitmelisiniz. Çekindiğiniz şey tam olarak ne ki anlayamadım?
Duş jeli ya da sabun..Dur aklıma bişey geldi. Sen şimdi traş ederken köpürtecek bişey sürüyorsun mutlaka kayganlaşsın diye dimi? Ne kullanıyorsun?
Yok hayır. Kaşıntı kremi mi ?Canesten Krem kullandınız mı?
Çok teşekkür ederim. Dikkatimi çeken evet adet dönemine yaklaştıkça artıyorılerleyen ve tekrarlayan ıllet bı durum
ben dogum yaptıkdan sonra kurtuldum gectı
cok fazla yıkamakda ph dengesını bozar
sabunlama
ıslak bırakma
sadece wc sonrası ve gerektıgınde yıkayıp kurulamalısın
camasırını yıkadıkdan sonra ektradan sırkelı suyla durulayıp utule
mantar ıcın krem verırler onu duzenlı kullanmalısın
probıyotık tuket vucut dırencın dustugunde adetın yaklastıgı zaman falan olur veya artar
probıyotıklı yogurt kefır tuket kafeını azalt sadece pamuklu camasır gıyın
aklıma gelenler bunlar gecmıs olsun
Offf cidden kısırlığa sebep olur mu ?Doktordan niye utaniyorsun.
Adamlar binlerce vajina gördü seninkini mi aklinda tutacak???
Bu tarz hastalıklar çok onemli surekli tekrarladigina göre ortada önemli bir durum var.
Kısırlıga yada daha onemli seylere sebep olabilir.
Duş jeli ya da sabun..
İntim aklına gelmemişti zararlı diye bildiğim için. Ya çok saçma bir soru olacak ama aklıma takılıyor. Şimdi o bölgeye sabun surmesem bıle yine liflenip durulaninca köpükler değiyor bu zarar vermiyor mu ? Gercekten merak ettiğim bir konuO yüzden de oluyor olabilir. Bırak onları kullanmayı. Bi intim jel al kendine sadece jilet yapacağın zaman kullan. Sabundan ya da duş jelinden daha az zararlı en azından.
İntim aklına gelmemişti zararlı diye bildiğim için. Ya çok saçma bir soru olacak ama aklıma takılıyor. Şimdi o bölgeye sabun surmesem bıle yine liflenip durulaninca köpükler değiyor bu zarar vermiyor mu ? Gercekten merak ettiğim bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?