- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Artık korkuyorum da dün bi arkadaş hpv virüsü fln olduğunu yazmış benim de aklıma geldi. Cinsel hayatım yok ama sürekli bunlarin tekrarlamasi ugrasmak aklıma herseyi getiriyorçok titiz olsan da mantar olabilir, bisürü sebebi var.. ben antibiyotik kullandıktan sonra olmuştu, yan etkilerine baktım mantar yazıyordu.. ilacı var kullanman gerek hastalık sonuçta.. doktora gidip bende mantar var desen direkt ilacını yazar yollar, kontrol bile etmemişti benim doktorum..
Bu ay disimi sıkıp özele gitcem artık yoksa olmuyor böyle gerçekten. Diğer tavsiyeler için de çok teşekkür ederim
Aslında doktordan ziyade birazda azarlanmaktan nefret ediyorum. Ben hiç vajinal muayene olmamisim ki heralde çekinirim bi de bayan doktorlar azarliyo bunun için bile.Doktordan utanılacak bir şey yok siz tedavi almadıkça tekrarlayıp duracak dahe da kronikleşecek.
Göz doktoru için göz ne ise kadın doğumcu için de vajina aynı şey sadece bir organ onlar bir anlamla bakmıyorlar emin olun rahat olun. Tedavinizi olun.
Teşekkür ederim. Peçete yetiremiyorum fln ama bunu yapmak zorundayım artıkBi tavsiye daha tuvaletten sonra mutlaka iyice kurut, ıslak kalmasın.
Aslında doktordan ziyade birazda azarlanmaktan nefret ediyorum. Ben hiç vajinal muayene olmamisim ki heralde çekinirim bi de bayan doktorlar azarliyo bunun için bile.
Bende stresten de tekrarlıyor acaba sende de öyle bir şey söz konusu olabilir mi?stresli bir yaşam tarzın var mı?Bekarım.. ama sürekli oluyor Allah büyük dert vermesin ama biktirdi. Çok çok fazla oluyor bende bu enfeksiyon
Valla kesinlikle. Kendilerine mecbur olunduğunu düşünüp ego tatmini yapiyolar sanırımBayan jinekologlar her zaman daha sıkıntılıdır. Hayatımda bir kez gittim bir daha gitmem. Ego tatmini yaptı kadın üzerimde resmen. Erkek doktor her zaman daha kibar, daha anlayışlıdır.
Evdeyken çok kötü şeyler yaşadım "dayak"konumu okuduysaniz. Evde başladı kaşıntı zaten ama şimdilik iyiyim bugün anormal birşey yokBende stresten de tekrarlıyor acaba sende de öyle bir şey söz konusu olabilir mi?stresli bir yaşam tarzın var mı?
Evet kurulanma önemli. . Trastan bir kaç gün sonra oluyor felaket bir kaşıntı. Killardan fln diycem ama tertemiz olduğunda da oluyo sanırım bu dönemde mantar oluyorumHer tuvaletten sonra iyice taharetlenmek lazım, taharetten sonra iyice kurulamak lazım. Sirkeli su ile her tuvaletten sonra yikamani tavsiye ediyorum bir de acilen doktora gitmeni. Ayrıca sanırım metal alerjin var yoksa neden trastan sonra kaşıntı olsun ki . :/
Yok hormon kullanmıyorum. Sanırım benimki mantar öyle görünüyorBazı hormon ilaçlarının da kaşıntı yaptığını okumuştum,kullanıyor musunuz?Bir de iç çamaşırınız naylonumsu olmasın.
Bir doktor nasıl bunın için azarlayabiliyor anlayamıyorum ben evliyim bir kızım var benim kadın doğumcum erkek o kadar kibar o kadar insancıl ki ben muayene esnasında azıcık kendimi sıksam pardon derAslında doktordan ziyade birazda azarlanmaktan nefret ediyorum. Ben hiç vajinal muayene olmamisim ki heralde çekinirim bi de bayan doktorlar azarliyo bunun için bile.
Yıkamada o bölgenin sabunla temizlenmemesi gerekiyormuş,sabun kullanıyor musunuz temizlemek için.Bn de jiletle yaparsam aynen sizin dediğiniz gibi kaşıntım oluyor.Evet kurulanma önemli. . Trastan bir kaç gün sonra oluyor felaket bir kaşıntı. Killardan fln diycem ama tertemiz olduğunda da oluyo sanırım bu dönemde mantar oluyorum
Canım aynısını ben yazacaktım ayrımcılık yapıyor gibi anlaşılır diye vazgeçtim erkek kadın doğumcular konusunda sana yüzde yüz katılıyorumBayan jinekologlar her zaman daha sıkıntılıdır. Hayatımda bir kez gittim bir daha gitmem. Ego tatmini yaptı kadın üzerimde resmen. Erkek doktor her zaman daha kibar, daha anlayışlıdır.
Sen bi doktora git canım ihmal etme mantar sonuçta :) ömrümde bir kere oldum Allah bir daha göstermesin sirkeli sularla dindirdim kaşıntısını. Tabii doktora gitmeyi ihmal etmedim bekardm o zaman alttan muayene de etmedi. Anlattığıma göre ilaç yazdı gönderdi. O gün günlük pedi hayatımdan çıkardım bir daha da olmadm.Evet kurulanma önemli. . Trastan bir kaç gün sonra oluyor felaket bir kaşıntı. Killardan fln diycem ama tertemiz olduğunda da oluyo sanırım bu dönemde mantar oluyorum
Valla kesinlikle. Kendilerine mecbur olunduğunu düşünüp ego tatmini yapiyolar sanırım
Attraente bende de var bu mantar. Bazen geçiyor ama sarı renkli akıntı baki. Hiç geçmiyor. Mantar olunca da asla kaşıntım olmuyor. 1 senedir çekiyorum geçmiyor. 4 tane farklı doktora gittim. Antibiyotikler, fitiller bezdim canımdan geçmiyor. Kötü koku da yok. Sürekli akıntı bazen mantar şeklinde bazen sarı. Canımdan bezdim şifa bulamıyorum Çamaşır değiştirmekten gına geldiBu yüzden mi gitmiyorsun doktora, ilahi ya
Başka doktor mu yok memlekette
Mutlaka bul ve git, dönüşümsüz zararlar verebilir sürekli mantar
İnsanlara basit gibi görünür ama aslında ciddi bir hastalıktır
Tedavi ve ardından kontrol tedavisi şarttır
Evet hatırlıyorum konunu bi gözden geçir itinayla stresli anlarında nüksediyorsa benim gibi oluyor sende de demektir bi de çok dar pantolon (yani hava almayı engelleyecek şekilde)kıyafet vs giyme o da sebepler arasında bu arada ben mayalı süt içerek atlattım bu durumu şimdi aklıma geldiEvdeyken çok kötü şeyler yaşadım "dayak"konumu okuduysaniz. Evde başladı kaşıntı zaten ama şimdilik iyiyim bugün anormal birşey yok
Bakire olan kadınlar da jinekolojik muayene olmalıdır. Vajinanız evlendikten sonra faaliyete geçmeye başlamıyor zira.Evli olmadığım için çok endişeleniyorum şimdi böyle ise ilerde kimbilir nasol olcak? İki tabletlik bir ilaç vermişti o zaman geçti ama yine tekrarladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?