Mantar

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Sürekli konu açmaktan bende bıktım ama akıl almak istiyorum. Ya yine mantar oldum sanırım ben. (Vajinal ) Yine kaşıntı, akıntı, pul pul dökülme arada yanma. Off.. Kronik mi oldu acaba bende neden sürekli tekrarlıyor anlayamıyorum. Ki artık dikkatle ediyordum. Günlük ped kullanmadim, sık sık duş aldım, dediklerinizi uyguladım yani. Doktora git dediğinizi duyar gibiyim. Ama çok çok utanıyorum vajinal muayenede. En son ve ilk muayenem aynı zamanda çok zordu benim için doktorun yüzüne bakamadım. Bunu sürekli yaşayanlariniz var mı nasıl bir önlem buldunuz bu enfeksiyona? Ha bi de belirteyim kaşıntı jilet ile temizlik yaptığımda daha bi artıyor , tüylerin uzamasi ile alakali diyecem ama daha bir sürü belirti de oluyor mantar için. .

Ic camasirlarini utuluyor musun? Surekli tekrar etmesinin sebebi olmali. Bir de maydanoz suyuna oturmani tavsiye edecegim. Ama mutlaka bir uzmanla gorus. Sik sik tekrar ediyorsa ona gore bir tedavi uygulasin.

doktora gitmekten başka çaren yok..yoksa sürekli kaşınırsın...mantar sadece seninle ilgili değil eğer evliysen eşindendende geçebilir...
doktor fitil krem falan veriyor...

Doktordan utanılacak bir şey yok
Sürekli tekrarlayan mantar daha ciddi hastalıklara yol açabilir
Sen dikkat etsen de o yerleşmiş bir kez, semptomların hafiflemesi geçtiği anlamına gelmez, tedavi şarttır bu durumda

doktora gitmekten başka çaren yok..yoksa sürekli kaşınırsın...mantar sadece seninle ilgili değil eğer evliysen eşindendende geçebilir...
doktor fitil krem falan veriyor...
Evli olmadığım için çok endişeleniyorum şimdi böyle ise ilerde kimbilir nasol olcak? İki tabletlik bir ilaç vermişti o zaman geçti ama yine tekrarladı.

Bayan olsa utanmam ama benim mi başıma geliyor bilmiyorum ama bayan doktorlarla pek anlasamıyorum azarlamalari yüzünden. En son bi gittim ağlattı beni o kadar yani ismimi soylemisler duymamisim diye 2 ton laf saydilar neyse.. Bence de bende artık yerleşmiş bu.. arada hafifliyor gibi olsada yine oluyo yine.

Bu yüzden mi gitmiyorsun doktora, ilahi ya
Başka doktor mu yok memlekette
Mutlaka bul ve git, dönüşümsüz zararlar verebilir sürekli mantar
İnsanlara basit gibi görünür ama aslında ciddi bir hastalıktır
Tedavi ve ardından kontrol tedavisi şarttır

Traş bıçağını kullan at olanlardan al, kullandıktan sonra at tekrar kullanma. İç çamaşırlarını başkalarınınkiyle yıkama. Genital bölgene su dışında hiç bişey sürme, sabun, şampuan, duş jeli, intim jellerden uzak dur. İç çamaşırların pamuklu olsun, aldığında asla yıkamadan giyinme.

Ve mutlaka doktora git. Seni anlayacak, kibar bir doktor muhakkak vardır. İmkanın varsa özel hastaneye git.

çok titiz olsan da mantar olabilir, bisürü sebebi var.. ben antibiyotik kullandıktan sonra olmuştu, yan etkilerine baktım mantar yazıyordu.. ilacı var kullanman gerek hastalık sonuçta.. doktora gidip bende mantar var desen direkt ilacını yazar yollar, kontrol bile etmemişti benim doktorum..

Doktordan utanılacak bir şey yok siz tedavi almadıkça tekrarlayıp duracak dahe da kronikleşecek.
Göz doktoru için göz ne ise kadın doğumcu için de vajina aynı şey sadece bir organ onlar bir anlamla bakmıyorlar emin olun rahat olun. Tedavinizi olun.

Bu ay disimi sıkıp özele gitcem artık yoksa olmuyor böyle gerçekten. Diğer tavsiyeler için de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…