• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar

ecmsl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
39
9
13
Arkadaslar ayagimda mantar var ve daha liseye gidiyorum bide kızım yani erkekte neysede bi kizin ayaginda mantar olunca... neyse bu mantarin gecmesi icin napmaliyim bi fikri olan

Ben çok çektim mantardan.Lisede başlamıştı.Sağlam bir dermatologa git.Vereceği ilaçları çok düzgün kullan.Ben öyle kurtuldum.Başka türlü geçiremezsin.Benim bir ayağımda vardı.Elimi mesela hiç sürmedim temizlik yaparken,ya da mesela ayağımı yıkamam gerek.Çorapları çıkardıktan sonra tekrar giyerken sağa giydiğimi yine sağa giyerdim.Epey dikkat ettim yani.

Banada gecti mantar ama sun yok kasima gecmz asla cogalir sabunla parmk aralarini iyice ovala sonra ayak havluna sil asla islak nemli kalmasin.Ve bir saglik ocagina git trav....ilac ismi yasak bu ilaci yazar krem merhem duzenli sur geciriyr ilk gunden etkisini gosterir

Benim annem de de var krem kullanıyor.
Dr. Git biran önce.

Arkadaslar ayagimda mantar var ve daha liseye gidiyorum bide kızım yani erkekte neysede bi kizin ayaginda mantar olunca... neyse bu mantarin gecmesi icin napmaliyim bi fikri olan
başlığı okuyunca bayılırım mmmm dedim ama...tatlım mantar bana havuzda bulaşmıştı 3 sene gitmedi ..çok kısada sürer ama geçer ..cildiyeden kremlerini almayı unutma..ayağının her daim hava almasını sağla ve steril tut..kısa sürede geçer..ben çok bilinçsizdim yıl 2000 di o zamanlar her yer dutluktu tıp bu kadar gelişmediydi ondan uzun sürdü yani:KK30:

başlığı okuyunca bayılırım mmmm dedim ama...tatlım mantar bana havuzda bulaşmıştı 3 sene gitmedi ..çok kısada sürer ama geçer ..cildiyeden kremlerini almayı unutma..ayağının her daim hava almasını sağla ve steril tut..kısa sürede geçer..ben çok bilinçsizdim yıl 2000 di o zamanlar her yer dutluktu tıp bu kadar gelişmediydi ondan uzun sürdü yani:KK30:
Ahaha:KK48: tamamdir

Merhaba arkadaşlar..Bİr hafta önce lokal anesteziyle ayak iki baş parmak tırnaklarımı çektirdim ama benim batma problemim yoktu mantardan dolayı tırnağım küçüldükçe küçülmüş şekil bozulmuş ve mantar diğer tırnaklarıma sıçramıştı.PArmağa 7tane falan iğne yapıyolar iğneler çok ağrılı oluyor ama sonrasında çekim işlemi katlanılmıcak derecede falan değil. Bir haftadır raporluyum işe gitmiyorum ama pazartesi işe gitmek zorundayım ve ayağım hala sargılı çünkü açık yara hala tırnağın altındaki o koruyucu film oluşmadı yaptıran arkadaşlar bu film ne zaman gelir ne zaman rahat ayakkabı giyebileceğim 1 ay sonra nişanım var. Birde doktor tırnak çıkınca batma olabilir revizyon ameliyatı gerekebilir ama gerekmeyede bilir dedi yani tamamen şans:KK43:bilgisi olan arkadaşlar ben ne zaman canım acımadan ayakkabı giyebilirim

Ay çok güldüm. Mantar kız erkek ayrımı yapmamış bu defa.Dermatoloğun vereceği ilacları kullanıp takibe de gidersen en kısa sürede geçer. Zaten geçmezse dermatoloğun mantarının türüne göre tedavini değiştirir. Geçmiş olsun.

Back