Mantar

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
Merhaba hanımlar doktora gittim önce bana fitil zolax hap ve krem verdi ilaçları kullandım bitti tekrar ilişki sonrası yanma oluyor mantarmıs . Gebe kalmayı engellıyormus mantar. Bu Sekilde hamıle kalıp yada bu mantardan kurtulan var mı ? Camasırlarımı sureklı degıstırıyorum ütülüyorum ? Bu dert beni yedi bitirdi

canım bende de sürekli oluyordu hatta hamileligimde bile iki kez geçirdim sonra anladimki meğer kuaförde agdadan kapıyormuşum sürekli eğer kuaföre gidiyorsan ağdaya ordan alıyorsun yüz de yuz

Hamileliğe etkisini bilmiyorum ama bir ara feci mantar olmuştum, ağlıyordum resmen artık. Bir tanıdığım ilaç kullanıp kullanmadığımı sormuştu meğer antibiyotiğe alerjim varmış.

Antibiyotik kullanmıyorum, kullanırsam eğer fitil de yazdırıyorum bir de duşta dalinle temizliyorum ph dengesini bozmadığı için. Özel bölgenizi vücut jeliyle,şampuanla vs. yıkıyorsanız derhal kesin.

Travazol diye bi krem var ben onu 2 gün kullandım geçti başlangıç aşamasındaydı belki bilemiyorum amaa 2 günde geçti benimki

bende aynı dertden müzdariptim bu konuda uzmanlaştım diyebilirim sırf sana cevap yazmak için girdim siteye bir aktarın söylediği yöntemle çözüm buldum ben hindistan cevizi yağı içine 1-2 damla kekik yağı damlatıp bölgeye sürülüyor biraz canın yanıyor ama geçiyor ve elma sirkesi ile duştan çıkmadan önce o bölgeyi yıka banyoda elma sirkem mutlaka bulunur hatta başımdan aşağıyada dökerim dua ile
mantar oluşumunun vücudumuzda prebiyotik eksikliğinde olduğunu araştırmalarımda öğrendim uzun süreli antibiyotik kullanımıda o bölgedeki faydalı bakterileri yok ettiği için mantar oluşabiliyor antibiyotik kullanmak zorunda olduğunda faydalı bakteriler içeren ismini veremiyeceğim bir fitil var onuda kullanman lazımmış kadın doğumcular biliyor bunu
bol bolda su içmeni tavsiye ederim acil şifalar

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer ilaçlardan fayda görmediyseniz çay ağacı yağını deneyebilirsiniz. Ilık suyla o bölgeyi yıkadıktan sonra pamuğa çay ağacı yağını döküp o bölgeyi silin. Bunu sabah akşam olarak günde iki kez tekrarlayacaksınız. Yukarda bazı arkadaşlarda yazmış, sirkeli suda çok iyi geliyor arada bir onunla da yıkayın.

Canımmmm Allah razı olsun çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…